Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem:) , jeszcze raz pięknie :D i to serducho miodzio . Kiedyś próbowałam zrobić sama serducho ale wyszło tak koślawe ,że musiałam wywalić . Wczoraj udziergałam z wełny serducha ( tzn na razie ruloniki) , teraz potrzebuję drucik i będą mogły wisieć gdzieś tam u małej ... jak się uda skończyć ten pokój ... Takie też moje małe hand made . Odnośnie druciku jak był remont to na metry leżał niepotrzebny a teraz nie na nawet 10 cm:( .

Ale dobrze mi było w domku , tyle mogłam zrobić .

Nagrobek

Tu leży staroświecka jak przecinek

autorka paru wierszy. Weczny odpoczynek

raczyła dać jej ziemia, pomimo że trup

nie należał do żadnej z literackich grup.

Ale tez nic lepszego nie ma na mogile

oprócz tej rymowanki, łopianu i sowy.

Przechodniu, wyjmij z teczki mózg elektronowy

i nad losem Szymborskiej podumaj przez chwilę.

.....dobrze, że jej poezja pozostanie nieśmiertelna......

bogumil, pysiaczek dziękuję bardzo za pochwały :)

Mrozy na szczęście trochę zelżały -15 to już tylko bajka.....

Aga nic się nie dzieje ;) to nie ma o czym pisać ;)....chociaż wczoraj w godzinach popołudniowych zadzwonił pan od sofek i .... Chesterfield plus fotel przybędą do nas już za dwa dni czyli w czwartek :wiggle::wiggle::wiggle:

Jestem ciekawa czy mi się spodobają ( towar widziany tylko na zdjęciach + opinia koleżanki, która mieszka blisko zakładu meblarskiego + opinia naszej forumowej koleżanki Agi ;) )....dwa dni w napięciu....wow jakoś trzeba wytrzymać....;)