Szelma29 04.01.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Sąsiadka ma..widzi teraz same minusy- trudno umyć, źle schodzi woda, wiec trzeba dobry spadek zrobic, wyglada jak trumna bo zrobiła z ciemno brązowych płytek...mnie się nie podoba ..jej po wykonaniu też nie i zarzeka się, ze przy nastepnym remoncie pojdzie pod rozbiórke jej wanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyw_leszek 31.08.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Witam Czy kotoś z forumowiczów robił samemu lub zamawiał wannę o nietypowym kształcie i wykończoną mozaiką? Chodzi mi o wanny typu jak na załączonych zdjęciach (część z Paradyża). Jak są wykonane, jakie materiały, hydroizolacje?wanna4.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 31.08.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 malo popularny temat,byl juz na forum,polecam wyszukiwarke.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 31.08.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Tu trochę: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?94231-murowana-wanna-za-i-przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 01.09.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 (edytowane) Cześć. No my w naszym starym mieszkaniu mieliśmy umywalkę z mozaiki, można to obejrzeć tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163033-Kulaski-było-mieszkanko-będzie-dom&p=4186694#post4186694niestety odradzam bo woda źle spływa a i ciżko dopasować korek, bo prezpuszcza niestety troszkę. Mój mąż sam to wykonywał więc koszt praktyznie żaden. Mozaika kupowana była na siatce więc dobrze się ją układło. Z czyszczeniem nie było problemów. Wanna mysle że może być faktycznie średnio przyjemna w uzytkowaniu, niestety. Ja już bym nie chciała nic z mozaiki, przejadła mi się. Edytowane 2 Września 2010 przez malkul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 02.09.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 jak wanna jest zaokrąglona to można już kupić taki specjalny podkład - obudowę wygiętą i na to kłaść mozaikę na siatkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts