yaris 17.08.2016 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Niestety z betonem tak bywa - dojrzewa, a więc pojawiają się wykwity i to często szybko po położeniu. Proszę o cierpliwość, wszystko powinno po jakimś czasie się unormalizować i proszę zastosować impregnat. Nie wiem czy Libet stosuje coś jak Perlon u Bruk Betu - beton z takim pokryciem praktycznie nie cierpi na wykwity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 22.08.2016 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Jak nie ma tej powłoki to impregnacja powinna załatwić problem. Wiele brukarzy proponuje impregnację po zakończeniu prac, ale można ją przeprowadzić samodzielnie. Na szczęście wystarczy raz na 5 lat - nie jest to olejowanie tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdi79 26.03.2018 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Witam. widzę że część z Was zastanawia się nad kupnem kostki z Jadaru. Osobiście nie polecam. Mam położone chodniki dookoła domu kostką Arco Lux koloru piaskowego. Część kostki jest zadaszona a część nie. Producent wychwala się, że kostka ma 10 lat gwarancji, niestety już po 3 latach kostka straciła swój kolor i w tym momencie wygląda fatalnie. Część kostki pod zadaszeniem zachowuje kolor a pozostała część mocno wyblakła. Nie trzeba chyba tłumaczyć jak całość wygląda. Producent nie uznał reklamacji tłumacząc się tym, że to normalne Dla mnie osobiście wygląda to fatalnie i w najbliższym czasie będę wymieniał całość chodnika. I jak to mówią co tanie to drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts