Juszczakówka 03.09.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witam Wszystkich w moich progach, mam nadzieję, że uda mi się założyć galerię. Trzymajcie kciuki...Mieszkamy rok, właściwie powinniśmy pić szampana.Nadal jeszcze przed nami dużo roboty: płot, kostka, opaska wokół domu i ogród, a i garaż (ale to nie moje królestwo...więc może długo powstawać). Wnętrza nadal się upiększają , brak mebelków u dzieci, nowa sypialnia mi się marzy....ale to wszystko z czasem przyjdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 03.09.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Pierwszą udało mi się być Trzymamy kciuki !!! My też już mieszkamy 3 miesiące i poza garażem mamy tyle do zrobienia co i Wy albo i więcej ... Czekamy na zdjęcia i wszystko dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 03.09.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Jak miło mi gościć Cię u siebie fajnie,że wpadłaś.... zdjęcia chętnie pokażę jak nauczę się je wklejać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 04.09.2010 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Trzymam kciuki za rychla wykonczeniowke,no i szybko sie ucz fotki wklejac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.09.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Próba wklejania zdjęć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.09.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Idzie jak po grudzie, masakra pomaga mi mąż.... na razie nic nie kapuję,uczymy się dalej http://yfrog.com/5ppocztek2j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.09.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 http://img205.imageshack.us/img205/4901/pocztek2.jpg Uploaded with ImageShack.usmoja kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.09.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 (edytowane) Kuchnia prawie w całej odsłonie......., jak Wy to robicie, że wklejacie zdjęcia tak sprawnie, czarna magia, kluczymy, kluczymy...uczymy się nadal:mad: http://a.imageshack.us/img543/5919/juszczakwka.jpg Uploaded with ImageShack.us http://a.imageshack.us/img534/1947/82584655.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 4 Września 2010 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 04.09.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Juszczakówka zapowiada się pięknie! co dopiero będzie później?? już CI zazdroszczę widoczków z okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.09.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 I ja witam się i widoków zazdroszczę bo u nas pole pole łyse pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.09.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 http://a.imageshack.us/img8/7780/89130810.jpg Uploaded with ImageShack.us Widoczki faktycznie mam ładne, aż ktoś się wybuduje i będą sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 04.09.2010 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 No nareszcie! Warto było czekać - piękna, oryginalna kuchnia, piękne lampy, piękne widoki. A w roletach się zakochałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 05.09.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Juszczakówka...super się zapowiada:-).czekam z niecierpliwoscią na wiecej fotek i odrazu mam pytanko gdzoe nabylas takie fajne doniczki,ktore stoją na parapecie w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.09.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witaj Juszczakówka Pięęęęęęękna kuchnia. Niestety mojemu mężowi nie będę mogła pokazać Twojego domu, bo jak zobaczy, co Ty tam masz za oknem, to jeszcze dziś sprzeda dom.... Kocha góry...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.09.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Zrób sobie link w podpisie. Trzeba wejść u góry w ustawienia. Potem po lewej stronie na dole będą Moje ustawienia i tam wejdź w Edytuj sygnaturę. Wpisz tak: Tutaj wpisz tytuł jaki chcesz dać, np. Domek Juszczakówki[/url ] Przed ostatnim nawiasem wykasuj spację. Zrobiłam ją specjalnie, żebyś widziała, jak ma wyglądać link. To, co wpisałam po znaku równości na samym początku, to jest adres Twojej galerii, skopiowany z góry http..... Mam nadzieję, że wszystko w miarę jasne. Spróbuj A teraz moja próba: Domek Juszczakówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.09.2010 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 (edytowane) Waderajak mi miło...lampy zakupiłam w Czaczu za 15 i 30 zł uwielbiam takie okazje cenowe , moja droga a z roletami to długa historia zbierałam na nie 4 miesiące bo wiedziałam że będzie drogo:mad:: :ale nie aż tak drogo, teraz już wiem, że należy kupić w necie: mechanizm do rolet bezinwazyjnych z rzepą, który kosztuje 75-95 zł !!! ( wiem za usługę trzeba płacić wszyscy chcą żyć) i materiał kupujemy potrzebną ilość, szyjemy same ewentualnie jakaś dobra dusza pomoże uszyć. Teraz WIEM i będę sama szyć sobie rolety o 50%- 60% taniej !!!!!! najważniejszy jest mechanizm na którym zależało mi najbardziej, ze względu na drewniane okna, których nie chciałam okaleczać śrubami....a rzep jest rewelacyjny (przyklejony jest do górnej cz.mechanizmu ) odklejam materiał i przyklejam inną firankę (którą kiedyś uszyję ) aha26witam Cię serdecznie i zaglądaj ile chcesz, osłonki na doniczki kupiłam w Galerii Handlowej myślę, że kupisz je we wszystkich Galeriach, widziałam je też na allegro, życzę owocnego szukania NelliSza pokaż mężowi nie bądź taka...a koło nas jest parcela do kupienia, a może się skusicie i będę miała fajnych sąsiadów i dzieci będą miały przyjaciół do zabawy Edytowane 5 Września 2010 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.09.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Przemyśle, przemyślę Dziewczyny, a co to jest ten CZACZ?:oops::oops:Chyba sklepik jakiś. A gdzie go można znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.09.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Hej Juszczakówna!!!widzę ,że i Ciebie wreszcie forum skusiło:):)Ale bardzo się cieszę,że dałaś mi okazje do podziwiania kolejnych pięknych wnętrz na tym forum.Kuchnia bardzo ładna,klimatyczna ,a juz nie wspomnę o tych widokach za oknem.Cudnie mieszkasz i nie mogę się doczekać następnych zdjęć.Zaintrygowałas mnie tymi roletami .Pomyślałam sobie ,ze mogłabym Twój patent wykorzystać w łazience w oczekiwaniu na te moje nieszczęsne shuttersy.Materiał jest przymocowany na rzepy ,a mechanizm do ram okiennych ,czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.09.2010 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 (edytowane) lasche]witam i Ciebie kobieto, która swoimi inspiracjami doprowadzasz mnie o ból głowy, który nie jest wyleczalny vze ida2 uczę się pilnie, a Wasze pochwały to jak miód na moje serce dziękuję i zapraszam Edytowane 5 Września 2010 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.09.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Przemyśle, przemyślę Dziewczyny, a co to jest ten CZACZ?:oops::oops:Chyba sklepik jakiś. A gdzie go można znaleźć? Nelli ,to jest taka wiocha ,niedaleko Poznania ,.Wszyscy tam handlują antykami ,bibelotami.Taka wielka giełda staroci.Jeszcze tam nie dotarłam ,a wybieram się już chyba rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts