stacha 03.09.2010 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witam Jestem na etapie kupowania drzwi do mieszkania. Myślałam, że to będzie łatwiejsze, ale jak nie rozwala mnie cena to nie ma takiego koloru jaki pasuje mi do drzwi wejściowych, albo nie pasuje mi coś innego - tradycyjnie:) Mam pytanie, czy ktoś z Was ma jednakowe drzwi do pokoi, łazienki i ubikacji? Kiedyś wiadomo do pokoju duża szyba, do kibelka mniejsza i dało się to rozróznić:) Teraz podobają mi się drzwi, które nie mają takich wersji. Nastawiam się na kupienie takich samych do wszystkich pomieszczeń. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wenderko 06.09.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 My mamy wszytskie drzwi jednakowe, bez szybek. Tylko łazienkowe mają cztery tuleje u dołu. Początkowo miałam obawy, czy to zda egzamin, czy nie będzie np za ciemno. Jest super. Jestem zadowolona z tego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.09.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witajcie. My również jesteśmy na etapie wyboru drzwi. Na razie najbliżej nam do modeli z czterema poziomymi szybami (mleczne, matowe). W łazience takie same, tylko z tulejkami u domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stacha 08.09.2010 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 To odważnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 09.09.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Nasi znajomi tak mają i sprawdza się bez zarzutu. Mleczne, matowe szyby przepuszczają światło, rozjaśniając przedpokój. Dziś po wizycie w kolejnym sklepie zwróciłam jeszcze uwagę na takie z 7 szybami (Porta Fit chyba) i też mi się podobają.... W kazdym razie - jak się nie sprawdzi będzie można zamienić na wypełnione. Ehh - teraz poświęca się mnóstwo czasu, na coś na co za trzy miesiące nawet nie będzie się zwracać uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stacha 10.09.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Mi się podobają takie drzwi: http://www.dre.pl/images/phocagallery/ramowe/premium/thumbs/phoca_thumb_l_0.jpg Nie są całkiem bez szyb i nie mają też dużych okienek - taki kompromis. Problem z tym, że są to drzwi na 3 zawiasy. W sklepie mówią, że można jeden zlikwidować, ale po coś on w sumie tam jest (chyba). Żeby potem nie było, że sie powykrzywiają i nie będzie można ich reklamować. Może ktoś się wypowie na ten temat - jakieś doświadczenia?? A z tym, ze za 3 miesiace już nie będziemy na to zwracać uwagi to i racja, bo zdążyłam się przez 2 tyg przyzwyczaić do starych drzwi i coraz mniej mnie rażą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muszelek 13.09.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 my poszlismy w prawie identyczne drzwi tzn dre scala z 6 szybkami a w lazience i WC takie http://image.ceneo.pl/data/products/7674133/productToCategory.jpg poki co czekam na dostawe ale zlapalam lekkiego stresa czy te szybki w lazienkach nie beda za bardzo prezroczyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stacha 14.09.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 A te drzwi nie są przypadkiem też na 3 zawiasy? Jak tak to czy likwidujecie czy kupujecie ościeżnice na 3 zawiasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 14.09.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 ja mam wszystkie identyczne drzwi - wszystkie przeszklone, w łazience z podcięciem http://i294.photobucket.com/albums/mm94/gotowanie/DSCN5591.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm06 05.10.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witam, mam problem z dźwiękami dochodzącymi z klatki schodowej. proszę o podpowiedź jak można wygłuszyć drzwi wejściowe do mieszkania, słyszałem że są jakieś maty które przybija się na drzwi. czy ktoś słyszał o takich matach i gdzie tego szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts