Anjazzielonego 10.10.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Sukienki na krzesła, nie- błyszczące, nie - weselne, można zamówić na allegro.Na wymiar, pod swoje krzesła; tkaniny - bawełniane, matowe.cena: około 20 zł za sztukę. wystarczy wysłać mail do kilku firm szyjących takie sukienki na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 26.01.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 No i jak tam, co tam? Wciągnęła mnie Twoja opowieść - może wrzucisz jakieś fotki co wyszło ze zmagań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags1983 22.03.2011 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Uffff, po długim czasie nieobecności wracam z nowymi zdjęciami. Nie zrobiłam tyle ile założyłam ale byłam chora, pielgrzymki po lekarzach i szpitalach zajęły mi większość czasu i kasy więc zmiany są małe ale powoli wracam i się nimi zajmę Co myślicie? Pokrowce na krzesła dużo dały. Będę tez domawiać zasłony białe. Wczoraj oglądałam doniczki w ikea ale nie zdecydowałam się czy mają być klasyczne białe, proste w formie czy bardziej retro jak ta mała na komodzie. Lampa tez zostanie zmieniona. Powoli ale do celu hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.03.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Witaj ponownie! Czemu te sukienki takie białe? Biel aż razi Kup białe doniczki - więcej białych elementów teraz by się tu przydało... Usuń ozdoby z komody, te zawijasy z wazonu na podłodze, bieżnik ze stołu - będzie nowocześniej i lżej Uważaj z bielą zasłon, żeby nie przedobrzyć - to już poważniejsza inwestycja... Małe zmiany na komodzie i nad nią: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags1983 22.03.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Joliska dziękuję za porady i małą symulację Te sukienki nie są tak nieskazitelnie białe jak na zdjęciach. Nie są też beżowe. Taki kolor pomiędzy. Co myślisz o takiej lampie? Widziałam w sklepie i mi się bardzo spodobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.03.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Powinno być ok. Co to za sklep - fajne rzeczy tam widzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 23.03.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 również moim zdaniem ta biel sukienek krzesełkowych daje mocno po oczach Może jak w pokoju pojawi się więcej białych akcentów to te krzesła jakoś "zbledną";) Bieżnik stanowczo do zmiany - nie pasuje do bieli krzeseł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags1983 23.03.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Joliska sklep znajduje się w Magnolia Park we Wrocławiu. Z tego co pamiętam to było Home For You czy coś w tym stylu;) Dużo fajnych rzeczy tam widziałam Jonaw coś pomyślę nad większa ilością białych akcentów;) Zobaczymy co mi wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 23.03.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 w pierwszej kolejności pomyślałabym nad zmianą bieżnika, żeby zatuszować lekko tą mega biel krzeseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags1983 23.03.2011 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Spróbowałam Joliska zaaranżować kmodę wg Twojego projektu z tym co znalazłam w domu i wyszło mi to tak jak w załącznikach. Coś tu nie pasuje. Na razie bieżnika białego nie mam. Rozejrzę się za nim. No i doniczki... myślę, że dużo zrobią jak się je na białe wymieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 23.03.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Ten "obraz" tam zupełnie nie pasuje i jest za wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags1983 23.03.2011 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Tak własnie myślałam... heh tam chyba nic nie pasuje:/:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 23.03.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Witaj, ciekawa jestem co wykombinujesz z tym salonem spokojnie, zmiana wnętrza w którym się mieszka nie należy do łatwych- w pewnym momencie traci się świeżość spojrzenia i już nie wiadomo w którą stronę pójść... Nie poddawaj się! U mnie też największy problem mam z salonem Ciągle coś mi nie gra... U Ciebie PIERWSZE co bym zrobiła, to przemalowała ściany. Mam wrażenie, że na tle tego koloru wszystko jest jakieś mdłe :/ Pogadaj z mężem, może akurat się zgodzi?? Pokój będzie wyglądał zupełnie inaczej i może łatwiej będzie Ci wtedy zadecydować o dodatkach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.03.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Usuń obrazki zupełnie, postaw na tej komodzie skrzydłokwiat i 2 ramki ze zdjęciami - i dawaj fotkę Lampce będzie wygodniej na tej mniejszej komodzie, a przy okazji tam będzie dawała intymne światło... Zabierz kwiatki z podłogi, wyczyść wszystko ze stołu - i dawaj fotkę całości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 23.03.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Jeżeli można się wtrącić to mi tam zupełnie nie pasują te śnieżno białe wręcz bijące po oczach swoją bielą pokrowce na krzesła. Skąd ten pomysł???!!! Wszystko stonowane, żółto, brązowo, beżowo, zielono a tu wow, lśniąca biel!!! Jeżeli te pokrowce muszą zostać to według mnie do zmiany jest jeszcze więcej niż na początku. Przede wszystkim beżowy bieżnik na stole. KUp jakieś dodatki, duże białe wazony na komodę lub coś podobnego. I to włochate coś na kanapie też mi się nie pasuje. Ściany muszą zmienić kolor. P.S. Może meble przemalujesz na biało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags1983 23.03.2011 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 (edytowane) Kasia niestety nie da rady przemalować pokoju:/ Był malowany rok temu i za nic mężula do tego pomysłu nie przekonam ponownie:/ Kupujemy mieszkanie pod wynajem i jest szansa że pójdą tam meble z salonu więc o tyle dobrze że na to go namówiłam:D Zastanawiam się więc nad odświeżeniem tego co mam a w późniejszym czasie nad nowymi meblami :) Joliska rano zrobię foty Chłop wrócił z pracy więc nie będa go stresować Jutro na spokojnie pokombinuję wg Twoich rad i zobaczymy co z tego wyjdzie :) Monikaa kolor został mi podsunięty na forum a z racji tego, że planuję wymienić meble i chce właśnie białe myślę, że będą pasować białe pokrowce. Tylko, że na razie musi to poczekać na kupno nowego mieszkania. Kanapa tez będzie do wymiany. Chętnie bym wymieniła wszystko ale szczerze powiedziawszy gubię się już w ofercie i nie wiem jaki styl mam wybrać i co będzie pasować a co nie. Z jednej strony podobają mi się nowoczesne minimalistyczne wnętrza a z drugiej przytulne pokoje z retro meblami. Jestem pewna co do jednego; chce biale meble:) Edytowane 23 Marca 2011 przez Mags1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 23.03.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Usuń obrazki zupełnie, postaw na tej komodzie skrzydłokwiat i 2 ramki ze zdjęciami - i dawaj fotkę Lampce będzie wygodniej na tej mniejszej komodzie, a przy okazji tam będzie dawała intymne światło... Zabierz kwiatki z podłogi, wyczyść wszystko ze stołu - i dawaj fotkę całości... jeśli chcesz tam jakieś obrazidło, to fajniej bedzie wyglądało postawione na komodzie aniżeli wiszące nad nią, bo ona się dość wysoka wydaje. też mam u siebie podobne miejsce i mimo że póki co zupełny brak koncepcji i funduszy na kinkiet (bo u mnie nad komodą w przypływie niedoświetlenia uległam i przystałam na dwa kable wystające ze ściany), znaleziony w najgłębszych czeluściach sitodruko-prezent od przyjaciela broni się "postawiony". tyle, że obawiam się że twoja komódka jest zbyt "stylizowana", a opcja z postawionym czymś - zbyt nowoczesna. dlatego zgadzam się z joliską, coś bardzo zielonego, ze 2 ramki, fajny świecznik i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags1983 24.03.2011 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Joliska - misja wykonana. Oto zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags1983 24.03.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.03.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Jest znacznie lepiej! Na stół przydałaby się jakaś misa na kwiaty - niska a szeroka, kwiecie niskie i neutralne kolorystycznie będzie wyglądało ok. Nie kupuj już niczego białego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts