ulciam 31.07.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 ulciam okien jest razem 8szt: 4szt z ruchomym słupkiem 140x140cm, 1szt w całości 140x140, 2 szt 100x60cm (białe od środka) i 1 szt tarasowe 3-skrzydłowe 270x220cm aż 4 z ruchomym słupkiem:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel___z 31.07.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Nie zapomnijcie o instalacji antenowej i ewentualnie przewodów od kina domowego do kolumn, telefoniczny, komputerowy, satelitarny do talerza itp. Często się widzi ładnie zrobiony domek i plątaninę przewodów bo wcześniej po prostu się zapomniało.A tak wszystko za jednym zamachem pod tynk i oka nie razi. Pozdrawiam.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 31.07.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 A co Ty Ula taka zdziwiona? że tanio czy jak? pawel___z przewody antenowe (czy satelitarne?nie znam się-nie wiem)mamy wyciągnięte na strych, gniazdko antenowe w każdym pokoju. Telefonicznego i komputerowego celowo nie kładliśmy bo telefonu nie będziemy mieć stacjonarnego a internetu "kablowego" w naszej wsi nie ma-zostaje radiówka albo bezprzewodowy. Ale od kina domowego nie mamy... chociaz ja nie jestem zwolennikiem głośników hałasujących do ucha gdy siedzisz na kanapie. Także dzięki za przypomnienia ale juz za późno, jutro o 7.30 zaczynają tynkarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 31.07.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Cena spoko tylko chodzi mi o te okna tarasowe-że tak dużo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 31.07.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Te 4 szt z ruchomym słupkiem to są w pokojach i kuchni. Tarasowe ma 3 skrzydła, jedno jest na słupku "stałym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 01.08.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Gratuluję stanu surowego zamkniętego, no i kwoty, za jaką to zrobiliście! Domek już się pięknie prezentuje, żałuję że jednak zrezygnowaliśmy z przedłużenia dachu i zrobienia tarasu pod takimi drewnianymi słupami, bo fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinekk83 01.08.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam Domek wspaniały mamy zamiar taki sam wybudować w przyszłym roku:) mam tylko takie pytanie co do kosztów czy w określeniu mury to jest również uwzględniony fundament ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 01.08.2011 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Klesia, szczerze mówiąc, mnie ta kwota nie zadowala, liczyłam na mniej. A ja bardzo się cieszę że podpatrzyłam u Z-35 ten daszek i zdecydowałam że u nas będzie marcinekk83 oczywiście że w określeniu MURY są także fundamenty, to jest koszt kompletnie wszystkiego. Dwie strony wcześniej zamieszczałam koszt SSO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 03.08.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Mało kto jest zadowolony z osiągniętej kwoty, zawsze chciałoby się wydać mniej, no chyba że ktoś wygrał milion w totka i nie musi liczyć kasy... Chyba zacznę grać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 04.08.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Uzyskałaś super kwotę -u mnie do SSZ wyszło o 30:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 04.08.2011 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Jak juz pisałam, liczyłam na mniej, początkowy kosztorys tego stanu to było 90 tys ale i tak jest dobrze bo gdyby wszystko robili fachowy to byłoby z 15 tys więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 04.08.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Mam taką samą baterię do umywalki, ale ona nazywa się MODERN (Omnires). Do tego jest fajna bateria wannowa. Gratuluję rozpoczęcia tynków. Czyli jest ogromna szansa, że Wigilia będzie we własnym domu! Trzymam kciuki! P.S. Piękny daszek nad tarasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 04.08.2011 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Z-35 nie słyszałam nic o jakości tych baterii Omnires a z Armatury baterie ponoć najlepsze, chociaz jeśli zdecyduję się na chrom to pewnie kupię Omnires bo wysokość wylewki mi bardziej odpowiada. Wannową widziałam z obu firm ale nie podoba mi się zbytnio (szczególnie cena) i trzeba robić 4 dziury we wannie. A święta oczywiście że w nowym domu, od zeszłego roku jest takie założenie Daszek to w całości Twoja zasługa! dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ColourS 04.08.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Wow jakie postępy tynkowanie... już jedną nogą w domku jesteście , a jeżeli chodzi o baterie typu satyna - są o wiele łatwiejsze w utrzymaniu niż chromowane i do tego się nie rysują, nie widać zacieków, kamień tak się nie osadza, u nas jest prawie identyczna już kilka ładnych lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 04.08.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 A ja mam omnires 2-dziurowy:http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/1311/omnires-modern-c304-h.jpg Na żywo obejrzałam najpierw w Praktikerze, a później za 2/3 ceny kupiłam w necie. Generalnie jak szukałam baterii to ciężko kupić coś przyzwoitego poniżej 200 zł - to koszmar!A ja mam nadzieję, że na święta będziemy z grubsza "wykończeni".Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 04.08.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Ten model drzwi mam zamówiony do pokoi i baterie do wanny też identyczną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 04.08.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Z-35, ulciam-My chyba tak samo zasobne kieszenie mamy Zetko ciekawa ta bateria,ale mi zależy na tym żeby wąż od prysznica nie dyndał na wannie tylko był schowany. Biorę jednak chrom bo z Armatury satyna wygląda jak pomalowane szarą farbą-bardzo tandetnie. Tylko teraz mam zagwozdkę Armatura czy Omnires...Te drugie 40zl droższe ale bardziej wysokość wylewki mi odpowiada.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 05.08.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Po cichu dodam, że my chyba też zamówimy drzwi vasco, hihi. No ale w końcu wiele rzeczy będziemy mieć podobnych. Bateria do wanny też mi się spodobała, chyba się nie pogniewasz jak odgapię? A jaka będzie wanna?I przedostatnie z pytań, te płytki z leroy będą się łączyły z woodenticem? Jaki kolor woodentica kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 05.08.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Klesia, pewnie kupuj baterię! Chyba nawet po to się tu chwalimy swoimi wyborami żeby ktoś mógł z tego skorzystać Wanna Aquaform Simi 150x80, właśnie dzisiaj przyjechała. Woodentic mamy najciemniejszy czyli Brown i będą się spotykać z płytkami z Leroya na progu kuchni i salonu oraz na progu salonu i holu (jak kupimy) Zastanawiam się tylko czy w holu kłaść prosto czy w karo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 06.08.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Netka cudnie już u was!!!! Pięknie domek się przentuje z oknami! I dobrze, że już nie musisz się dekarzem stresować Ale macie teraz przyspieszenie, gratuluję postepów Drzwi wewnętrzne piękne! jaki ich koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts