netka55 26.05.2011 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Witaj na forum i w moim dzienniku michu021. Tutaj są tysiące dzienników budowy ale Delicji też nie spotkałam, ale podpowiem Ci że warto czytać dzienniki, bo możesz się wiele nauczyć na czyichś budowach Kredyt to wcale nie fajna sprawa tym bardziej że ja też nie mam pracy, ale coś za coś. Życzę dużo cierpliwości z papierologią i jak najszybszego rozpoczęcia budowy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyton79 28.05.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Witam.Czy na poddaszu bedzie jakiś pokoik?Bo widzę ze strop lany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 28.05.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Witaj. Nie, poddasze będzie nieużytkowe, tylko graciarnia, wejście schodkami strychowymi. Nie mamy potrzeby posiadanie tak dużego domu. Gdybym chciała pokój na piętrze wybrałabym inny projekt ale ja nigdy nie chciałam mieć domu z piętrem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ila75 28.05.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Depczecie już prawie nam po pietach, cieszę się . My do kominka rur jeszcze nie mamy tak jak wcześniej pisałam są do kupienia (odpisuję tu bo coś mi nie chodzi poczta). Co tam u Was dziewczyny w trawie piszczy? Ja się pochwalę, że u nas chyba żaby kumkają hihihi bo bocian sie pojawił na łące (już 3 razy widzieliśmy) .....a moja córka uradowana wołała..... tato biegne zobaczyć może mi brata zostawił....... dodam ze dziecko ma wytłumaczone jak się dzieci rodzą.... ale skoro mama nie chce urodzić brata to moze w bocianie jedyna nadzieja? hihihi. Pozdrawiam zapracowanych Netka! Jeszcze pół godziny i ........sto lat, spełnienia marzeń,...... buziaki od nas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.05.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 oooo.... prawie na urodzinki trafiłam STO LAT:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 29.05.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Dziękuję dziewczyny za życzenia! :* atija imieniny dzisiaj mam Ila75 u nas też bociany latają, wczoraj widziałam nad naszą budową ale w moim przypadku też nic nie obwieszczają! O rurach już się dowiedziałam że musi do komina wejść taka średnica jak wychodzi z kominka. Gonimy was ale nie dogonimy...już Ci wysłałam wiadomość odnośnie tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 30.05.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Troszkę spóźniony ale , Wszystkiego najlepszego http://images03.olx.pl/ui/5/39/15/1273748246_93203415_1-BEZ-Lilak-pospolity-CHARLES-JOLY-PURPUROWE-KWIATY-Wygielzow-1273748246.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 30.05.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Zbigniew, dzięki! Skąd wiedziałeś że lubię bez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 31.05.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Już zbieracie opał do kominka? Aż serce się raduje jak budowa idzie do przodu.A więzba już zamówiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 31.05.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 ulciam opał conajmniej rok za późno! 2 lata musi schnąć, to jest na następną zimę,a na tę będziemy kombinować Więźba dawno zamówiona, ma być we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasicam 01.06.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witaj Netka....życzymy Tobie samych miłych chwil w życiu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 01.06.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witam, trafiłam na Twój dziennik bo zaintrygował mnie obrazek Waszego domku. Czy będziesz wierna aranżacji projektanta? Nasz domek też nie jest duży, z tym, że my mamy piętro do zagospodarowania(z założenia dla dzieciaków bo jak dorastają to raczej od rodziców się izolują). Na początek mamy plan na wykończenie parteru tak, aby można było zamieszkać- reszta z czasem. Zazdroszczę planu przeprowadzki na jesień tego roku. U nas nie wcześniej jak zima 2012/2013, ale raczej wiosna 2013.I jest to bardzo ambitny plan. Życzę dużo wytrwałości i oby dobrze się mieszkało. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasicam 01.06.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Pięknie jesteśmy w szoku....gratulacje dla delicjuszy......trzecia Delicja rośnie z prędkościa światła...trzymamy kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 01.06.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witaj kasicam o same miłe chwile w życiu to trudno ale chociaż żeby były w większości Witaj janiseya Oczywiście że nie będę wierna wersji projektanta bo już dawno mam swoją Dach grafitowy, a elewacja w jasnozielonym lub biszkoptowym kolorze (jeszcze nie rozstrzygnięte) Okna, drzwi orzech, nie będzie też drewnianej zabudowy przy wejściu ani tych okropnych klinkierowych przypór na narożnikach. Schody do domu z kostki brukowej z odcieniami grafitu i szarości. Z tą przeprowadzką to na późną jesień planujemy-listopad mam nadzieję. A wy tak odległy termin bo pewnie nie na kredyt? Za pieniądze z kredytu buduję się łatwo i szybko, ale zupełnie przeciwnie będzie się go spłacać w wolnej chwili zajrzę do Twojego dziennika pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enata 02.06.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Netka, szok, ale tempo. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 02.06.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Ależ nabraliście tempa, super! Oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ila75 02.06.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Normalnie oglądam się na południe a tam Delicja urośła........ patrzę na północny zachód a tam Delicjuszka kiwa ze schodów....... a ja stoję ........i patrzę.........i tuptam......hihihihihi. Fajnie że tak idzie.... cieszę się,..... wiesz dobrze jak bardzo Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalgt 02.06.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Netka Twoja piękna delicja rośnie niczym grzyby po deszczu:) Po dobrym deszczu powinnien sie już daszek grafitowy pokazać Moja delicja jest narazie na etapie podstawowym, fundamenty zalane czekaja na ekipe murarzy żeby wyciągnąc stan zero. A następnie czas na nerwówkę w poszukiwaniu odpowiedniego banku:P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 02.06.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 enata witaj po długiej nieobecności tempo? mnie się wydaje normalne, chciałabym szybciej, wszystko od razu niedługo zwolnimy bo trzeba czekać aż stemple murarze wyciągną czyli ok 16 czerwca i w tym czasie nie będziemy mogli działać aż do 27 kiedy wrócimy z wakacji dekarz tylko będzie dach robił, zaczyna za tydzień. Klesia jw, dalej wpadamy w mały poślizg.. Ila75 tuptaj wolniej to Cię dogonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 03.06.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Już niedługo pojawi się pierwszy dymek w kominie -z kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts