Klesia 08.04.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 A gdzie zniżki dla rodziny????Nic normalnie solidarności... Mam nadzieję, że podasz te nazwy, ja mogę się odwdzięczyć planami na miniogródek ziołowy. Tyle wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 08.04.2011 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 No jasne że mogę podać nazwy. W jednym miejscu chcę zrobić wrzosowisko a więc WRZOSY w innym zrobić mały lasek z BRZÓZ i MODRZEWI to bardzo lubię oba drzewa. Od zachodu planuję wzdłuż granicy żywopłot nieformowany z TUJI SZMARAGD, bo są najbardziej wytrzymałe sadzonych, co 60cm. Przy kompostowniku posadzę MALINY bo super tam rosną. Na jednej rabacie blisko tarasu posadzę krzaczki BORÓWKI AMERYKAŃSKIEJ odmiana Blue Crop bo są najsmaczniejsze. Naprzeciw okna jadalni chcę różę pnącą, może na jakiejś kratownicy. Mam też w planach poziomki. Na rabatach raczej rośliny iglaste będę sadzić :cyprysiki, cisy, tuje, sosne karłową, jałowiec płożący i świerk Daisy White i Conica. Przed domem od frontu chciałabym mieć drzewko MAGNOLII i PIWONIE bo bardzo lubię te kwiaty, a gdzieś na rabatach jeszcze wsadzę liściaste MIGDAŁKA, AZALIE,RODODENDRONY, BERBERYS i BEZ (już mam tylko muszę przesadzić) Oczywiście to są plany a raczej marzenia zobaczymy na ile pozwolą pieniądze, czas i siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 08.04.2011 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Zapomniałam dodać że jeszcze zrobię mały warzywnik ale to już nazw nie będę podawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ila75 08.04.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ty już umeblowana jesteś! Fajnie, jest gdzie się schronić przed wiatrem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasicam 08.04.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Witajcie kochane dziewczyny........Ilonka ,Madzia......nasionka rosną,a reszta zamówiona... powoli....cały czas ziemia uprawiana.....kultywator spalinowy...pracuje pełną parą...dziś krótko,bo gwiżdze jak w kieleckiem.......jutro dalszy ciąg....Madziu.....4 stówki.......nie dałabym jak równo to TWOJE hihihihihi"jeździłam po materiał, zasypywałam i ubijałam" to napracowałaś się dziewczyno po pachy....to Twojepozdrawiamy mężusia,synusia.....My Kasia i Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasicam 08.04.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 aaaaaaaaaaa piękny domek w garażu......taki przytulny........buziaczki dla WAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasicam 08.04.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Zapomniałam dodać że jeszcze zrobię mały warzywnik ale to już nazw nie będę podawać dlaczego??????????podaj..pleasse.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 10.04.2011 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 kasicam jak to w warzywniku...marchewka, groszek zielony, cebula, bób bo uwielbiam, fasolkę szparagową. Może jeszcze coś jak wpadnie mi na myśl ale to dopiero w przyszłym roku więc mam dużo czasu na zastanowienie pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 11.04.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Netka, ale macie fajny kącik inwestorski. W razie co to i łózko wejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 11.04.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) Znów mnie nie było i znów duuużo przybyło Mam nadzieje, że porządnie ubiliście ziemię w fundamencie co by wam kiedyś podłogi nie opadały. Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez eLTeeS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 11.04.2011 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Z-35 tylko się nie pomyl! To jeszcze nie nasz dom ja tam spać nie zamierzam Witaj eLTeeS tak dużo to nie przybyło chyba że masz na myśli wyposażenie garażu Podłogi ubijane były warstwami zagęszczarką tak jak należy. Teraz podlewamy wodą, a i jeszcze postoją trochę bo chudziaka będziemy wylewać po skończeniu murów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasicam 11.04.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 kasicam jak to w warzywniku...marchewka, groszek zielony, cebula, bób bo uwielbiam, fasolkę szparagową. Może jeszcze coś jak wpadnie mi na myśl ale to dopiero w przyszłym roku więc mam dużo czasu na zastanowienie pozdrowienia fasolka,to jest to.......myśl Nwtko.....buziaki dla Męzusia i synusia.. pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 14.04.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 kasicamczyżbyś coś netce wróżyła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 14.04.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Wy już mi tam dziewczyny nic nie wróżcie chyba że wygraną w Lotka- oj przydałaby się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 14.04.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Mi by się taka wygrana też przydała;)A Ty netko kiedy startujesz ze ścianami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 14.04.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 ulciam jak tylko murarze skończą inną robotę. Wg moich wyliczeń powinni wejść do nas po świętach. Dzisiaj byliśmy w banku zawołać drugą transzę kredytu na 22.04 Już nie mogę się doczekać ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasicam 15.04.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Wy już mi tam dziewczyny nic nie wróżcie chyba że wygraną w Lotka- oj przydałaby się Tylko........wielkiej wygranej Netko....Tobie życzę....ja nie gram więc codziennie wygrywam hihihihihi....buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 16.04.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 kasicam dzięki za życzenia ale ja też nie gram jak Twój ogródek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 18.04.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Chyba wszędzie jakieś problemy, mam nadzieję że to normalne i za jakiś czas będziemy się z tego śmiać. Dużo cierpliwości,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasicam 20.04.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 kasicam dzięki za życzenia ale ja też nie gram jak Twój ogródek? Netko kochanie moje......ogród skopany.......hihihihihi.....dziś sadziliśmy róże tip top........i pnące.......pigwowce....daglezje....nie posadziłam modrzewii buuuuuuuu..one gubią igły na zimę..a mam ich 15 szt.....tak dali a zamawiałam3 szt....chyba wydam psiapsółce..mam dośc po Chojnie gdzie mam chatę..... drzew iliściastych...liści i bałaganu...a w ogródku.........ok.60m2 będę siac chyba po świętach..........nie damy rady wcześniej.. buziaczki Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts