Juszczakówka 20.01.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Znudzony Anioł...rewelacyjny:) Ale oczy piękne ma ten twój aniołek!!! Janielica ma oczy po tatusiu To ja poproszę o takiego Aniołka :no: nie oddam, ale wiem jak można zrobić :lol2: Może i znudzony ale za to jaki ładny pysiaczku żebyś widziała jak ją prosiłam o kilka fotek uff ciężko było Cuuuudny Aniołek:wiggle: Jedyny w swoim rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.01.2012 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Jaki znudzony Anioł , ja nie widziałam ? . Super zdjęcia z tatusiem , takie chwile wspomina się po latach . Andżeliko a jak sekretarzyk , może dziś go dostaniesz ... poczekam ... przecież cierpliwa jestem ...popcornu pojem Może uda nam się dziś zgadać wieczorkiem ...skype:rolleyes: Kiedyś zobaczysz mojego Klarutka , zdjęcia z tatusiem faje, ale lepsza zabawa z nim a o jeździe na łopacie po śniegu już nie wspomnę ... kubelko czekamy razem jak na razie nikt nie dzwonił , ale ja za popcorm dziękuję wybieram jabłko . Może się uda zgadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 20.01.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 I ja czekam na sekretarzyk dla Klary;) Andżeliko nie uwierzysz ale moja konsolka dzisiaj przyszła:o A ja jak zwykle na Aniolka się spóżniłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.01.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Przyszłam się przywitać:)Domek urządzony w moim stylu:yes:A widok z okna kuchennego...bezcenny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.01.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Czyli sekretarzyka w tym tygodniu nie będzie? :(Co on sobie myślą??? Ja nadal czekam z popcornem :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 20.01.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Buuu ....szkoda Klarci ( bo nie widziałam) i sekretarzyka , pewnie masz małego nerwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 21.01.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Szkoda, że sekretarzyk nie dotarł poczekamy przecie tylko niektórzy mogą mieć problemy z figurą na wiosnę bo popcorn chyba dosyć kaloryczny jest:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.01.2012 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Dziewczyny rozmawiałam ze stolarzem ( u którego pod koniec października zamówiłam mebelek ) i sekretarzyk jest OWSZEM zrobiony tylko nie pomalowany i będzie gotowy w przyszłym tygodniu ...masakra....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.01.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 No nie, no nieeee To nim ja coś zamówię to może akurat przed świętami mi przyjdzie Bożego Narodzenia 2012 oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.01.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 :no: nie oddam, ale wiem jak można zrobić :lol2: Ja przepraszam, że tak nieładnie dzisiaj ale SRATATATA ! Ja niby też wiem i co z tego :p:p Ściskam (i oczywiście ze wszystkimi czekam na mebelek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.01.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Tak to już jest z tymi stolarzami- mają dobre ceny i mnóstwo zamówień. Mam nadzieję Andżeliko, że będziecie chociaż zadowoleni z nowego nabytku:wiggle: I do sofek coraz bliżej:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 24.01.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 24.01.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 No dobra ja tu nadal czekam i...nic , będę gruba podjadam ciągle faworki .... świeżutkie pachnące , zagniecione moimi rączkami . Będziesz miałam mnie na sumieniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 25.01.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Się chwalić będę Właśnie odebrałam telefon i jutro możemy pojechać po.............. tak, tak, tak ... po długo wyczekiwany SEKRETARZYK ..jest już gotowy i czeka na postawienie go w miejscu docelowym czyli w pokoju małej . NIestety jutro nie damy radę ( jasełka małej i wiele innych zajęć ) ale w sobotę pojedziemy na 100%... tyle dni czekałam (czyli tylko 82) to poczekam jeszcze dwa najważniejsze, że się zrobił i jest . Ale się cieszę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 25.01.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) No dobra ja tu nadal czekam i...nic , będę gruba podjadam ciągle faworki .... świeżutkie pachnące , zagniecione moimi rączkami . Będziesz miałam mnie na sumieniu;) Na śmierć zapomniałam i nawet nie byłam wczoraj wieczorem na kompie przepraszam.... Ale są dobre wieści czyli wybaczysz mi te zapomnienine ???? UMMMMM faworki własnoręcznie stworzone, wygniecione, pocięte, złożone, wysmażone, posypane pudrem i zjedzoneeeeeee...o nie ..nie bawię się też chcę chociaż jeden gryz..taki maciupki, taki tyci, tyci :oops: Edytowane 25 Stycznia 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 25.01.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Czyli kolejną sobotę rezerwuję na sesję zdjęciową na forum. Bo rozumie się że fotki będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 25.01.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Postaram się zrobić ...nooo dobra będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.01.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Andżeliko,zamawiałaś sekretarzyk tam, gdzie meble do córeczki?W sensie - te woskowane? Bo ja mam na oku stół właśnie u nich, ale zastanawiam się, jak sprawdza się woskowana na ciemno sosna po miesiącach/ latach użytkowania.Boże, prawie 3 miesiące czekania na jeden nieduży mebelek????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 25.01.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Sharlotka tak, tak...też tam zamawiałam sekretarzyk (gdzie bieliźniarkę ). Wiem coś na temat dłuuuggaaśśnegooo oczekiwania . Mam też stół od nich czyli sosna woskowana i muszę przyznać nie mam żadnego wgniecenia ( choć to sosna...gdzie bardzo się bałam ponieważ mówią ,że miękka jest ), a przy małych dzieciach to było duże wyzwanie.Użytkujemy już 3 lata stółi mam nadzieję, że jeszcze długo go będziemy mieć . Co do wosku jak to wosk to po prostu ściera się lecz i tu nie ma problemu bo można od nich czyli sprzedawcy w tym wypadku Hacienda dostać słoik wosku i raz lub dwa razy w roku zawoskować mebel. Ogólnie mówiąc nie zamieniłabym mojego stołu na coś innego..jestem w 100000 % zadowolona z niego :yes: http://img855.imageshack.us/img855/8513/51065757.jpg Uploaded with ImageShack.us Tak wygląda nasz stół. Edytowane 25 Stycznia 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.01.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Jak ja lubię takie proste,masywne stoły....ach,piękny on:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts