Juszczakówka 09.02.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ja tez bym usilowala wytargowac rabat za to dlugie czekanie Kurcze to co mam jutro powiedzieć ???? Tak po prostu---- chcę rabat ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.02.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 szkoda, że sofa nie w tym kolorze...ale cudna jest!!!mnie się ta czarna strasznieeeee podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.02.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Dziękowac to ja muszę dokładnie pomierzyć jak długą potrzebuję napisz mi czy 2 metry to całość czy tylko siedzisko? 400 zł transport !!! Czemu takk drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Aga mam nadzieję, że za przewóz już nie będę płacić ( 400zł) bo do cholery to nie mój błąd . A gacić będą przez 30 dni....wymyśliłam robię w takim bądź razie miesięczny odpoczynek od porządków Pewnie, że nie będziesz płacić, jeszcze czego:eek: karolek tyle co Aga a tyłków średniej wielkości 3 bez skrępowania, 4 lekki ścisk Tak, tylko nasz jest niestety tą najdroższą wersją z wyginanymi bokami w łuk i to podnosi koszty. Moja jest 2,5osoby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Kurcze to co mam jutro powiedzieć ???? Tak po prostu---- chcę rabat ???? TAK, TAK! Jakieś zadośćuczynienie Ci się należy za zwłokę. Serio! 400 zł transport !!! Czemu takk drogo To standard:bash: Ostatnio zamawiałam kilka rzeczy i łózko i materac i sofy, a teraz czekamy na jadalnię- wszędzie rzeczy wielkogabarytowe są drogie w dostawie. Do nas z sofami jechali 500km:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.02.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 To mnie taniej wyjdzie jak sobie po to sama pojadę Jeśli mają taką opcję Andżeliko walcz o rabacik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka1978 09.02.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Pogadaj czy za tak dlugie czekanie nie nalezy ci jakas rekompensata. W koncu to nie twoja wina, a probowac warto tymbardziej ze masz argument.Próbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.02.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Dziękowac to ja muszę dokładnie pomierzyć jak długą potrzebuję napisz mi czy 2 metry to całość czy tylko siedzisko? 400 zł transport !!! Czemu takk drogo Poduszki są trzy mają po 50 cm czyli jest 150 pozostałe 50 na puchate boki... Cholera bardzo drogi ten transport, do nas też mieli ok 500 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.02.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 I co tu napisać ?...świat jest jakoś dziwnie urządzony i składa się z całej masy pomyłek, niedopowiedzeń i niezrozumień... Juszczakówko, widzę, że już się pogodziłaś z róznymi meblowymi przebojami i nawet (w moim odczuciu) za bardzo sie nie zdenerwowałaś... SZKODA tylko tej całej roboty, tego transportu i tych oczekiwań...ale masz rację, wrzuć na luz, zarządaj, tak jak radzi agawi, zadośćuczyniuenia za zwłokę...i czekaj razem z nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.02.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 szkoda, że sofa nie w tym kolorze...ale cudna jest!!!mnie się ta czarna strasznieeeee podoba!!! Anetko u Ciebie pasowałaby bardzo, ale ja mam prawie wszystko w brązie jedynie co czarne to kominek i pianino Sama w sobie jest piękna to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 To mnie taniej wyjdzie jak sobie po to sama pojadę Jeśli mają taką opcję. Można swój transport, swoją firmę kurierską. Tylko my to sprawdziliśmy i u nich jednak za 2 sofy wychodziło to najtaniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.02.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Juszczakówko, widzę, że już się pogodziłaś z róznymi meblowymi przebojami i nawet (w moim odczuciu) za bardzo sie nie zdenerwowałaś... SZKODA tylko tej całej roboty, tego transportu i tych oczekiwań...ale masz rację, wrzuć na luz, zarządaj, tak jak radzi agawi, zadośćuczyniuenia za zwłokę...i czekaj razem z nami... Masz rację nawet się śmiałam ( to chyba z przyzwyczajenia ), tylko teraz co będą mieć pracownicy ????, tego chyba już nie chcę wiedzieć . Szkoda, szkoda całej roboty.... oni muszą kosz ponieść i też ich szkoda. Luzik mam tylko o ten rabat głupio się upominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.02.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Jacie jak mi internet muli szok jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.02.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ale przeciez czarny pasuję do wszystkiego.Ale rozumiem skoro miał być brąz to takowy musisz dostac i koniec. Choć ja wcześniej myślałam o kolorze oberżyny albo bakłażana ( jak zwał) i w tkaninie ale teraz po tym co zobaczyłam zaczełam rozważac czern choć też mi raczej do nieczego nie pasuję za wyjątkiem żyrandola A z transportem to wiadomo że trzeba wszystko przekalkulować i pewni wyjdzie porównywalnie bo do mnie tez będzie ok 500 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.02.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 No piękna jest....fakt, tylko szkoda, że musisz teraz czekać tak długo na swoją! że też takie pomyłki mają miejsce!!!!Jedyne pocieszenie, że wiesz już , że będzie super wykonana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.02.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Pogadaj czy za tak dlugie czekanie nie nalezy ci jakas rekompensata. W koncu to nie twoja wina, a probowac warto tymbardziej ze masz argument.Próbuj Będę musiała się z tym zmierzyć jakoś to załatwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.02.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ale przeciez czarny pasuję do wszystkiego.Ale rozumiem skoro miał być brąz to takowy musisz dostac i koniec. Choć ja wcześniej myślałam o kolorze oberżyny albo bakłażana ( jak zwał) i w tkaninie ale teraz po tym co zobaczyłam zaczełam rozważac czern choć też mi raczej do nieczego nie pasuję za wyjątkiem żyrandola A z transportem to wiadomo że trzeba wszystko przekalkulować i pewni wyjdzie porównywalnie bo do mnie tez będzie ok 500 km Też chcieliśmy sami pojechać ,ale po policzeniu paliwa w jakiejś ciężarówce zdecydowanie drożej wychodzi i nie wspomnę o czasie , zmęczeniu za kółkiem itd Do żyrandoli mi też pasują, ale do okien, drzwi i parkietu już nie . Jakby okna były białe to kto wie , parkiet w innym odcieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.02.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 No piękna jest....fakt, tylko szkoda, że musisz teraz czekać tak długo na swoją! że też takie pomyłki mają miejsce!!!! Jedyne pocieszenie, że wiesz już , że będzie super wykonana:) Beatko piękne to one będą w docelowym kolorze , ale te też są ładne i super wykonane i ta skóra jest miękka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Też chcieliśmy sami pojechać ,ale po policzeniu paliwa w jakiejś ciężarówce zdecydowanie drożej wychodzi i nie wspomnę o czasie , zmęczeniu za kółkiem itd No właśnie o to chodzi. Oni ładują kilka szt mebli i im się opłaca trochę taniej policzyć. My utargowaliśmy na 300zł- mąż tak właśnie policzył A kurier chciał 700 zł za 1 szt!:eek: Andżeliko ja tez widzę u Ciebie ten brązik:cool: Ja też chciałam moje brązowe, ale stanęło na innych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.02.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Andżeliko ja tez widzę u Ciebie ten brązik:cool: Ja też chciałam moje brązowe, ale stanęło na innych;) Mi też zdecydowanie brązik pasuje na tle okien Kurcze oni naprawdę fajnie robią te sofy, Twoje też są cudne i pluszzzz. Ja byłam za pluszem , ale mąż za skórą i tak pozostało ( nie mówię, że beee bo też fajne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts