aha26 29.08.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 (edytowane) W związku z tym,ze będe zrywac moje nieszczęśne plytki w jadalni i kuchni ( obecne mają kolor kremo-szary) i klasc w ich miejsce nowe,mam pytanie: w salonie mam bardzo ciemny parkiet klon expresoo,to taka,bardzo,bardzo ciemna czekolada i teraz tak w związku,ze z salonu jest bezposrednie polączenie z jadalnią i kuchnia to czy polozyc jakies jasniutkoszare plytki ( maja byc wszedzie jasno-szare sciany) czy tez moze co mi wczoraj w padło do głowy zrobic ta jadalnie i kuchnie w bardzo ciemnych plytkach drewnopodobnych? Mam pytanie czy takie polaczenia ciemnego drewna z ciemną plytką drewnopodobną nie bedzie kiczowate? Czy moze lepiej juz te jasno szare polozyc i juz przestackombinowac.... Edytowane 29 Sierpnia 2010 przez aha26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 29.08.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 przestać kombinować Nie jestem przeciwniczką płytek drewnopodobnych, sama takie mam ale łączenie ich z drewnem będzie źle wyglądało. Daj szare. Ja mam też szare łączone w salonie z drewnopodobnymi w ciemnym brązie. Wygląda to IMO bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 29.08.2010 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 ok wielkie dzieki....kupie te szare:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts