Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Elastyczny narożnik zewnętrzny do paneli

Lady M

Recommended Posts

Witam,

mam pytanko w związku z mocowaniem listew przypodłogowych do paneli. W moim domu jest wykusz i kąt ścian w nim jest większy niż 90 stopni, dlatego standardowe narożniki nie pasują. W castoramie nabyłam narożnik wewnętrzny do ścian, które są zbudowane pod kątem większym niż 90 stopni, jednak zewnętrznych brak. Z tego co dowiedziałam się w tym markecie, takie narożniki zewnętrzne PODOBNO zaczęli już produkowac, jednak oni w swoim sklepie takowych nie mają. Przeszukałm internet i też nic. W związku z tym czy spotkaliście się z takimi narożnikami lub ewentualnie jak u siebie w domu rozwiązaliście podobny problem?

• 1 month później...

ja tez poszukuje zewnetrznych naroznikow elastyczych.

w katalogu SALAG faktycznie jest info, ze takie narozniki beda dopiero produkowane, ale wg moich informacji już sa w sprzedaży. Będąc w castoramie po prostu zadzwonilam pod nr tel podany na opakowany naroznika wewnetrznego i zapytalam. Pani w firmie poinformowala mnie, ze maja takie narozniki i podala mi namiary na przedstawiciela handlowego ich firmy w moim wojewodztwie. On w kolei przkierował mnie do jedynego sklepy w regionie, ktory powinien to miec. Po weekndzie sie tam wybieram - mam nadzieje ze beda mieli narozniki bo nie mam pomyslu jak wykonczyc taką lukę.

• 2 weeks później...