Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Styropian bez kołków?

brachol

Recommended Posts

Ja sam docieplałem też pianką (Tytan) i nie kołkowałem zrobiłem to świadomie mam gotową elewację dom z poddaszem wszystko póki co 5 lat i jak kiedyś bym docieplał też zrobię to sam i też na piankę i też nie będę kołkował a firmy nasze krajowe nasi fachowcy ech ... i tyle w temacie

Możesz rozwinąć ten temat: "i też nie będę kołkował a firmy nasze krajowe nasi fachowcy ech ... i tyle w temacie"

?

Bo nie bardzo rozumiem...chodzi o to, że krajowe firmy chcą kołkować?

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Możesz rozwinąć ten temat: "i też nie będę kołkował a firmy nasze krajowe nasi fachowcy ech ... i tyle w temacie"

?

Bo nie bardzo rozumiem...chodzi o to, że krajowe firmy chcą kołkować?

Piotrek ... My ze szwagrem... Tu masz inna bajkę...

ale się zebrał chórek fachowców . Technologia mówi jednoznacznie klej i kołki 5szt na każdą płytę .Nie ma pojęć zły , lub dobry klej , jest technologia . To , że pożal się Boże Fachowcy chcą zarobić na fajtułapie zleceniodawcy nawet 5 groszy i gotowi są wmawiać mu wszystko , nawet styropian na ścinie bez kołków . To , że mamy takich fachowców , to taką opinię uzyskujemy wśród klientów . Opinie niedouków i kombinatorów . Wszystko , aby oszukać , zakombinować , bo co tam technologia , przecież ona się nie liczy . To ci pseudo fachowcy ustalają reguły gry , byle jak , byle co i "TRZYMAJ WACEK ŚCIANĘ , BO JA LECĘ PO KASĘ". Życzę wszystkim tym fachowcom udanych łowów na durnia inwestora . A swoją drogą jak wam nie wstyd , by nie wiedzieć o podstawach i pisać takie bzdury