Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie chcę straszyć ale to już tydzień ... a ja nadal nie czuję tych świąt , nawet mi się stroić nie chce . Nie wiem po co tyle zachodu jest przy tym i dlaczego staram się trzymać tak bardzo tego wszystkiego . Pewnie wszystkie byłyśmy tak wychowane , w sumie w podobnym wieku jesteśmy . A ja chyba znów mam doła :( .

Nie myję okien na piętrze mam dosyć :p .

Andżeliko pięknie i nastrojowo z tym świeczkami. Ja też ciągle palę świeczki , mam wrażenie przy nich się relaksuję .

Chyba wszystkie mamy doła ;)

Okna nie umyte i nie będą umyte :p, a co okna nie zając nie uciekną ( myłam je jakieś dwa tygodnie temu i znów są plamiaste, zakurzone !!!!! ).

Ubierzemy choinkę i tyle.... może girlandę zawieszę jak w tamtym roku....co do dań wigilijnych to nawet ie chce mi się myśleć :(.

Jutro chcę zrobić maślane ciasteczka ( tylko zastanawiam się czy dotrwają do świąt :lol2: ).....

Świeczki palę namiętnie....uwielbiam ich światło, blask, migotanie, nastrój :D

Właśnie moje śliczne okna zlał deszcz :bash: czyli standard .

A mocno u Was wieje ?

Szkoda Twojej pracy i dlatego ZDECYDOWANIE nie myję okien, tak jak piszesz wieje jak cholera i chce łeb urwać czyli witaj halniaczku :) , a po halnym - zmiana pogody.... tylko na jaką to nie wiem :confused: Jest jeden plus halnego :) czuję się wtedy wyśmienicie czyli mogę góry przenosić :yes::lol2: