oen 30.08.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam, przyszedł czas na odbiór wykonania podłogi i wraz z nim kolejne rozczarowanie.Podłoga z deski 12cm jesion thermo i w innym pomieszczeniu deski 9cm jesion thermo. Na parkiecie pojawiło się kilka rzeczy które mi się w ogóle nie podobają:1) pomiędzy parkietem a płytkami dano coś na kształt silikonu który jest nierówno położony (widać kilka pociągnięć a nie jedną płaską powierzchnię)2) na jednej desce (pech chciał, że dokładnie w wejściu) upadło coś i zrobiło wgniecenie, fachowcy dołożyli do tej dziurki ten chyba ten sam materiał który łączy płytki z deskami (całkiem inny odcień)3) pod światło widać na parkiecie różne "pagórki" czy "zaciągnięcia" które są w poprzek drewna - fachowiec tłumaczy, że tak ma być ale wg mnie to jest niedokładnie położony lakier (jakby jedno pociągnięcie było z większą ilością lakieru a drugie z mniejszą) wiem, że trudno mi coś poradzić, ale czy przypadkiem pod światło podłoga nie powinna być jednolitą taflą bez żadnych nierówności? Pozdrawiam,oen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts