Hanisia 28.08.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 do maleńkiej łazienki potrzebuję malusieńką umywalkę , ale mój maż twierdzi że nie ma sensu taka mikra umywalka bo będzie wiecej chlapania wodą po podłodze , gdybym założyła taką 55 cm x 38 cm pozostanie mi 55 cm przejścia , korzystamy z bateri wannowej , ale kolezanka się śmieje jak to bez umywalki najmniejsze są chyba z koła 37x28 ale czy da sie jakoś z tego korzystać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanisia 29.08.2010 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 nie zrozumiałam 2 zdania... z tych najmniejszych umywalek da się korzystać. oczywiście prawdopodobieństwo nachlapania w okolicy jest większe, ale wygoda korzystania zależy tak naprawdę od wybranej baterii - normalne są zbyt duże (do tych małych umywalek niektóre firmy mają osobne propozycje), ale należy zwrócić uwagę, by nie była zbyt niska, żeby można pod nią było swobodnie dłonie włożyć. pewnie tak piszę niezrozumiale:) no właśnie ciekawi mnie czy ktoś użytkuje takią maleńką umywalkę , nie mogę męża przekonać że lepsza taka niż żadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiołek 29.08.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Wydaje mi sie , że lepsza taka niż żadna - jak piszesz. Taka mała umywalka na peno nie wystraczy na przepierkę, ale ręce można swobodnie umyć, na pewno wygodniej niz nad wanną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts