Gość mycha z podlasia 14.02.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 Chciałabym dowiedziec się jaki kolor okien wybraliście do swego domku ? Ja zdecydowałam sie na drewniane mahoń meranti, ale jeszcze nie wiem czy złoty dąb czy teak. Pozdrawiam i prosze o wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mycha z podlasia 14.02.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 No co nikt nie ma drenianych okien w domu czy co? Pomóżcie bo razem z mężem ześwirujemy.!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELP, HELP, HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 14.02.2004 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 A jaka planujecie elewacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 14.02.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 I jaka firme wybraliscie? My planujemy do elewacji klinkierowej(czesciowej) okna ciemnobrazowe, gora domu bedzie kremowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2004 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 sosna naturalna jest super.Tak w ogóle to porządna sosna jest lepsza od meranti?oszukany mahoń?Wg mnie naładniejsze są jasne ramy okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 14.02.2004 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 okna drewniane Goran mahon TeakMichalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 14.02.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 okna drewniane Goran mahon Teak Michalus powiedzial bym ze raczej meranti a nie machon jesli chodzi o drewno. kolor naturalnie moze byc machon lub teak , ale nie odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mycha z podlasia 14.02.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 Zdecydowaliśmy się na okna z Domexu i chcemy jasną piaskowo-zółtą elewację, tylko boimy się że jak wybierzemy Teak to będą za ciemne we wnętrzu, a z kolei na złotym dębie bardziej widać różnice w odcieniach na poszczególnych elementach okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mycha z podlasia 14.02.2004 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 DO CZMIRKA.Czmirek widzę że znasz się na oknach , może byś się wypowiedział na temat co jest lepsze lita sosna czy meranti, bo różnica cenowa 600 zł na całym domku nie gra roli.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 14.02.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 czmirku firma Goran ma w ofercie okna mahon http://www.goran.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 14.02.2004 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 czmirku firma Goran ma w ofercie okna mahon http://www.goran.com.pl dla formalnosci firma goran - podaje mahon, a w nawiasie meranti oferty nalezy czytac dokladnie. czy zdajesz sobie sprawe ILE kosztowalyby okna z mahoniu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 14.02.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 DO CZMIRKA. Czmirek widzę że znasz się na oknach , może byś się wypowiedział na temat co jest lepsze lita sosna czy meranti, bo różnica cenowa 600 zł na całym domku nie gra roli. Pzdr jak dla mnie zdecydowanie meranti . niech firma na pismie zaznaczy ze klejonka jest bez mikrowczepow. (sosna jest odzywiczona , a z meranti nie pozyskuje sie zywicy. to jeden z powodow) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 14.02.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 kolego rzadna firma nie robi okien z mahoniu tylko z odmiany jego zwanej meranti, wiec nie starai sie tu byc nieomylnym, pozdrawiam michalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 14.02.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 kolego rzadna firma nie robi okien z mahoniu tylko z odmiany jego zwanej meranti, wiec nie starai sie tu byc nieomylnym, pozdrawiam michalus dokladnie na to zwracam uwage. ( tylko nie myli sie ten co nic nie robi) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 15.02.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Mała uwaga odnośnie koloru okien sosnowych: sosna mocno ciemnieje pod wpływem UV - także pod lakierem - trzeba to wziąć pod uwagę. Okna po roku są znaczenie ciemniejsze niż w momencie zakupu. Często z czasem robią się ZBYT ciemne do całości... Ale to oczywiście kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 15.02.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Wybrałam -MERANTI. Decyzję podjęłam po kilkuletnich ,dobrych doświadczeniach znajomych. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaton 15.02.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Wybralam okna sosnowe, kolor teak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 15.02.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Mnie się właśnie bardzo podobają sosnowe, do meranti jakoś nie mam przekonania. Tylko tę zmianę koloru trzeba wziąć pod uwagę przy wyborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 15.02.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 U mnie od środka białe, na zewnatrz takie "niby " białe - tzn. acrylcolor RAL 9001. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romano 15.02.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Drewniane Tras-u kolor sosna teak z szprosami złotymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts