ogrodni 01.09.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 witam i proszę o pomoc. W salonie ściany w kolorze oliwki,meble venge amaretto, kanapa zieleń jakie kolor wybrać:dywanu,poduszek,zasłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 02.09.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 wklej zdjęcia będzie łatwiej ja też mam salon w zieleni, a dokładniej piaskowo - zielony, ale jeszcze brak wszystkiego ale chętnie doradzę.. oliwka oliwce nie jest równa... ja mam groszek bardziej (salvia beckersa) i krem (sunflower beckersa) idę w zieleń, krem.. ostatnio kupiłam obraz do innego pokoju, ale zostawiłam w salonie i ładnie też wygląda fiolet z zielenią... ale trudno doradzać, jak nie ma zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 03.09.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Ja niestety nie doradze bo wychodzę z założenia że im mniej tym lepiej tak juz ze mnie minimalistka Czyli reasumując doradzam: IM MNIEJ TYM LEPIEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 03.09.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 ja poszłabym w jasne, naruralne kolory, ecru, kość słoniowa i ta zieleń.Nie dawałabym już koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 03.09.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 też bym poszła w rozświetlenie, ale faktycznie lepiej doradzać ze zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gummybear 24.11.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Kurcze a mi ostatnio strasznie się spodobały dodatki i w ogóle wystrój wnętrz inspirowany sztuką ludową. Genialne rzeczy i wnętrza można stworzyć przez takie dodatki i meble w ogóle. Na przykład takie poduszki: http://wiano.eu/view/599 Świetnie wyglądają i przede wszystkim nie każdy takie ma. Ja jestem zmęczona tą ciągłą nowoczesnością promowaną w katalogach. Wolę jakiś oldschool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts