manhatan17 28.08.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 (edytowane) witam!prosze was o pomoc i rady związane z elewacja. w załaczniku przedstawiam rzuty mojego domku. dach bedzie czarny (blachodachówka mat lub połysk) orynnowanie szare lub czarne. kominy z czarnego klinkieru. okna białe. elewacja biała i tutaj zaczynaja sie schody bo bardzo podobaja mi sie tynki łączone z drewnem. cos w stylu jak w załaczniku(fot nr 5). kwestia taka ze chciałabym aby te posiome deski w elewacji były w kolorze ciemno grafitowym albo czarnym. widziałam takie czarne poziome deski na elewacji jednego z domów w Mikołajkach na wakacjach - strasznie mi sie to podobało. czy możecie mi doradzic w ktorych miejscach i "jak" zestawic te poziome ciemne deski? tylko miedzy oknami? czy moze wieksza powierzchnia - jezeli takt ow ktorym miejscu?bede bardzo wdzieczna za pomoc. licze ze ogolnie wypowiedzie sie co myslicie o takim zestawieniu? p.s. myslałam o czyms w stylu zdjecia 4 z tym ze zastapiłabym te szare pasy własnie czarnymi poziomymi deskami. Edytowane 12 Września 2012 przez manhatan17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manhatan17 28.08.2010 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 na kolejnej fotce widac własnie na budynku zastosowanie takich poziomych desek (miedzy oknami) lub jako "pas" na scianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 29.08.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Może to coś pomoże:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163608-Kto-z-Was-ma-bia%C5%82%C4%85-elewacj%C4%99&p=4231045&viewfull=1#post4231045 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manhatan17 29.08.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 dziękuje, własnie o cos takiego mi chodziło. jednak u mnie deski miałyby byc w kolorze czarnym a wiec oblozenie całego pietra/poddasza raczej odpada (bedzie sie zlewac z czarnym dachem). starałam sie jakos rozrysowac te deski odpowiednio je rozmieszczajac na rzutach domku jednak nic mi nie wychodzi pozniej postaram sie wstawic jakies te moje wypociny to moze jeszcze cos dzoradzicie. dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manhatan17 02.09.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 (edytowane) zamieszczam przykład. czy takie cos mogłoby byc czy raczej lepiej sie w to nie bawic? moze cos jeszcze mi doradzicie? Edytowane 12 Września 2012 przez manhatan17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts