snw 02.09.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 (edytowane) Witam, Mam pytanie, ponniewaz nie moglem znalezc podobnego tematu na forum. Wiec mam polozone regipsy na scianach w garazu i co mam na nie polozyc zeby je pomalowac? grunt + gładz szpachlowa? prosze o jakas mądrą porade pozdrawiam Edytowane 2 Września 2010 przez snw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 02.09.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Witam, Mam pytanie, ponniewaz nie moglem znalezc podobnego tematu na forum. Wiec mam polozone regipsy na scianach w garazu i co mam na nie polozyc zeby je pomalowac? grunt + gładz szpachlowa? prosze o jakas mądrą porade pozdrawiam Na spoiny taśma i gładź. Całość wyczyścić papierem ściernym, zagruntować np farbą gruntującą Śnieżki i pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snw 04.09.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Dziekuje za podpowiedz. Czy moze byc zwykly grunt, poniewaz zostalo mi go troche... no i jeszcze te spoiny, jak "przyczepic" tam siatke? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 04.09.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 wkleić na mase spoinową (vario, uniflot itp)grunt zwykły nie jest do tego, farba gruntująca jak wspominał Darpiot jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snw 05.09.2010 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 ok dzieki zrobie wiec tak jak mowicie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts