kathrines 01.09.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Kupiliśmy mieszkanie z rynku wtórnego z praktyczną aranżacją sypialni a przede wszystkim garderoby, do której wchodzi się z obu stron łóżka (rys poniżej). Jest jeden problem. Czym pokryć przesuwane drzwi do garderoby (ciemno różowy kolor), które wykonane są chyba ze sklejki (materiału, który się stosuje się często do boków mebli). Proszę o ciekawe pomysły i propozycje. Szafa przesuwana jest koloru olcha. Może przy okazji poradzicie, jak ciekawie zaaranżować taki układ sypialni? Będę wdzięczna za wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 01.09.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Można zlecić wydruk wielkoformatowy,np jakies zdjęcia, moze wasze prywatne. Może tapeta? Bardzo to będzie narażone na zniszczenie przez przesuwanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathrines 01.09.2010 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Szczerze mówiąc nie wiem. Jeszcze tam nie mieszkamy, więc nie wiem jak w praktyce. Wydaje mi się, że tapeta może okazać się mało wytrzymała. Może okleina? Ale czy to nie będzie wyglądało kiczowato?A co do zdjęć, jakoś samouwielbienie na ścianie to nie w moim stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 01.09.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 przecież nie muszą być to wasze portrety Jeśli nie macie swoich dobrych zdjęć, to można w sieci kupić zdjęcia. Będziecie mieć oryginalną fototapetę. Czy kiczowato? Hmmm, są wspaniałe tapety, w róznych stylach i cenach Są też okładziny na ściany wygladajace jak skóra, blacha, cegła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 01.09.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 może lustra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 01.09.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 lustra to juz bedzie zmiana wypelnienia drzwi,a autorce tematu raczej nie o to chodzilo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathrines 01.09.2010 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Wieczorem dodam fotki,żeby rozjaśnić sytuację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathrines 01.09.2010 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Oto fotki sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 01.09.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 (edytowane) ja bym je chyba okleiła czymś w kolorze tej olchy która jest na szafie lub poprostu wywaliła i wstawiła inne jeśli pozwalają finanse.Poza tym mocno nie poszalejesz, wstawisz łóżko, szafki nocne i pewnie nic więcej. Jeśli chcesz zostać przy tych kolorach ścian, to musisz uwazac z dodatkami. aaaa jeszcze pytanko, jakie masz drzwi do sypialni ? Edytowane 1 Września 2010 przez rataj75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathrines 01.09.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 ja bym je chyba okleiła czymś w kolorze tej olchy która jest na szafie lub poprostu wywaliła i wstawiła inne jeśli pozwalają finanse.Poza tym mocno nie poszalejesz, wstawisz łóżko, szafki nocne i pewnie nic więcej. Jeśli chcesz zostać przy tych kolorach ścian, to musisz uwazac z dodatkami. aaaa jeszcze pytanko, jakie masz drzwi do sypialni ? Drzwi są do wymiany...nad kolorystyką jeszcze się nie zastanawiałam. A kolory ścian na pewno nie pozostaną różowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 01.09.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 można byłoby zrobić wydruk na całą ścianę, nie tylko na drzwi, wtedy drzwi byłyby trochę zakumflowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 01.09.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 wydruk,albo taniej-dobrac jakas fajna tapeterzeczywiscie w calosci wygladaloby to lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathrines 10.09.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 (edytowane) Wracam do tematu zamaskowania drzwi do gaderoby. Nadal chce by były mało widoczne. Pogrzebałam trochę w necie szukając inspiracji. Poniżej to, co przypadło mi do gustu. Proszę nie zwracać uwagi na kiepskiej jakości aranżacje i kolorystykę. Chciałam tylko pokazać o co mi chodzi. W tej ostatniej kwestii liczę na Waszą pomoc. Jaka kolorystyka pasuje do olchy? Może podpowiecie jakie tapety zestawić i który zestaw najmniej zmniejszałby pokój i nadawał się do ściany, na której ma stać łóżko. Propozycja 1: w zagłowiu łózka jednolita tapeta aby powiesić jeszcze jakis obrazek, boki ściany łacznie z drzwiami tapeta w paski lub pionowe wzory. Propozycja 2: tapeta we wzory w zagłowiu, boki gładkie. Propozycja 3: całośc w jednym kolorze, naklejki dekoracyjne lub szablony malarskie w zagłowiu. Edytowane 10 Września 2010 przez kathrines Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts