Piotr1410 03.09.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 WitamWylałem żelbetowe schody i zamówiłem okładzinę z piaskowca; tzn stopnie, podstopnice i policzki. Teraz się zastanawiam czym to przykleić do betonu i czym zaspoinować miejsca łączeń elementów. Gdyby ktoś przerabiał ten temat, będę wdzięczny za podpowiedzi. Z góry dziękuję za pomocPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr1410 09.09.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 WitamNiemożliwe żeby nikt tego problemu nie przerabiał. W hurtowni mówią mi żeby kleju do suporexu użyć, ale jakoś tak bez przekonania to mówią, dlatego temat podciągam. Może ktoś jednak rozwiązywał ten problem i ma jakiś pomysł Z góry przepraszam za nachalność ale stopnie leżą i czekają a przed zimą muszę je osadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts