bogumil 29.01.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Ależ piękny pokoik!!! Szkoooda, że moja córa już wyrosła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.01.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Jestem:) , jeszcze raz pięknie i to serducho miodzio . Kiedyś próbowałam zrobić sama serducho ale wyszło tak koślawe ,że musiałam wywalić . Wczoraj udziergałam z wełny serducha ( tzn na razie ruloniki) , teraz potrzebuję drucik i będą mogły wisieć gdzieś tam u małej ... jak się uda skończyć ten pokój ... Takie też moje małe hand made . Odnośnie druciku jak był remont to na metry leżał niepotrzebny a teraz nie na nawet 10 cm:( . Ale dobrze mi było w domku , tyle mogłam zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.02.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Zdecydowanie króluje u nas DZIADZIO MRÓZ ... dzisiejsza temperatura zmusiała mnie do ubrania rajtek ( których nie cierpię ) tak to ta temperatura czyli - 32,4 nadal tyle wsakzuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.02.2012 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Nagrobek Tu leży staroświecka jak przecinekautorka paru wierszy. Weczny odpoczynekraczyła dać jej ziemia, pomimo że trupnie należał do żadnej z literackich grup.Ale tez nic lepszego nie ma na mogileoprócz tej rymowanki, łopianu i sowy.Przechodniu, wyjmij z teczki mózg elektronowyi nad losem Szymborskiej podumaj przez chwilę. .....dobrze, że jej poezja pozostanie nieśmiertelna...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.02.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Smutne, że Jej już nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.02.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Smutne..... pocieszające jednak jest to , że zastanie z nami w poezji i długo nie da mam o sobie zapomnieć...będzie żyła dzięki swojej twórczości. DZIĘKUJEMY za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 02.02.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 A kto umarł ??? Szymborska? bo ja dziś nie kumata jestem , oprócz odkurzacza nic dziś nie słyszałam . -32,4 C :jawdrop: o matko współczuję , ale to ,że w rajtuzach nie chodzisz ( do tej pory) to podziwiam . Ja mam zawsze, choć ich nie lubię to toleruję ...troszkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.02.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Niestety Szymborska, wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) - 32,4 nadal tyle wsakzuje ILE?:jawdrop::jawdrop: Bidulka:hug: u nas było "tylko" -20:P Edytowane 2 Lutego 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 u nas też zimno...teraz -25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 03.02.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Dziadzo Mróz , Dziadzio Mróz , Mrozisko wstrętne nadal trzyma ... u nas -36, a z tego co wiem w okolicach Anety -35 .......noo taaakkk tylko pić herbatki góralskie i przy watrze się ogrzewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.02.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 To u nas lato - tylko -23C ale jak przeżywacie takie syberyjskie mrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 03.02.2012 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Chciałoby się napisać w reformach, "kalisonach", gaciach i kożuchu :lol2:) poczucie humoru najważniejsze i aż cieplej na duszy się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.02.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 U nas dzisiaj -30:o Właśnie zrobiłam sobie gorącą kawkę,coby się troszkę ogrzaćhttp://emoty.blox.pl/resource/coffeenews.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.02.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 To u nas lato - tylko -23C To tak jak u nas tylko -25:rotfl: Andżeliko przenieście się dom nas,zawsze to parę stopni mniej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.02.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Piękny ten sekretarzyk Klary Ale z tym mrozem to chyba żartujesz -36?????? To ja narzekam jak u nas -15 było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.02.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 A koleżanka Andżelika to poszła na wagary czy co? Chyba razem z druga koleżanką kubełką:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.02.2012 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 bogumil, pysiaczek dziękuję bardzo za pochwały Mrozy na szczęście trochę zelżały -15 to już tylko bajka..... Aga nic się nie dzieje to nie ma o czym pisać ....chociaż wczoraj w godzinach popołudniowych zadzwonił pan od sofek i .... Chesterfield plus fotel przybędą do nas już za dwa dni czyli w czwartek :wiggle: Jestem ciekawa czy mi się spodobają ( towar widziany tylko na zdjęciach + opinia koleżanki, która mieszka blisko zakładu meblarskiego + opinia naszej forumowej koleżanki Agi )....dwa dni w napięciu....wow jakoś trzeba wytrzymać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 07.02.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 to ja też czekam, nie ruszam się stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.02.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ale super - nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts