redpradnik 03.09.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Czy zna ktoś z was sposob na porzeczki:(( Najpierw wyciąłem stare gałęzie i skropiłem ronudapem ( nie wiem czy tak sie to pisze) łudziłem sie ze nie odrosną a tylko suche korzenie wyciągne - nic bardziej mylnego puściły mlode pędy i rosną jak głupie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 03.09.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Proponuję je zostawić i poczekać na owoce. Pyszna nalewka wychodzi z porzeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 03.09.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Jak już to pryskamy na zielone części roślin !!!!. A tak wogle, to najlepiej wykopać wszystko z korzeniami, jak tak pozbyłem się ich u siebie, tyle że maiłem tylko kilka krzaczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 03.09.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 dokładnie na gałęzie ronudap nie działa, on przenika PRZEZ LIŚCIE do korzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 03.09.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 a intensywne cięcie tylko pobudziło je do wzrostu.. jak ciąć to...do korzenia wykarczuj "po prostu", bo moga odbijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 04.09.2010 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 one maja z 15 lat - maja takie korzenie ze drzewo takich nie ma:/z jednym walczylem na kolejne 8 nie mam siły:/ a koparka tam nie wjedzie:((((((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.09.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 one maja z 15 lat - maja takie korzenie ze drzewo takich nie ma:/ z jednym walczylem na kolejne 8 nie mam siły:/ a koparka tam nie wjedzie:((((((((( I myślisz, że jak uschną po rundapie to będzie je łatwiej wyciągnąć. Ha ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 04.09.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 nie , myslalem ze jak uschną to obkopie je na głębokość "sztycha" utnę piłą spalinową a reszta korzeni zostanie nie odrastajac przysypie ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.09.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 No to policz... jeden łańcuch na jedną karpę...Bardzo skomplikowany i drogi sposób wymyśliłeś. Naostrz sobie ten szpadel może?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts