Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - DELICJA czyli nasz mały domek (nie)WIELKIM kosztem

netka55

Recommended Posts

• Odpowiedzi 588
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki lili07, monika i lukasz, za gratulacje i słowa uznania ;)

Do wiosny wcale nie tak daleko więc zleci zwłaszcza że nie będę sie nudzić w tym czasie-otwieram własny biznes :)

Ila75 ale Ty niebawem zaczniesz budowę a my już Ciebie nie dogonimy...

Klesia szukasz inspiracji u mnie?:D jeszcze daleko do etapu żeby coś z wykończeniówki u mnie obejrzeć :D ale pomysły mam, wyobraźnię jak najbardziej, ale najlepiej to projektować detale jak będą mury.wtedy można polatać z miarą i porysować co nie co. Kolory chcę miec w każdym pomieszczeniu inne bo nie lubię monotonii. Kryterium wyznacza kasa. zacznę od łazienki, zobaczymy w jakim kolorze płytki uda się kupić za cenę nam odpowiadającą.no i potem z górki, każdy pokój inny. salon mam sprecyzowany: meble(komoda z barkiem, pod tv, ława, stół+6krzeseł) wenge lub orzech, czerwony narożnik, kominek prosty, nawet bez półki pewnie ciemnobrązowy. waham się co do podłogi ale to kwestia na później...

pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Moja netowa koleżanko! wiesz już dobrze czego życzę Wam w 2011 roku.......................................................................................................do zobaczenia w nowym roku;)

.............................................. Ty też mi tego życzysz? Jaki zbieg okoliczności ;) Pozdrawiam. Ila

Witam netka55właśnie przeczytałam Twój dziennik!!! Z przyjemnością !!!! Wbrew pozorom mało jest dzisiaj młodych ludzi którzy chcą wlożyć dużo wysiłku w to żeby coś w życiu osiągnąć własnym wysiłkiem nie czekając aż im samo spadnie z nieba!!! My z mężem też zaczynamy budowe na wiosne ,tyle że nie jesteśmy już pierwszej młodości, choć jesteśmy młodym małżenstwem (marzec 2009). Gratuluje wytrwałości i uporu !

pozdrawiamy!!!

Witaj Skubisie :) cieszę się że do mnie zajrzałaś i dziękuję za tak pochlebne słowa. Wiesz, jak to się mówi, samo życie, nie ma nic za darmo. A ja już też nie jestem pierwszej młodości- w tym roku 30-stka! (mam nadzieję że na swoim-w listopadzie) my małżeństwem nie jesteśmy ale rodziną jak najbardziej :)

Zachęcam do założenia dziennika, daj znać, wtedy będę zaglądać, a tymczasem zapraszam do odwiedzin u mnie :)