jaksie 01.09.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 masz jakieś zdjęcia? Ja chciałam wycinać w blasze wzór na obudowę kaloryferów, ceny nie pamiętam, ale wyrwała mnie z butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.09.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 No bo cena jest zabójcza Sam arkusz blachy to juz niezłe pieniadze a tu jeszcze cięcie..... laser...... To już o metaloplastykę zahacza. Zrobić można wiele rzeczy, pięknych, oryginalnych. Praktycznie tylko wyobrażnia nas ogranicza. Tylko....... po co sie pakować w takie rozwiazania przy takim przedsięwzieciu jak literki? Rozumie jeszcze logo firmy. Wiadomo prestiż, dbałość o markę ale w domu? Gdy wykonywałam swoje pierwsze litery 3D trzy lata temu były one nowością. Nikt nie obwieszał jeszcze wtedy nimi ścian. Teraz mamy manię literkowania. Trochę potrwa i.... minie. Myśle, że warto szukać tanich i efektownych rozwiazań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.09.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 (edytowane) Zdjecia znalezione w sieci Litery 3D ze styroduru. Cena litery kształtuje się od 1,5-4zł w zalezności od wielkosci http://lh5.ggpht.com/_5EbJjBbVicM/TH5LUNKGCpI/AAAAAAAAGpA/0OZWrWg_jrs/7072_P1020619.jpg Nalepka. Ceny w zalezności od wielkości napisu od 40-150zł. http://lh6.ggpht.com/_5EbJjBbVicM/TH5LogadzPI/AAAAAAAAGpI/6P4OkNaqyjg/s576/literki%2520jako%2520mot%26%231.jpg No i wydruk na tkaninie. Ceny też ok 100-150zł http://lh6.ggpht.com/_5EbJjBbVicM/TH5LZfKGFUI/AAAAAAAAGpE/JWCFsTg0LDw/735067.jpg A tu już...... metalowy kaloryfer malowany proszkowo http://lh5.ggpht.com/_5EbJjBbVicM/TH5NTNHW41I/AAAAAAAAGpg/-QDWlOm1jz8/modern-heater.jpg Edytowane 1 Września 2010 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.09.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 To też fajne ale nie wiem co to. Zwykły wydruk w ramie?http://sherwin.vo.llnwd.net/o10/dutchboy/images/scenes/DB06020028.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.09.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 To jeszcze dodam, ze fajne gotowe tapety z napisami ma Mamita Drogie http://www.mamita.pl/fototapety/rozne-wzory/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kevinlomax 02.09.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 masz jakieś zdjęcia? Ja chciałam wycinać w blasze wzór na obudowę kaloryferów, ceny nie pamiętam, ale wyrwała mnie z butów. To dlatego, że blacha ma dużą powierzchnię. Jak wycinasz litery to idzie o wiele mniej blachy no i zależy jaki pośrednik to robi. Zdjęć poszukam. Na kaloryfery najlepsza jest blacha perforowana. Ma stały wzór ale ładnie wygląda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 02.09.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Właśnie ostatnio zastanawiałam się nad styrodurem...widziałam kilka ofert na allegro...ale trochę drogo wychodzi po literce (jak chce się duże i już pomalowane):wiggle:chociaż teraz zastanawiam się nad białymi. Nie brudzą sie? Mozna wytrzeć z tego kurz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.09.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 (edytowane) Ja mam w domu czarne litery 3D. Są lakierowane. Bez problemu mozna wytrzeć. A kurzą się znacznie mniej niż sądziłam. Na moich wcale nie widać ale to może też i wynik tego, że są wysoko, pod sufitem prawie. A białe to też powinny być pomalowane. Moje np. są wykonane z różowego styroduru. Ale widziałam też zielony. Choc mozńa zamówić z samego styroduru i pomalować farbą w kolorze sciany. Edytowane 2 Września 2010 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 02.09.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Mayland, możesz mi pokazac to , co zamowilas na allegro? Może byc na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.09.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Nakleikę? Niestety nie mogę bo została ona przykleiona w domu mojej siostry a moja jeszcze jest w rulonie i czeka na drzwi do szafy wnękowej na której mają byc napisy (moze będą te drzwi w tym tygodniu). Jak będę u siostry to zrobię zdjęcie. Jej kupiłam srebrny napis na amarantową ścianę do pokoju jej córki. Napis był ich projektem. Wersję mojego tekstu robili mi na tą szafę której jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 02.09.2010 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Napisalam do nich. Może cos zaproponują. Ja mam scianę w kolorze egipskiej bawelny duluxa i nie bardzo chcialabym ten kolor zmieniac. Zastanawiam się, czy robiąc napis na bezbarwnej folii bedzie ona widoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.09.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 A czemu masz zmieniać kolor ściany? No bezbarwna to raczej nie bedzie zbyt widoczna. Mozesz zamówić napis wykonany w kolorze. Nakłada sie to tak, że napis (z foli kolorowej np. czarnej) jest umieszcozny na bezbarwnej płachcie foli. Dokładasz go do ściany i delikatnie odrywasz folię bezbarwną tzw. transportową. Na ścianie zostaje tylko sam napis czarny a nie cała płachta folii. Wówczas tłem jest Twoja sciana w egipskiej bawełnia a tylko same literki są czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 17.09.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 W kuchni zrobiono mi na zamówienie tapetę z napisami w takim kolorze jak chciałam. Jaksie, czy możesz pokazać jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 17.09.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 mayland, nie mialam pojęcia, ze tak mozna to zrobic. Teraz tylko zastanawiam się, czy na tej egipskiej bawelnie lepiej będze wyglądal napis w kolorze, czy czarny lub bialy (meble w wiatrolapie są orzechowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.09.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 To napisy na mojej szafie wnękowej. Naklejka. Wybrałam srebrny kolor tekstu ze względu na profile. Napis przyklejony na średnim orzechu.http://lh6.ggpht.com/_5EbJjBbVicM/TIZ23WDyp4I/AAAAAAAAGto/iRcZW7sna3c/DSC05899.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szeherezada 18.09.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Zainspirowaliście mnie !!!robię napis przed wejściem:) dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolinki 18.09.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Chcialabym w wiatrolapie, tuż przy wejsciu, napisac na scianie tekst piosenki. Jak się za to zabrac? Jakis szablon? Gdzie zamowic? Pierwotnie myslalam o umieszczeniu napisu w antyramie, ale myslę, ze napis na scianie będzie zdecydowanie ciekawiej wyglądal. Poradzcie, proszę... Ja robiłam kilka napisów (swoje ogłoszenia, napis na Komunię do kościoła) w następujący sposób - wybierałam odpowiednią czcionkę na komputerze, drukowałam na sztywnym papierze i wycinałam po jednej literce (były dość duże).Potem kładłam na daną powierzchnię, odrysowywałam kształt litery ołówkiem i malowałam farbami. W najbliższym czasie ponownie planuję taką "zabawę" w domu i zrobię to na pewno w ten sam sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroliczana 18.09.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 ja z takim nieśmiałym pytaniem - nie macie może jakichś zdjęć liter 3D na ścianie? Szukałam w internecie, wpisywałam wszystko co mi przychodziło na myśl ale niczego ciekawego nie znalazłam:( mam taką pustą ścianę w przedpokoju pod szafką z bezpiecznikami i wymyśliłam, że zrobię tam jakiś napis-słowo np. HOME ale najpierw chciałabym pooglądać jakieś inspiracje. Czasem trafiają się takie na blogach ale nic nie mogę znaleźć.. Będę bardzo wdzięczna za pomoc albo jakąś podpowiedź czy link:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 20.09.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 kolinki, a nie masz może zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolinki 20.09.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Poszukam, może się coś zachowało po ostatniej interwencji informatyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts