M K 01.09.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 (edytowane) Pod koniec sierpnia, zauważyłem w swoim ogrodzie, że zakwitła jabłoń Piros i krzewuszka cudowna:eek: Na jabłoni jest to tylko kilka kwiatów. Krzewuszka która już kwitła w czerwcu-lipcu,również zaczyna kwitnąć Przedwczoraj było tylko kilka pączków kwiatowych. Natomiast dzisiaj (pomimo deszczu) jest już ich więcej. Może zamiast jesieni będzie wiosna? Edytowane 1 Września 2010 przez M K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 01.09.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 u mnie kwitną rododendrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 01.09.2010 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Proszę, więc nie tylko u mnie zawitała "wiosna":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 01.09.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 No to dla utrzymania równowagi - jaka wiosna?? - u nas już któryś dzień z rzędu pada deszcz i jest 9 stopni ... - żadna wiosna -chyb jesień i to pełna gębą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 01.09.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 pablitoo u mnie też leje jak z cebra od kilku dni i jest chłodno, jesiennie.Ale te kwitnące drzewa, krzewy są jakby zaprzeczeniem nadchodzącej jesieni.Patrząc na te kwiaty uśmiecham się i myślę, może jeszcze będzie ciepło a jesień wycofa się gdzieś daleko.Pomarzyć przecież wolno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 01.09.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 No dobrze - przyłączam się w takim razie - u mnie kwitną truskawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 02.09.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 na moich pigwowcach też są kwiatki. Przy okazji odkryłam, że wśród pigwowców pośrednich zaplątał się jeden krzaczek pigwowca okazałego (kupowałam je późną wiosną, po kwitnieniu z zawiązkami owoców). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 02.09.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 U mnie kwitła magnolia. Ale ogólnie to jest zimno i pada deszcz, mam już tego dosyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 02.09.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 na moich pigwowcach też są kwiatki. Przy okazji odkryłam, że wśród pigwowców pośrednich zaplątał się jeden krzaczek pigwowca okazałego (kupowałam je późną wiosną, po kwitnieniu z zawiązkami owoców). ms -> a masz już owoce na swoim pigwowcu pośrednim ?? - ja również posiadam 3 krzaki pigwowca pośredniego - tylko że jest to "pośredni" to przekonałem się niedawno jak zawiązał owoce - kupowałem krzaki jako pigwowiec japoński Owoce pośredniego różnią się od japońskiego - jak masz juz owoce pstryknij fotkę - zobaczyłbym chętnie i potwierdził na 100% co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 02.09.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 na moich pigwowcach też są kwiatki. Przy okazji odkryłam, że wśród pigwowców pośrednich zaplątał się jeden krzaczek pigwowca okazałego (kupowałam je późną wiosną, po kwitnieniu z zawiązkami owoców). Witamy w wiosennej atmosferze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 03.09.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 U nas też wiosenne kwitnienie w pełni owocowe co prawda nie kwitną, ale magnolia, krzewuszki, robinia - pełne kwiatów. Dużo wody, było ciepło - to zakwitły powtórnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 03.09.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Było....I nie będzie.Przymrozkami straszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewalm 04.09.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 u mnie kwitna derenie, a wczoraj widziałam też kwitnącą jarzębinę - oprócz kwiatów miała już piękne owoce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.09.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 U nas derenie zawsze kwitną drugi raz, to mnie nie dziwi, ale wawrzynek wygląda jakby chciał zakwitnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts