mmajeczkaa 07.02.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ooo...to ja też siadam i czekam!!! Uff...dobrze,że do czwartku już blisko:) :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.02.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 to ja też czekam, nie ruszam się stąd Ale super - nie mogę się doczekać Ooo...to ja też siadam i czekam!!! Uff...dobrze,że do czwartku już blisko:) :popcorn: To czekamy razem ( dużo nam pójdzie tego popcornu przez dwa dni )....tak troszeczkę mam pietra....czas pokaże....musi być fajna...bo jak nie to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.02.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 To ja na razie z popcornem zbastuję bo do czwartku w drzwi się nie zmieszczę jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.02.2012 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 I tu zdrowe podejśćie do sprawy !!! popcornowi mówimy NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Aga nic się nie dzieje to nie ma o czym pisać ....chociaż wczoraj w godzinach popołudniowych zadzwonił pan od sofek i .... Chesterfield plus fotel przybędą do nas już za dwa dni czyli w czwartek :wiggle: I Ty piszesz, że NIC się nie dzieje???:mad: Przeca sofka będzie i fotel- fakt to już luty mamyhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dancing/smileys-dancing-076627.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dancing/smileys-dancing-354201.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dancing/smileys-dancing-176278.gif CZeeeekaaammmm na czwartek zaopatrzona w popcorn i colęhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/upload2/zarlok.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/upload2/zarlok.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.02.2012 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Aguśka do czwartku to nic nie będzie się działo , a w czwartek to już będzie jazda fajnie, fajnie i mam motyle w brzuchuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Aguśka do czwartku to nic nie będzie się działo , a w czwartek to już będzie jazda fajnie, fajnie i mam motyle w brzuchuuuu Będziesz zadowolona Andżeliko:yes:- my tez kupowaliśmy na odległość. Jakość wykonania jest super:wiggle: No kurka, nie mogę się doczekać:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.02.2012 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Co do jakości wykonania to wiem, że jest bardzo dobra . Mam koleżankę, która mieszka bardzo blisko ( można nawet powiedzieć rzut beretem od tego zakładu ) i poprosiłam ją o przeszpiegi ...była widziała i powiedziała KUPUJ . Najbardziej boję się koloru ponieważ całkiem inaczej wygląda na małym skrawku niż na dużej połaci ...i tylko o ten kolor chodzi... bo kształt jest ponadczasowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.02.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Oj tak ponadczasowy:yes: Kusicie dziewczyny tymi sofkami...może i ja się kiedyś skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.02.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Andżeliko a jaki to ma być w końcu kolorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.02.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 mmajeczkaa kusimy, kusimy ...kup, kup mi to zajęło prawie trzy lata pysiaczek kolor najbardziej pasujący czyli czekolada gorzka u siebie przy dzieciach i kocie nie wyobrażam sobie innego ( chociaż dusza tęskni za jasnym ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.02.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 mmajeczkaa kusimy, kusimy ...kup, kup mi to zajęło prawie trzy lata No tak...tylko co zrobić ze starym wypoczynkiem,który nie jest zniszczony i całkiem dobrze się prezentuje;) Kolor gorzkiej czekolady...wydaje mi się,że powinnaś być zadowolona:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ja też najbardziej bałam się koloru właśnie - pamiętasz? I okazał się fajny, a ciemny brąz będzie tym bardziej fajniejszy:wiggle: My właśnie pracujemy nad zamówieniem stołu i krzeseł do jadalni i chyba wezmę ten sam materiał i kolor na tapicerkę krzeseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.02.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 No tak...tylko co zrobić ze starym wypoczynkiem,który nie jest zniszczony i całkiem dobrze się prezentuje;) Kolor gorzkiej czekolady...wydaje mi się,że powinnaś być zadowolona:wiggle: Nasz wypoczynek był baarrddzzoooo wiekowy to należało się nam .... mmajeczkaa to faktycznie macie problem jak Wasz jest w dobrym stanie, a jak jeszcze prezentuje się świetnie to chyba nie ma sensu zmieniać ...lepiej wydać pieniądze na coś bardziej potrzebnego . Z kolorem to się okaże już w czwarteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.02.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ja też najbardziej bałam się koloru właśnie - pamiętasz? I okazał się fajny, a ciemny brąz będzie tym bardziej fajniejszy:wiggle: My właśnie pracujemy nad zamówieniem stołu i krzeseł do jadalni i chyba wezmę ten sam materiał i kolor na tapicerkę krzeseł Pamiętam, pamiętam Twoje obawy i teraz mam to samo odczucie co Ty brrrrr....I tak cichutko w duchu mam nadzieję, że będzie O.K Wiem, że jesteś teraz w trakcie szukania tego wymarzonego stołu i krzeseł A pomysł z tym samym materiałem na krzesła jest REWELACYJNY !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.02.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 witam się Serdecznie Dostałam cynka od Agawi że oczekujesz chesterfielda. Ja tez od jakiegoś czasu mam na niego mam chrapkę . Ale trochę boje się kupić w ciemno. Więc czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.02.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Witaj karolek właśnie przeczytałam u Agawi, że mnie odwiedzisz . Powiem Ci, że też bałam się kupować na odległość, ale mam koleżankę bardzo miłą, która mieszka blisko tego "sklepu-zakładu-stolarza-firmy" czy jak tam go nazwać i pojechała obejrzeć jakość sofy, materiał i ogólnie jak się prezentuje i wiem , że jakby było coś nie tak to by mi o tym powiedziała. A poza tym Aga już je ma ( tylko moje będą w skórze, a nie w pluszu ) i jest bardzo zadowolona . Najbardziej nurtuje mnie kolor jak już wcześniej pisałam ( całkiem inaczej wygląda na małej próbce a inaczej na dużej powierzchni ). Za dwa dni będziemy znali odpowiedź na te pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.02.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) oo skóra tez o niej myślałam - tym bardziej czekam. A z tym kolorem to wiem jak to jest kiedy trzeba podjąć decyzje na podstawie kawałka szmatki TOZ TO NIC NIE ODZWIERCIEDLA trzeba mięć do tego niezła wyobraźnie z koleżanką fajny patent - dobrze mieć takiego szpiega:lol2: Edytowane 7 Lutego 2012 przez karolek59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.02.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 z koleżanką fajny patent - dobrze mieć takiego szpiega:lol2: też o tym pomyślałam To może przybliżę Ci jak ona ma wyglądać tylko kolor inny http://img838.imageshack.us/img838/7034/703t.jpg Uploaded with ImageShack.us Bardzo podobają mi się nóżki tłoczone Mam mieć trzy poduchy na siedzisku, długa jest na 2m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 A pomysł z tym samym materiałem na krzesła jest REWELACYJNY !!!!! Myślisz? A ja zaczęłam mieć wątpliwości, czy nie będzie za nudno:rolleyes: Ale z drugiej strony lubię spójność Chciałam dać coś w brązach na tą tapicerkę, ale chyba zostanie po staremu:) A poza tym Aga już je ma ( tylko moje będą w skórze, a nie w pluszu ) i jest bardzo zadowolona . Prawda tohttp://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/biggrin.gif Najbardziej nurtuje mnie kolor jak już wcześniej pisałam ( całkiem inaczej wygląda na małej próbce a inaczej na dużej powierzchni ). Za dwa dni będziemy znali odpowiedź na te pytania. Będzie dobrze:hug: Wszelakie brązy uwielbiam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts