EWBUD 23.10.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Ja sam docieplałem też pianką (Tytan) i nie kołkowałem zrobiłem to świadomie mam gotową elewację dom z poddaszem wszystko póki co 5 lat i jak kiedyś bym docieplał też zrobię to sam i też na piankę i też nie będę kołkował a firmy nasze krajowe nasi fachowcy ech ... i tyle w temacie Możesz rozwinąć ten temat: "i też nie będę kołkował a firmy nasze krajowe nasi fachowcy ech ... i tyle w temacie" ? Bo nie bardzo rozumiem...chodzi o to, że krajowe firmy chcą kołkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 23.10.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Możesz rozwinąć ten temat: "i też nie będę kołkował a firmy nasze krajowe nasi fachowcy ech ... i tyle w temacie" ? Bo nie bardzo rozumiem...chodzi o to, że krajowe firmy chcą kołkować? Piotrek ... My ze szwagrem... Tu masz inna bajkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 23.10.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 kołki w przypadku 25 cm styropianu będą kosztować majątek ok 2,6 za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 23.10.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Zwykłe kołki do 15cm izolacji / 10cm ... chyba wiertarki mają ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 24.10.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 http://kwejk.pl/obrazek/2119074/efekt-krugera-dunninga.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 24.10.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 już osiatkowany , kołkowałem tylko narożniki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda 26.10.2014 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 ale się zebrał chórek fachowców . Technologia mówi jednoznacznie klej i kołki 5szt na każdą płytę .Nie ma pojęć zły , lub dobry klej , jest technologia . To , że pożal się Boże Fachowcy chcą zarobić na fajtułapie zleceniodawcy nawet 5 groszy i gotowi są wmawiać mu wszystko , nawet styropian na ścinie bez kołków . To , że mamy takich fachowców , to taką opinię uzyskujemy wśród klientów . Opinie niedouków i kombinatorów . Wszystko , aby oszukać , zakombinować , bo co tam technologia , przecież ona się nie liczy . To ci pseudo fachowcy ustalają reguły gry , byle jak , byle co i "TRZYMAJ WACEK ŚCIANĘ , BO JA LECĘ PO KASĘ". Życzę wszystkim tym fachowcom udanych łowów na durnia inwestora . A swoją drogą jak wam nie wstyd , by nie wiedzieć o podstawach i pisać takie bzdury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts