Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - DELICJA czyli nasz mały domek (nie)WIELKIM kosztem

netka55

Recommended Posts

nasz domek to Aneta, pow. użyt. ok 120 m plus garaż dwustanowiskowy,

na dziennik się jeszcze nie odważyłam, ale kto wie.....

jesteśmy na etapie dachu...

a jeśli chodzi o ten kredyt to właściwie dzięki temu, że jeden bank chciał nas naciągnąć, odważyłam się na ogromną zmianę ...czyli przeprowadzkę ( mieszkamy koło Lublina, a mąż pracuje już kilka lat w Warszawie), wcześniej mieliśmy budować się u siebie( działka, pozwolenie, inny projekt), ale widać tak miało być! boję się ja cholera...ale mam nadzieję, że wyjdzie nam to na dobre!

rozpisałam się o sobie, a to przecież Twój dziennik,

pozdrawiam

• Odpowiedzi 588
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monikarat wasz domek sporo większy, ma garderobę, 2 łazienki. A skoro już dach jest to prawdziwy dom! nie mogę się doczekać tego etapu u nas...faktycznie konkretne zmiany u was nastąpiły, przeważnie rodzina się powiększa lub psa ludzie kupują :D

pozdrawiam

dzieci już nam wystarczy...hehe.....nie jest dużo, ale jak dla mnie dwoje wystarczy...pies też jest ( jako trzecie dziecko), zakupiony rok temu:)

pozdrawiam

• 2 weeks później...

Netka,

dobrze, że wykorzystujesz ten czas na wybór wyposażenia. Mnie teraz, jak szukam w pośpiechu czegoś: ładnego, przystępnego cenowo i pasującego do mojej koncepcji, szlag chce trafić. No bo albo mam za drogi gust albo za mało zarabiam ;-)

Mimo wszystko nie dam się zwariować - sięgam na średnią półkę.

Z-35 już taka jestem że lubię wszystko mieć i robić "do przodu" więc jak się trafia to biorę, bo wiem że później nie będzie na to czasu. Ja też jak coś potrzebuję to wychodzi na to że mqm podobnie jak Ty "za drogi gust" ale idę dokładnie w Twoje ślady albo...szukam tego na allegro ;)

pozdrowienia

Fajne te lampy, gratuluję zakupu. Możesz się podzielić namiarami/nazwami sklepów i w przyszłości też je zdradzać? My ostatnio wybraliśmy się do NOMI, bo kiedyś kupowaliśmy tam całkiem fajne i niedrogie płytki. No i sklep zniknął... jakieś centrum chińskie tam zrobili.

Pozdrawiam

Witaj Klesiu!

Już się poprawiam :) Lampy stojące+wisząca+siedzisko do przedpokoju (pierwsze zakupy) dostaliśmy w Kauflandzie. Niestety w kilku innych miastach w których jest ten market więcej lamp nie było. Mąż z racji rozjezdnej pracy obadał ten temat :) Natomiast te ostatnie kinkiety kupiliśmy w Castoramie, bez promocji, są na półce :)

pozdrawiam

Witam :D oczekuje na przyjście projektu Delicja znalazłem pożyteczne forum na ten temat, dzięki waszym wskazówką będzie łatwiej w przechodzeniu przez ten stres związany z całą tą budową. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów a szczególnie Ciebie netka55

• 2 weeks później...

I ja postanowiłam zostawić ślad po sobie w Twoich komentarzach:D.Będziemy się nawzajem wspierać ,bo też należę do grupy osób budujących mały domek za nie wielkie pieniądze:yes:.Kiedyś myśleliśmy o domku parterowym ,ale zdecydowaliśmy się na domek z poddaszem użytkowym.My też czekamy z niecierpliwością na tą wiosnę:D i też tak jak Wy wprowadzamy się w tym roku -bo nie mamy innego wyjścia!

pozdrawiam Ula