sopranos 31.08.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Postanowiłem pochwalić moich murarzy, ponieważ mam wykonany dom perfekcyjnie buduje się drugi raz znam różnice między pierwszą a drugą.Perfekcja fachowców, których rzeczywiście mogę za takich uznać należą do rzadkości. Dokonałem pomiarów z moim inżynierem budowy i powiedział, że na palcach można takich szukać. Komunikatywność z murarzami była bardzo dobra o nic się nie musiałem martwić. Jeśli ktoś ma zamiar się budować z pewną ekipą to śmiało ich mogę polecić z zamkniętymi oczyma. Mają jedną wadę nie są tani jednak w rzeczywistości wyjdzie taniej ponieważ dokładność daje dużą oszczędność warto nie żałuję.Na pierwszej budowie zapłaciłem dużo mniej za wykonanie domu w stanie surowym jednak straciłem mnóstwo kasy na poprawki i inne cuda a nie mówię o stresie który miałem........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 01.09.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Jestem pod wrażeniem! No piękna reklama. Firma własna czy kolegi?Jeśli myślisz że ktoś ci uwierzy (z 5cioma wpisami na koncie) to chyba się przeliczyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts