Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam Wszystkich w moich progach, mam nadzieję, że uda mi się założyć galerię. Trzymajcie kciuki...Mieszkamy rok, właściwie powinniśmy pić szampana.Nadal jeszcze przed nami dużo roboty: płot, kostka, opaska wokół domu i ogród, a i garaż (ale to nie moje królestwo...więc może długo powstawać). Wnętrza nadal się upiększają , brak mebelków u dzieci, nowa sypialnia mi się marzy....ale to wszystko z czasem przyjdzie ;).

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kuchnia prawie w całej odsłonie......., jak Wy to robicie, że wklejacie zdjęcia tak sprawnie, czarna magia, kluczymy, kluczymy...uczymy się nadal:mad::mad:

http://a.imageshack.us/img543/5919/juszczakwka.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://a.imageshack.us/img534/1947/82584655.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez Juszczakówka

Zrób sobie link w podpisie. Trzeba wejść u góry w ustawienia. Potem po lewej stronie na dole będą Moje ustawienia i tam wejdź w Edytuj sygnaturę. Wpisz tak:

Tutaj wpisz tytuł jaki chcesz dać, np. Domek Juszczakówki[/url ]

Przed ostatnim nawiasem wykasuj spację. Zrobiłam ją specjalnie, żebyś widziała, jak ma wyglądać link. To, co wpisałam po znaku równości na samym początku, to jest adres Twojej galerii, skopiowany z góry http.....

Mam nadzieję, że wszystko w miarę jasne. Spróbuj ;)

A teraz moja próba:

Domek Juszczakówki

:)

Waderajak mi miło...lampy zakupiłam w Czaczu za 15 i 30 zł uwielbiam takie okazje cenowe ;), moja droga a z roletami to długa historia zbierałam na nie 4 miesiące bo wiedziałam że będzie drogo:mad:: :ale nie aż tak drogo, teraz już wiem, że należy kupić w necie: mechanizm do rolet bezinwazyjnych z rzepą, który kosztuje 75-95 zł !!! ( wiem za usługę trzeba płacić wszyscy chcą żyć) i materiał kupujemy potrzebną ilość, szyjemy same ewentualnie jakaś dobra dusza pomoże uszyć. Teraz WIEM i będę sama szyć sobie rolety o 50%- 60% taniej !!!!!! najważniejszy jest mechanizm na którym zależało mi najbardziej, ze względu na drewniane okna, których nie chciałam okaleczać śrubami....a rzep jest rewelacyjny (przyklejony jest do górnej cz.mechanizmu ) odklejam materiał i przyklejam inną firankę (którą kiedyś uszyję :) )

aha26witam Cię serdecznie i zaglądaj ile chcesz, osłonki na doniczki kupiłam w Galerii Handlowej myślę, że kupisz je we wszystkich Galeriach, widziałam je też na allegro, życzę owocnego szukania :yes:

NelliSza pokaż mężowi nie bądź taka...a koło nas jest parcela do kupienia, a może się skusicie i będę miała fajnych sąsiadów i dzieci będą miały przyjaciół do zabawy :rotfl:

Edytowane przez Juszczakówka

Hej Juszczakówna!!!widzę ,że i Ciebie wreszcie forum skusiło:):)Ale bardzo się cieszę,że dałaś mi okazje do podziwiania kolejnych pięknych wnętrz na tym forum.Kuchnia bardzo ładna,klimatyczna ,a juz nie wspomnę o tych widokach za oknem.Cudnie mieszkasz i nie mogę się doczekać następnych zdjęć.Zaintrygowałas mnie tymi roletami .Pomyślałam sobie ,ze mogłabym Twój patent wykorzystać w łazience w oczekiwaniu na te moje nieszczęsne shuttersy.Materiał jest przymocowany na rzepy ,a mechanizm do ram okiennych ,czy jak?