beataka 01.09.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witam,Kupiłam podłogę bambus karbon.Po otwarciu już jednej paczki unosi się dość intensywny nieprzyjemny zapach.Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii. Czy ten zapach to norma, która zniknie po krótkim czasie?Nie wiem co robić - kłaść podłogę czy ją oddać?Piszcie jeśli macie jakikolwiek doświadczenia w tej kwestii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 01.09.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witam, Kupiłam podłogę bambus karbon. Po otwarciu już jednej paczki unosi się dość intensywny nieprzyjemny zapach. Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii. Czy ten zapach to norma, która zniknie po krótkim czasie? Nie wiem co robić - kłaść podłogę czy ją oddać? Piszcie jeśli macie jakikolwiek doświadczenia w tej kwestii. Pozdrawiam Ważna jest produkcja. W Chinach są tysiące firm produkujących parkiety z bambusa. Wśród nich są też takie, które nie zwracają uwagi na higienę technologii czytaj ekologię i stosują najtańsze z dużą zawartością mocznika czytaj formaldehydu (rakotwórczy) kleju do klejenia lamelek bambusa. Chyba, że się mylę i jest to coś innego. Musiałbym to powąchać. Należy oddać tak czy owak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts