Monikarat 16.01.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 nasz domek to Aneta, pow. użyt. ok 120 m plus garaż dwustanowiskowy,na dziennik się jeszcze nie odważyłam, ale kto wie.....jesteśmy na etapie dachu...a jeśli chodzi o ten kredyt to właściwie dzięki temu, że jeden bank chciał nas naciągnąć, odważyłam się na ogromną zmianę ...czyli przeprowadzkę ( mieszkamy koło Lublina, a mąż pracuje już kilka lat w Warszawie), wcześniej mieliśmy budować się u siebie( działka, pozwolenie, inny projekt), ale widać tak miało być! boję się ja cholera...ale mam nadzieję, że wyjdzie nam to na dobre!rozpisałam się o sobie, a to przecież Twój dziennik,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 17.01.2011 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Monikarat wasz domek sporo większy, ma garderobę, 2 łazienki. A skoro już dach jest to prawdziwy dom! nie mogę się doczekać tego etapu u nas...faktycznie konkretne zmiany u was nastąpiły, przeważnie rodzina się powiększa lub psa ludzie kupują pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 17.01.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Monikarat wasz domek sporo większy, ma garderobę, 2 łazienki. A skoro już dach jest to prawdziwy dom! nie mogę się doczekać tego etapu u nas...faktycznie konkretne zmiany u was nastąpiły, przeważnie rodzina się powiększa lub psa ludzie kupują pozdrawiam dzieci już nam wystarczy...hehe.....nie jest dużo, ale jak dla mnie dwoje wystarczy...pies też jest ( jako trzecie dziecko), zakupiony rok temu:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 26.01.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 No prosze Domek zyskuje coraz więcej wyposażenia Mam nadzieje, że teraz ruszycie jak najszybciej z budową domku i w miare szybko sie wprowadzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 26.01.2011 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Ruszymy jak tylko pogoda pozwoli a wprowadzamy się w tym roku! nie ma innej opcji ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 31.01.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Netka, dobrze, że wykorzystujesz ten czas na wybór wyposażenia. Mnie teraz, jak szukam w pośpiechu czegoś: ładnego, przystępnego cenowo i pasującego do mojej koncepcji, szlag chce trafić. No bo albo mam za drogi gust albo za mało zarabiam Mimo wszystko nie dam się zwariować - sięgam na średnią półkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 01.02.2011 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Z-35 już taka jestem że lubię wszystko mieć i robić "do przodu" więc jak się trafia to biorę, bo wiem że później nie będzie na to czasu. Ja też jak coś potrzebuję to wychodzi na to że mqm podobnie jak Ty "za drogi gust" ale idę dokładnie w Twoje ślady albo...szukam tego na allegro pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 04.02.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Fajne te lampy, gratuluję zakupu. Możesz się podzielić namiarami/nazwami sklepów i w przyszłości też je zdradzać? My ostatnio wybraliśmy się do NOMI, bo kiedyś kupowaliśmy tam całkiem fajne i niedrogie płytki. No i sklep zniknął... jakieś centrum chińskie tam zrobili. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 04.02.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witaj Klesiu! Już się poprawiam Lampy stojące+wisząca+siedzisko do przedpokoju (pierwsze zakupy) dostaliśmy w Kauflandzie. Niestety w kilku innych miastach w których jest ten market więcej lamp nie było. Mąż z racji rozjezdnej pracy obadał ten temat Natomiast te ostatnie kinkiety kupiliśmy w Castoramie, bez promocji, są na półce pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 09.02.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Dziękuję,byłam w castoramie, u nas inne ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 09.02.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Klesiu jeśli masz w pobliżu Leroya to zobacz tam bo na stronie mają te kinkiety po 12,15złpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 13.02.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Witaj Netko!Jeśli mogę się wtrącić, to napiszę Ci, że my też mamy okna z firmy Drutex i jak na razie jest wszystko ok.Rzeczywiście są konkurencyjni cenowo i okna ładnie się prezentują.Tak więc - polecam!Uściski dla Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 13.02.2011 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Witaj Iwonko! Wtrącać?! do woli! przecież po to są komentarze bardzo chętnie przyjmuję wszystkie sugestie i uwagi. Cieszę się że potwierdzasz jakość okien Pozdrowienia dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalgt 15.02.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Witam oczekuje na przyjście projektu Delicja znalazłem pożyteczne forum na ten temat, dzięki waszym wskazówką będzie łatwiej w przechodzeniu przez ten stres związany z całą tą budową. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów a szczególnie Ciebie netka55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 17.02.2011 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Witaj rafalgt wśród Delicjuszy! życze szybkiego załatwienia papierków i rozpoczęcia budowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 28.02.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Hej, hej... dzisiaj umyłam okna w naszym mieszkaniu, nastrajam się wiosennie, niech w końcu zima idzie precz!Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 05.03.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 I ja postanowiłam zostawić ślad po sobie w Twoich komentarzach:D.Będziemy się nawzajem wspierać ,bo też należę do grupy osób budujących mały domek za nie wielkie pieniądze:yes:.Kiedyś myśleliśmy o domku parterowym ,ale zdecydowaliśmy się na domek z poddaszem użytkowym.My też czekamy z niecierpliwością na tą wiosnę i też tak jak Wy wprowadzamy się w tym roku -bo nie mamy innego wyjścia! pozdrawiam Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ila75 06.03.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Niedługo ruszamy następne nasze spotkanie przy Delicji.........Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 08.03.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 ...ale masz stawik na działce -potrzeba dużo słońca i wiatru bo to wyschło,ale głowa do góry będzie dobrze- bo musi być dobrze! Lampy kupiłaś śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enata 09.03.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Netka, podziwiam samozaparcia i życzę powodzenia w realizacj marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts