HenioXXX 03.09.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Cześć. Właśnie planuję wymianę bramy wjazdowej do garażu. Nie chciałbym jednak wstawiać "surowego drewna", czyt. pospolitych drzwi. Poszukuję eleganckich wzorów. Sam znalazłem coś takiego: http://www.budowlaniec.org/index.php/produkty/37-bramy/130-motywy-zdobnicze-z-tworzywa-sztucznego-dla-bram-eurostyle-firmy-normstahl-mala-rzecz-a-zdobi.html . Z chęcią obejrzałbym inne propozycje, bądź też zdjątka waszych eleganckich bram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 03.09.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 03.09.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Po pierwsze, na kilometr pachnie reklamą. A po drugie, jeśli elegancja w wielkim stylu oznacza plastikowy wzorek w kształcie kwiatka, to ja uprzejmie podziękuję. Wolę moją nieelegancką bramę bez wzorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenioXXX 07.09.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Cóż, jest to pewna forma reklamy... siebie i swojego domu ;p Tzw. chwalenie się ;] Po drugie - nikt nie mówi o elegancji w wielkim stylu. Co więcej - w moim skromnym mniemaniu, elementem składowym elegancji jest prostota. Vide: białe koszule, garnitury, czarne samochody, etc. Przepych kojarzy mi się z kiczem i tandetą... ...a co się twojej "nieeleganckiej bramy bez wzorka tyczy", to cóż - każdy ma prawo do własnego wystroju, a gust to najwzględniejsza z rzeczy. Jednak temat jest o wzorach bram, które nie są typowe i pospolite - i na takie wciąż czekam =] Peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob_72 08.09.2010 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 To jest jeden z modeli wypełnien firmy NORMSTAHL jeżeli sie nie myle ,jak chcesz poznac cenę to podaj wymiary i zapraszam na privPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaroll 08.09.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Może samemu coś wymyśl ,projekt do firmy która wycina laserem np. z nierdzewki, potem taśma dwustronnie klejąca i masz -brama jedyna w swoim rodzaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts