mm.olejnik 01.09.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 mam prośbe:napiszcie mi proszę ile trzeba zapłacić za podłączenie ogrzewania.Piec funkcjonujący jest w domu, na razie jest nim ogrzewana tylko woda do mycia.Trzeba rozprowadzić rurki do kaloryferów (trzeba je jeszcze powiesić) - 7sztoraz rozprowadzić ogrzewanie podłogowe w łazience, pow. podłogi do ogrzania 6m2.Mam własne materiały.dzięki za pomoc i info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm.olejnik 02.09.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Naprawdę nikt nie pomoże w temacie ..... !?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm.olejnik 03.09.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 naprawdę nie ma tutaj żadnego eksperta, który mógłby to wycenić !?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 03.09.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Zajmujesz się oświetleniem wnętrz. Proszę więc wyceń mi robociznę podłączenia siedmiu punktów świetlnych.- jeden w pokoju- dwa w drugim pokoju- jeden w przedpokoju- dwa w łazience- jeden w piwnicyMateriały mam swojeKable trzeba wkuć, zaszpachlować. Oczekuje wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm.olejnik 03.09.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 podłączenie jednego punktu elektrycznego ok 45-55zł nettobruzdowanie z ułożeniem przewodu oraz zaszpachlowanie 1mb ok 30zł nettocena nie uwzględnia dojazdu do klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm.olejnik 10.09.2010 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 domek na wsi, sieradzkiewyszło 100mb rurek miedz. + kształtki i inne2000zł za robocizne zapłaciliśmypozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts