bacha975 01.09.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Czy możecie doradzić mi w wyborze pralki?? Czy lepeij używaną czy nową? Moja córka wybiera sie na studia i w mieszkaniu, które wynajmuje nie ma pralki więc stwierdziliśmy z męzem że kupimy jakąś nie za dużą i najlepiej niedrogą. Trafiłam na ogłoszenie- używana pralka Amica za 700 zł i nie wiem czy warto : elektronika.hiperogloszenia.pl/pralki/ogloszenie/128859-fantastyczna-pralka-automatyczna-amica-awcn10da-oferta-wroclaw/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinocio 02.12.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Odgrzebuję temat, bo mamy obecnie identyczny dylemat. Gdyby ktoś mógł doradzić, to byłoby dobrze. Czy da się kupić coś taniego, ale zarazem w miarę solidnego. Podobnie jak u autora pralka nie musi być duża, ma służyć jednej osobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts