agawi74 11.01.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Fajnie - to już raptem za miesiąc jak przymknąć oko To samo pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.01.2012 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 oko przymknięte uzbrajamy się w cierpliwość i byle do wiosny tfutfutfu do końca lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.01.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Dwa miesiące szybko zlecą , nawet oko Ci się nie zmęczy od tego przymykania :rolleyes: p.s Miło było poznać Panią i sobie porozmawiać . Do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.01.2012 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Dwa miesiące szybko zlecą , nawet oko Ci się nie zmęczy od tego przymykania :rolleyes: p.s Miło było poznać Panią i sobie porozmawiać . Do usłyszenia Obawiam się , że do bardzo szybkiego usłyszenia ( tu obawa w bardzo pozytywnym znaczeniu słowa ). Mi też bardzo było miło z Panią pogawędzić .Do usłyszenia. Zlecą szybko dwa miesiące i o te dwa bliżej do wiosny . Tak trzymać.!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 A to gaduły jedne:P Ja zaopatrzyłam się w popcorn i czekam na sofkę:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.01.2012 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 A to gaduły jedne:P Aga żebyś słyszała :lol2: A popcornu to pójdzie Ci chyba tona :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Aga żebyś słyszała :lol2: Wyobrażam sobie:rotfl: A popcornu to pójdzie Ci chyba tona :lol2: No to muszę uważać, bo przecież dieta panuje na forum:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.01.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Ha ha gaduły przez wielkie "G" , można tak rozmawiać godzinami Ja chętnie zjem tonę popcornu ... jedynie obawiam się o zęby bo kiedyś przez niego zostawiłam fortunę u stomatologa Dziewczynki przyjdzie wiosna , zajmiemy się ogródkami to same kilogramy znikną , ja będę za Was trzymać kciuki i dopingować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.01.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) No to muszę uważać, bo przecież dieta panuje na forum:rolleyes: Chyba raczej tak Ha ha gaduły przez wielkie "G" , można tak rozmawiać godzinami Dziewczynki przyjdzie wiosna , zajmiemy się ogródkami to same kilogramy znikną , ja będę za Was trzymać kciuki i dopingować . Godzinami to mało powiedziane Wiosna, wiosna przychodź wreszcie...... Edytowane 12 Stycznia 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.01.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Słowa nie są moje, ale ujęły mnie za serce..... kocham uczucie kochanianienawidzę uczucia nienawiściwspółczuję uczuciu współczuciagłodzę uczucie głoduufam uczuciu ufnościuwielbiam uczucie uwielbienianie powtarzam uczucia niepowtarzalnościale kocham uczucie kochania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.01.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Uuuuu....romantica:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.01.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Piękne Andżeliko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.01.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Andżeliko a pokażesz jak macie biało , jakieś widoczki? Bo u nas pięknie i chyba będziemy musieli wybrać się do sąsiada i poprosić o odśnieżenie drogi wieczorkiem , ale jak będzie wiało to i tak wszystko na nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.01.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Andżeliko już pisałam u kubełka jak Wam tej zimy współczuję. Choć siłownia za darmo to też fajne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.01.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) Dziewczyny już pokazuję zima styczeń 2012 ... jest pięknie, biało i zimowoooooo. Pług przejeżdża tylko raz na całą dobę . Odśnieżamy schody przed domkiem i miejsce przed garażem....jednym słowem praca syzyfowa....Na drodze warunki bardzo ciężkie, do Krakowa korek długi jak [ ... ] Bandy śnieżne sięgają mi prawie do pasa http://img208.imageshack.us/img208/3209/zima2012.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img708.imageshack.us/img708/9060/zima1d.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 19 Stycznia 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.01.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Andżeliko u Was to dopiero zima .Bałwan wymiata-superasty my też mieliśmy dzisiaj lepić ale nie bardzo jest z czego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.01.2012 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Chętnie podrzucę z kilkanaście ton śniegu za darmo z dobrego serca :yes:...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.01.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Andżeliko zerknij do mnie zamówiłam dzisiaj konsolkę do wiatrołapu i nie wiem czy może być:lol2:tak już mam niestety sama wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.01.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Chętnie podrzucę z kilkanaście ton śniegu za darmo z dobrego serca :yes:...... Biorę nie ma sprawy moje młodszee dziecie będzie w siódmym niebie sama też bym poszła na sanki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.01.2012 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Anetko byłam i widziałam ( bardzo mi się podoba ) , a śnieg juto przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts