rataj75 01.09.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 prosze o komentarz http://www.fmix.pl/album/63794/lazienka-gora/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 01.09.2010 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 może jednak ktoś sie wypowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 01.09.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 hmm, no jakaś taka nijaka ....zupełnie nie podoba mi się obudowa wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiglem 01.09.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 mi się bardzo podobają te płytki - super wyglądają , a jeśli chodzi o aranżację łazienki to nie wiem czy obudowa wanny nie będzie przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 01.09.2010 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Mnie również nie podoba się obudowa wanny, kojarzy mi się z nagrobkiem...... Nie zachwyca mnie ani wersja I ani wersja II i szczerze mówiąc sama nie wiem co zmienić... Może dać owalną wanne ? Narożna niestety nie pasuje ze względu na skosy, i nie mozna dac jej w narożniku, bo wtedy nie można by było wstac w niej nie uderzając głową o ścianę. Niby duże te moje łazienki ale achów nie wzbudzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrsmoonx 01.09.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 za dużo dekorów, ja mam tylko kombinację białych i czarnych hanabi i czarne listwy szklane, łazienka wygląda bosko. weź pod uwagę, że białe hanabi są tak naprawdę kremowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 01.09.2010 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Biało-czarną mam łazienkę dolną (tzn ma być) dlatego wolałabym jakieś urozmaicenie, ale nie wiem w którym kierunku pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 01.09.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 łazienka wydaje sie duża...ja bym z tą wanna wyjechała z tych skosów i wysunęła bardziej na środek (może róg ? ) a kibelek bardziej schowała, płytki śliczne ale wybrałabym max 2 dekory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 25.09.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Nie odbierz tego źle, ale zdecydowanie za dużo dekorów. Przychylam się do duś i queene. Uroda tych płytek tkwi w ich prostocie - tutaj trzeba ostrożnie z dekorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 26.09.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Może ktoś wypowiedziałby się jak wygląda utrzymanie ich w czystości , podobno jak łazienka zaparuje i wyschnie to powstają widoczne zacieki . Jeśli to prawda to nawet jak są cudne to dziękuję serdecznie . Moim chłopakom sie strasznie podobają i byłyby w ich łazience ale ................. kto to będzie pucował? może jakiś szczęśliwy posiadacz tych płytek wklei zdjęcia swojej łazienki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts