LayneStaley 30.08.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Hej, znalazłem przypadkowo drzwi ktore bardzo mi się podobaja, ale nie mam bladego pojecia co to za firma/model. Moze ktos kojarzy? http://images50.fotosik.pl/334/9b157d571af758bem.jpg pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartbb3 03.09.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Drzwi nie są "wzorniczo skomplikowane". Jeśli zadowoliłyby Cię przynajmniej bardzo podobne to myślę, że niejeden producent by takie właśnie wykonał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LayneStaley 08.09.2010 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Dzieki za odpowiedź. Wiem, że zawsze można zrobić takie na zamówienie, ale kupując gotowca można zaoszczędzić czas i pieniądze - w przypadku drzwi wejściowych często nie małe. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts