agawi74 03.01.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Andżeliko, jak tam próbnik pluszu- dostałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.01.2012 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Andżeliko, jak tam próbnik pluszu- dostałaś??? Aga próbki przybyły i wybraliśmy skórę .... doszliśmy do wniosku, że bardziej pasuję skóra do całości wystroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.01.2012 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Chciałabym Wam pokazać jakie piękne serduszka dostałam od naszej wspólnej forumowej koleżanki , które pięknie wpasowały się na lustrze w łazience dolnej i na kinkiecie w łazience górnej . Dziękuję http://img137.imageshack.us/img137/5457/ser1o.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img829.imageshack.us/img829/547/ser2g.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img843.imageshack.us/img843/4922/ser3.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.01.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Piękne sreduszka! ale zaintryował mnie tynk w tej łazience ...piękny ....to jest taki zwykły cem.wap. tynk ,czy gips? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.01.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Fajowe serducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 06.01.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Andżeliko a kiedy będziesz miała te sofy? Serduszka śliczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.01.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Piękne sreduszka! ale zaintryował mnie tynk w tej łazience ...piękny ....to jest taki zwykły cem.wap. tynk ,czy gips? Beauty to jest tynk strukturalny "Trawertyn" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.01.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Fajowe serducha Mnie też się bardzo podobają , a w całości z lustrem prezentuje się znakomicie.... Andżeliko a kiedy będziesz miała te sofy? Serduszka śliczne:) Anetko do trzech miesięcy ( jak zwykle czekam kwartał na meble ) już się przyzwyczaiłam do długaśnego czekania . Sekretarzyk nadal się robi ( nie będę przypominała, że od października się robi )..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.01.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ale piękne serduszka Ale czekania...na pocieszenie, to ja też tak mam ze wszystkim, dlatego staram się kupować gotowce - jak się da. Teraz kuchnia bedzie na wymiar i już mi ciarki chodzą na myśl, co też mi się zdarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.01.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Amtla to sobie poczekamy troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.01.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 I jeszcze gwiazdeczka bieszczadzka http://img823.imageshack.us/img823/2856/ser4.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 07.01.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Kurcze długo trzeba czekać na te sofy. Ja na swoją szafę też czekałam i dalej czekam bo już drugi dzień się składa w wiatrołapie.Jak pomyślę że jeszcze konsolkę do tego wiatrołapu trzeba zamówić to dobrze będzie jak go skończę urządzać do wiosny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 07.01.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 A o kolor zapomniałam spytać brązy będą czy zaszalałaś z kolorkiem na sofach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.01.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Przyszłam sie przywitać, zaintrygowala mnie nazwa , byłam tylko na pierwszej stronie i ten widok z kuchni, mnie zniewolił. Cudnie mieszkacie. Ja co prawda z nad morza jestem, ale mój nowy dom stoi na rowninie mazowieckiej. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.01.2012 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Aga próbki przybyły i wybraliśmy skórę .... doszliśmy do wniosku, że bardziej pasuję skóra do całości wystroju Hmm, skóra na pewno praktyczniejsza:yes: A jaki kolorek ?:popcorn:Andżeliko jak to sofy będą do 3 m-cy?:o W Milanie? Serducha CUDNE:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.01.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Serducha piękne się prezentują na lustrze . W jakimś poradniku widziałam jak można zrobić je samemu ale to jakaś syzyfowa praca , więc ciesz się podwójnie z prezentu . Na sofki poczekam , jak trzy miesiące to może zgramy się w czasie z tym Nelciowym mini pokoikiem . Znalazłam fajny kolorek do mebelków , nie biały , nie kremowy tylko taki jakiś ciepły jasny .... oczywiście zapomniałam nazwy , bo po co zapamiętać . Tym samym pomaluję moje napisy i lekko przetrę . Zastanawiam się nad fotelem do biurka może jakiś ratanowy , warunek musi być mały bo i tak będzie walić o drzwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.01.2012 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Kurcze długo trzeba czekać na te sofy. Ja na swoją szafę też czekałam i dalej czekam bo już drugi dzień się składa w wiatrołapie. Jak pomyślę że jeszcze konsolkę do tego wiatrołapu trzeba zamówić to dobrze będzie jak go skończę urządzać do wiosny;) Anetko szafa już się składa i to jest super wiadomość najważniejsze, że już jest w domku i na konsolę też się doczekamy przecież my jesteśmy zaprawione w tym długaśnym czekaniu :lol2: A o kolor zapomniałam spytać brązy będą czy zaszalałaś z kolorkiem na sofach? kolorek brąz najbardziej pasuje ( chociaż jasna też za mną chodzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.01.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Przyszłam sie przywitać, zaintrygowala mnie nazwa , byłam tylko na pierwszej stronie i ten widok z kuchni, mnie zniewolił. Cudnie mieszkacie. Ja co prawda z nad morza jestem, ale mój nowy dom stoi na rowninie mazowieckiej. Zapraszam Witam panią emirandę u siebie i zaraz pobiegnę z rewizytą. Już się cieszę na nowy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.01.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Hmm, skóra na pewno praktyczniejsza:yes: A jaki kolorek ?:popcorn:Andżeliko jak to sofy będą do 3 m-cy?:o W Milanie? Serducha CUDNE:jawdrop: Agucha jakie hmmm na skórę :lol2: to była burza mózgów i wygrała skóra wiem plusz bardziej mięciutki i przytulny, a skóra praktyczna :lol2: kolorek brąz. tak tak w Milanie pani powiedziała 2-3 miesiące, to ja już zakładam, że trzy sobie poczekam ( kurcze na wszystko czekam tyle to z sofą miało by być inaczej )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.01.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Serducha piękne się prezentują na lustrze . W jakimś poradniku widziałam jak można zrobić je samemu ale to jakaś syzyfowa praca , więc ciesz się podwójnie z prezentu . Na sofki poczekam , jak trzy miesiące to może zgramy się w czasie z tym Nelciowym mini pokoikiem . Znalazłam fajny kolorek do mebelków , nie biały , nie kremowy tylko taki jakiś ciepły jasny .... oczywiście zapomniałam nazwy , bo po co zapamiętać . Tym samym pomaluję moje napisy i lekko przetrę . Zastanawiam się nad fotelem do biurka może jakiś ratanowy , warunek musi być mały bo i tak będzie walić o drzwi . kubelko to poczekamy sobie razem tylko Wy będziecie ten czas spędzać twórczo, a ja na .... nie będę pisać jak bo wstyd Kolorkiem mnie zaciekawiłaś nie biały, nie kremowy i cała wizja pokoju wow A u nas wielkie odśnieżanie.... właśnie ubrałam Klarę w kombinezon ( pomiędzy pisaniem do Ciebie ) i poszła razem z mężem odśnieżać lodowisko przydomowe ( któremu nie jest dane porządnie zamarznąć ) raz mrozy raz odwilż, a teraz masa śniegu . Kiedy my pojeździmy na tych łyżwach ???? ( chociaż już raz miałam łyżwy na nogach w nowy rok czyli 1 stycznia. ojjj bolały nóżki bolały :lol2: )..... Zapraszam na łyżwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts