janiseya 14.03.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Witam, proszę jak wnętrze pięknieje jak gdy doda się kwiatek, jakiś dekoracyjne element.Super:D. Z zasłonkami nie pomogę, bo nie moje klimaty, więc nie czuję co by Ci się mogło podobać.Ale będę podczytywać co inni Ci podpoweidzą albo sama wymyślisz:D. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 14.03.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 (edytowane) Netko, odnośnie twego pytania o zasłony. piszę szczerze, możesz mi najwyżej powiedzieć, że mam wykasować, to wykasuję.ja widzę oprócz zasłon 3 rzeczy do zmiany w tym pokoju: - wysokość zawieszenia karnisza (za nisko). usłyszałam od fachowca, że taki karnisz powinien być w połowie odległości między górną ramą okna a sufitem , poprawiłam u siebie w domu i faktycznie, gość miał racje.- biały pasek pod sufitem - juz takich nie robią, za bardzo daje po oczach i optycznie obniża pomieszczenie- kolor ścian - może mój monitor przekłamuje kolory, ale bardzo mdło wygląda z całą reszta wyposażenia pokoju, a przede wszystkim źle wygląda z czerwona kanapą. prosi sie o przemalowanie i efekt będzie taki, że sama sie zdziwisz. i po tych zmianach można będzie dobrze dobrać zasłony.http://static.flickr.com/131/353899177_11202a5335.jpg tapeta wyglada dobrze, może taki srebrnawyszary jak na tapecie? http://static6.depositphotos.com/1082418/574/i/450/dep_5747463-Modern--interior-design-of-living-room-with-a--red-sofa.jpg wprawdzie mam uraz do szarego koloru przez to, że jest teraz taki modny, ale z czerwienią to chyba najlepszy wybór: http://www.swiftsorchids.com/images/2012/02/Faro-Grey-Contemporary-Living-Room-Design-with-Comfy-Red-Sofa.jpg Edytowane 14 Marca 2012 przez Zielony ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ila75 30.03.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Zielony Ogród: Zdjęcia przekłamują. Co tam słychać? Nadal w ogrodzie walczycie? U nas jakoś prace stanęły w tygodniu mało robimy a jutro podobno ma padać. Pochwalę się mam lampy!!!! Będzie okazja do rewizyty ale miałaś rację, że teraz na tarasie i całodniowa Moje smaragdy jakieś są nieciekawe podsypałam nawozem tym w granulkach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzidek809 30.03.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 witam razem z zona zamierzamy rowniez skorzystac z kredytu RNS i zaczac budowac domek Kr delicja...zamierzy wziasc 150tys zl...czy nam to wystarczy czy moglaby pani przeslac kosztorys budowy mi na email? ( [email protected] ) mam nadzieje ze mi pani pomoze z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 06.04.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Hej, zaglądasz tu jeszcze? Pozdrawiam cieplutko, życząc WESOŁYCH ŚWIĄT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 07.04.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt, pyszności na stole, spokoju w rodzinnym gronie i bardzo mokrego Śmigusa DyngusażycząInwestorzy z Domku na wsi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasliwa 07.04.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 witam razem z zona zamierzamy rowniez skorzystac z kredytu RNS i zaczac budowac domek Kr delicja...zamierzy wziasc 150tys zl...czy nam to wystarczy czy moglaby pani przeslac kosztorys budowy mi na email? ( [email protected] ) mam nadzieje ze mi pani pomoze z gory dziekuje i mi i mi i mi????? dokladnie ta sama heca!!!!!! [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 12.04.2012 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Witajcie! Sto lat mnie tu nie było, ale bardzo intensywne działania na zewnątrz uniemożliwiają mi działalność w internecie... Odpisuję... Zielony ogród myślałam o doradzeniu w sprawie dekoracji okna, nie pokoju bo nam się wszystko podoba Pasek pod sufitem był zrobiony celowo, w całym domu tak mamy. Kolor ścian to typowe cappuccino, jest tłem do całości bo meble są ciemne, szary za nic w świecie do niczego by nie pasował, kolory w pokoju to beż, brąz i krem no i czerwony. Natomiast co do karnisza też słyszałam tę opinię i pewnie jest słuszna ale nie będziemy tego zmieniać, mam chwilowe uczulenie na szpachelkę i gips Ila Ty wiesz co się dzieje...urabiamy się po pachy Klesiu dziękuję kochana za życzenia, Tobie już dzisiaj nie mam co życzyć no może słońca i dokończenia rzeczy nieskończonych dzidek809 witaj, moja odpowiedź Cię nie ucieszy. Jeżeli zamierzacie wziąć 150tys kredytu i nie macie żadnych oszczędności to nie macie szans na szybkie wybudowanie i wprowadzenie. Bardzo oszczędnie licząc to 220-230 tys. Wszystko zależy od cen materiałów, robocizny, cen wybranego wyposażenia, płytek, pieca itd. no i ile z tego możesz zrobić sam. Nie mam żadnego kosztorysu, ale straciliśmy w okolicach tego co napisałam. janiseya dziękuję muszę kiedyś znaleźć czas żeby odwiedzić Twój dziennik... gosiasliwa jak wyżej pozdrawiam ps.obiecuję w najbliższym czasie wstawić foto i napisać co nie co o naszych działaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 13.04.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Witeczka! Przyszłam się przywitać wiosennie, gdyż totalny leń zapanował u mnie.Czekam na foty. Jeśli chodzi o kolory to czerwień wspaniele wydobywa szarość, która staje się bardziej intensywniejsza.Co do zasłonek ja zrobiłam sobie zasłonę na kółkach w salonie z dwóch kolorów. Podzieloną mam na cztery takie same kawałki i dwie części mam bordowe, a dwie szaro-złote. Dzięki takiemu zestawioniu mogę miksować w zależności od nastroju. Aktualnie po bokach jest bordo, a w środku szarości. W przyszłości jak już będzie mnie stać na firankę zostawię sobie tylko jeden zestaw kolorów a drugi będzie na wymiankę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuniaa 19.04.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Witaj Netka Mam ogromna prośbę ..przelądajać twoj dziennki natknełam sie na zdjecie z wizualizacji łazienki..płytki LUNA..jestem tez zainetersowana kupnem tych płytek ale nigdzie nie moge znalesc łazienek z tymi płytkami..Niestety nie wyświetlaja mi sie zdjecia z Twojego dziennika..czy istnieje możliwośc abyś w wolnej chwili ( a wiem ze masz ich jak na lekarswo ) mogła wrzucic zdjecia zrobionej juz łazienki jeszcze raz lub prosze wyslij mi na meila..z góry batrdzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i stasiu 30.04.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Witaj Netka. Dzisiaj przypadkiem natknęłam się na Twój dziennik i przeczytałam cały Bardzo ładnie wygląda domek z zewnątrz, szkoda tylko, że te zdjęcia, które wkładałaś przez cały czas nie otwierają się Jest trochę ale wewnątrz nic nie widać. Możesz zrobić kilka i wstawić do dziennika? Chciałabym zobaczyć efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 21.05.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 netka u nas jest dokładnie tak samo, siejemy trawę, kosimy, wyrywamy chwasty, układamy drewno, wyrównujemy teren, sadzimy drzewka itd. itd. I dlatego nie ma nas na forum, chyba cały maj nie zaglądałam do dziennika! i zaległości mam sporo ale co zrobić kiedy nagle okazało się, że jestem zapalonym ogrodnikiem? Ale widząc postępy u ciebie, stwierdziłam, że też muszę wstawić jakieś zdjęcia swojego ogrodu (albo jego zalążka). Zastanawia mnie twój kompostownik, czy czasem nie powinien mieć dostępu powietrza? widziałam że specjalnie murują z otworami, ja swój zrobiłam z desek, bo akurat tego materiału zostało mi sporo z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 12.06.2012 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 monia i stasiu zdjęcia mam wszystkie a nie widać ich bo fotosik mi konto zablokował, każą sobie sporo płacić, teraz mam gdzie indziej. mogę Ci wysłać interesujące Cię zdjęcia na maila. Napisz na PW maldarec witaj w klubie zapalonych ogrodników! ja codziennie zabieram aparat bo mam takiego joba że jak już wrócę do domu (ok 21.30) to zgrywam zdjęcia i oglądam a kompostwonik-napewno lepiej jeśli miałby więcej powietrza ale tak też wszystko zgnije pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 13.06.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Ja też się tak nakręcam ogrodem ale u nas nie jest jeszcze tak ładnie jak u Ciebie, my dopiero teraz uporządkowaliśmy działkę i zaczynamy zakładać ogród. Nawet mój warzywniak to przy twoim jakaś miniatura Wszystko przez brak czasu bo urlop mam dopiero we wrześniu. Musisz zamieścić jeszcze zdjęcie rodzinki na tym tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linea 15.06.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Śliczny domek też zastanawiamy się nad tym projektem. czy mogła bym prosić o zdjęcia wszystkich wnętrz w domku na @ - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 15.06.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Witam,pięknie Wam ogród nabiera kolorów. Ale na tą chwilę, życzę udanego wypoczynku, należy się wam. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 03.09.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Witaj netka,wpadam z pytaniem o drzwi wejściowe/ Jakie macie, drewno czy metal? Jak się sprawowały w zimie? Pierwszy rok mieszkania a prace ogrodowe już tak bardzo zaawansowane, no no. Pogratulować. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 03.09.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Witaj janiseya. Aż wstyd mi że przestałam zaglądać do znajomych dzienników ale zaraz zerknę jak daleko u Ciebie. Drzwi mamy stalowe z firmy KMT, bardzo popularne, kosztowały 2 tys z futryną, progiem, klamką i wkładkami na 1 klucz. Nie chciałam drewna bo się wypacza i jak jest dużo wilgoci w powietrzu to np nie można domknąć. Na tych wokół zamków skraplała się zimą woda. To tyle. Ale w miarę ciepłe. Najlepsze są drzwi pcv ale sporo droższe pozdrawiam i dzięki za słowa uznania -staramy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heaven 03.10.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Śliczny domek też zastanawiamy się nad tym projektem. czy mogła bym prosić o zdjęcia wszystkich wnętrz w domku na @ - [email protected] czy mogła bym prosic takze na maila o zdjecia wszystkich wnetrz? poniewaz w blogu juz ich nie ma a tez jestesmy na załatwianiu papierków.... z góry dziękuje:) [email protected] PS: pieknie juz macie dookoła, pozazdroscic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 06.10.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Hej Pamiętasz mnie jeszcze ? Ależ sie pięknie u Was zrobiło ! Kolor domku bardzo mi się podoba. Bardzo podobny do naszego Fajny, bo inny niż wszystkie W środku super no i jaki ogród ! Działacie podobnie jak i my Jak się zmobilizuję to wrzuce i do swojego wątku zdjęcia, bo zaniedbałam go na amen.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts