okojan 01.09.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 http://www.tvn24.pl/-1,1671658,0,1,rzad-drozsza-cegla-wesprze-tanie-mieszkanie,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartosz-w 01.09.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 To ja już więcej na nich nie zagłosuję. Oni są bardziej socjalni niż lewica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebacz 01.09.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Pytanie brzmi : Czy osoby które już zaczęły takie odliczanie lub zaczną przed końcem roku będą mogły kontynuować odliczenia w ramach aktualnego pozwolenia na budowę ?? Może ktoś pracujący w skarbówce zdobędzie konkretniejsze informacje. pozdr.zebacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 01.09.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Ja powiem tak - nie dziwi mnie, że rezygnują z tej możliwości. Jak dla mnie to było wprowadzone na okres przejściowy, który właśnie się nam kończy. Co do samego artykułu to autor się nie popisał w szczególności pisząc Urząd zwraca dokładnie różnicę pomiędzy tymi stawkami podatku po przeanalizowaniu wszystkich faktur dołączonych do wniosku. Ma na to dwa miesiące. Dodatkowo też ciekawi mnie stwierdzenie: "przyjęcie proponowanych rozwiązań spowoduje rezygnację wielu osób z budowy własnego domu, a dla tych, którzy już rozpoczęli inwestycję, oznacza wydłużenie okresu budowy ze względu na brak środków.". Jakbym liczył na zwrot VAT to bym się nigdy nie wybudował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 01.09.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Rzeczpospolita nie do końca podała rzetelne informacje. Propozycja likwidacji ulgi na materiały budowlane pojawiła się w projekcie Ministerstwa Infrastruktury pt. "Główne problemy, cele i kierunki programu wspierania rozwoju budownictwa mieszkaniowego do 2020 r." Likwidacja ulgi miałaby nastąpić z końcem roku 2013 z zachowaniem przez obywateli praw nabytych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts