Ila75 17.11.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Fajnie że macie już wstępnie sianko na budowę i znów o mały krok jesteście przed nami, my do banku w następnym tygodniu idziemy z wizytą -na zmówiny Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 18.11.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Cześć,ja też podglądam u Ciebie, śledzę zmagania z bankami. No to jakie te kolory i meble będą? Bo nie mogę znaleźć... Zdradź troszeczkę...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 19.11.2010 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Dzięki lili07, monika i lukasz, za gratulacje i słowa uznania Do wiosny wcale nie tak daleko więc zleci zwłaszcza że nie będę sie nudzić w tym czasie-otwieram własny biznes Ila75 ale Ty niebawem zaczniesz budowę a my już Ciebie nie dogonimy... Klesia szukasz inspiracji u mnie? jeszcze daleko do etapu żeby coś z wykończeniówki u mnie obejrzeć ale pomysły mam, wyobraźnię jak najbardziej, ale najlepiej to projektować detale jak będą mury.wtedy można polatać z miarą i porysować co nie co. Kolory chcę miec w każdym pomieszczeniu inne bo nie lubię monotonii. Kryterium wyznacza kasa. zacznę od łazienki, zobaczymy w jakim kolorze płytki uda się kupić za cenę nam odpowiadającą.no i potem z górki, każdy pokój inny. salon mam sprecyzowany: meble(komoda z barkiem, pod tv, ława, stół+6krzeseł) wenge lub orzech, czerwony narożnik, kominek prosty, nawet bez półki pewnie ciemnobrązowy. waham się co do podłogi ale to kwestia na później... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ila75 28.11.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Zima zaskoczyła budujących (a raczej chcących budować) optymistów. To czekamy nadejscia szybkiej wiosny....... a każdy dzień zbliża nas do niej! Pozdrawiam, byle do wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 30.11.2010 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 No Ila to zaczynamy razem ...na wiosnę ja teraz czyham na promocje wszystkiego co się da przechować do czasu przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.12.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://i51.tinypic.com/2r6d2lh.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 30.12.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, szybkiego nadejścia wiosny. Mnie cały czas kusi, żeby kupować różne rzeczy, ale mąż mnie stopuje, tłumacząc że nie mamy gdzie tego trzymać. Mogę tylko pozazdrościć udanych zakupów. Bardzo fajne płytki, a cena też przystępna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ila75 31.12.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Moja netowa koleżanko! wiesz już dobrze czego życzę Wam w 2011 roku.......................................................................................................do zobaczenia w nowym roku;) .............................................. Ty też mi tego życzysz? Jaki zbieg okoliczności Pozdrawiam. Ila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 02.01.2011 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Klesia my to dopiero nie mamy gdzie trzymać! mieszkamy we 3 na 24m2! ale zakupy i inny zdobyczny dobytek zwozimy do teścia na strych Ila75 nic dodać, nic ująć do zobaczenia na zakupach budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 02.01.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Witaj netka55 ładny i zgrabny domek będziecie budować, życzę szybkiego nadejścia wiosny i bezproblemowej budowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 02.01.2011 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Dzięki RAMILA nasz dom to miniaturka w porównaniu do waszego życzę Ci tego samego i podziwiam za budowanie na odległość.ja bym nie wytrzymała... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 03.01.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Witaj Netko55 przeczytałam właśnie Wasz dzienniczek i strasznie mi się Was szkoda zrobiło , ze tyle musieliście przejść z bankami. Najważniejsze, że się udało i że będą swoje własne 4 kąty:) Życzę Wam samych sukcesów i powodzenia w 2011 roku!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 04.01.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Dzięki domowa ale niepotrzebnie Ci się szkoda zrobiło ja jestem twarda i waleczna, większa satysfakcja jest po walce Teraz się rozgrzewam do sezonu budowlanego, walki z fachowcami, dostawcami i innymi instytucjami już mnie nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 04.01.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 I tak trzymaj!! Nieraz trzeba zacisnac zeby i isc do przodu:) Oby tylko wiosna szybko przyszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ila75 04.01.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Netka tak bez uprzedzenia zaprosiłam kilku nowych Delicjuszy z innej strony.....................niech nadejdzie wiosna co pokażemy trzecią i czwartą (dwie już są) Delicję w budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 10.01.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Delicjusze nadchodźcie! i wiosno też! Dzisiaj już miałam wrażenie że wiosna się zaczęła ale popołudniowy mróz skutecznie moje wrażenie rozpędził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skubisie 15.01.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Witam netka55właśnie przeczytałam Twój dziennik!!! Z przyjemnością !!!! Wbrew pozorom mało jest dzisiaj młodych ludzi którzy chcą wlożyć dużo wysiłku w to żeby coś w życiu osiągnąć własnym wysiłkiem nie czekając aż im samo spadnie z nieba!!! My z mężem też zaczynamy budowe na wiosne ,tyle że nie jesteśmy już pierwszej młodości, choć jesteśmy młodym małżenstwem (marzec 2009). Gratuluje wytrwałości i uporu !pozdrawiamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 15.01.2011 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Witaj Skubisie cieszę się że do mnie zajrzałaś i dziękuję za tak pochlebne słowa. Wiesz, jak to się mówi, samo życie, nie ma nic za darmo. A ja już też nie jestem pierwszej młodości- w tym roku 30-stka! (mam nadzieję że na swoim-w listopadzie) my małżeństwem nie jesteśmy ale rodziną jak najbardziej Zachęcam do założenia dziennika, daj znać, wtedy będę zaglądać, a tymczasem zapraszam do odwiedzin u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 15.01.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Witaj netka55bardzo ładny, mały domek,my też budujemy parterowy z dwuspadowym dachem ale z garażem,a co do kredytu to też mieliśmy problemy z uzyskaniem, ale akurat wyszło nam to na dobre!pozdrawiam * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 15.01.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Witaj Monikarat patrząc z perspektywy czasu nam też wyszło to na dobre bo teraz mielibyśmy kredyt w walucie co nie byłoby tak korzystne dla nas jak kredyt z dopłatą Szkoda że nie masz dziennika, a jaki duży jest wasz domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts