ginter2 05.02.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Proszę o informacje czy ktoś mógłby podzielić się doświadczeniem z projektem M51.Za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdat81 07.05.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witam, właśnie zaczynamy budowę domu M51L, chętnie wymieniłbym się doświadczeniami związanymi z budową tego domu, niestety nie cieszy się on popularnością jak widać, ale jest uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ginter2 17.05.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Właśnie zamówiłem ten projekt. Jak idzie budowa magdat81?Czy ktoś jeszcze buduje taki dom.Proszę podzielić się uwagami/zdjęciami na forum lub posłać na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
licytator 08.01.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 witam czy ktoś już buduje lub zbudował ten dom ? bardzo proszę o informacje bo musze wybrac projekt.moze jakies zdjecia z realizacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minia_86 14.06.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witam, jestem zainteresowana budową domu urocze wspomnienia. czy ktos moze posiada zdjecia z budowy oraz z wykończenia domu?? bylabym bardzo wdzięczna. mój mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarny100 17.06.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) witam jestem zainteresowany budowa domu M51 ,czy ktos buduje lub zbudowal ten domek bardzo prosze o informacje Edytowane 17 Czerwca 2010 przez czarny100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario257 25.08.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam1 właśnie zakupilismy projekt M51.Buduje go ktos może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANTOMIX 30.08.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 witam też chcę budować M 51 proszę o jakieś wiadomości na jego temat, ewentualnie uwagi . z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANTOMIX 30.08.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Czy ktoś buduje bądź już zbudował ten dom?Jakieś uwagi ,zastrzeżenia co do projektu w rzeczywistości .jak on wychodzi w realu.proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czwarek 11.09.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Witam my jeszcze nie zaczęliśmy budowy tego domku a zmiany jakie dokonaliśmy w projekcie to skasowanie podcienia w salonie co go powiększyło,kominek poszedł na drugą ścianę i powiększyliśmy łazienkę na dole.Góra otrzymała zamiast garderoby dodatkowy pokoik.Przy okazji jeżeli ktoś go ma w okolicy Piaseczna z chęcią sam zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czwarek 12.09.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Przyłączę się do tematu,bardzo mnie interesuję dobre rady i wskazówki od osób budujących ten właśnie dom.Jeżeli ktoś już go wybudował lub buduje w mojej okolicy z chęcią go obejrzę.Jeszce jedno ile płaciliście za postawienie SSO.Projekt już jest teraz czekam na pozwolenie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionea 13.07.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 My zastanawiamy się nad wersją II projektu. Bardzo bardzo prosiłabym o jakiekolwiek zdjęcia wersji I i uwagi To pomoże nam się ostatecznie zdeklarować mój mail- tak jak nick @wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czwarek 14.02.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Odświeżam temat jeżeli ktoś buduje taki dom to niech się pochwali przynajmniej zdjęciami.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts