smokWRC 02.09.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Witam, Właśnie jestem na etapie poszukiwań firmy we Wrocławiu lub okolicach, która zajmuje się POS-iami. Czy możecie polecić kogoś, kto zrobi projekt i później zainstaluje takie urządzenie i przy okazji nie zedrze ze mnie skóry ? A najlepiej żeby miał jeszcze geologa do tego I przy okazji POS-ia jakiej firmy polecacie ? Pozdr. Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.09.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Hej.Znam ze słyszenia firmę ekomotyl, ale opinie o nich musiałbyś poszukać sam. Przynajmniej masz pierwszy trop. Zajrzyj jeszcze na grupy Wrocławskie. Tam możesz również znaleźć dużo pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 07.09.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Jeśli jesteś zainteresowany to napisz na priva mogę ci dać namiary na firmę z okolic częstochowy która sprzedaje i montuje na terenie całej polski. U mnie montowali. Mają biologiczne i drenażowe. Wydaje mi się że nie zdzierają sądząc po wpisach innych kolegów którzy kupowali. Moja pracuje na razie pół roku (bezawaryjnie). Mogę ci dać namiary na geologa ale z Opola musiałbyś zadzwonić czy chciałby podjechać do ciebie. Starszy pan, bardzo fajny i niedrogi. Za całą dokumentację szybko zrobioną zapłaciłem 400 Pln (1,5 roku temu), inna firma chciała 1400 (zdzierusy). Kilku kolegów z forum brało namiary na tą firmę ale nie wiem w jakim stopniu zadowoleni. Cały montaż w jeden dzień( u mnie i u mojej koleżanki z pracy też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts