agawi74 09.02.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Mi też zdecydowanie brązik pasuje na tle okien Kurcze oni naprawdę fajnie robią te sofy, Twoje też są cudne i pluszzzz. Ja byłam za pluszem , ale mąż za skórą i tak pozostało ( nie mówię, że beee bo też fajne ) Skóra jest bardzo praktyczna, szczególnie ciemna:yes: My mieliśmy skórzane przez 5 lat- tylko jasne i teraz chcieliśmy odmiany:) No niech już zlecą te 4 tyg jak najszybciej i dla Ciebie i dla mnie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.02.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 O Kurcze, no szkoda,że tak wyszło:mad: myślę,że o jakiś rabacik możesz się upomnąć No ale powiem Ci, że pięknie wygląda...pięknie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka1978 09.02.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ja jestem za brazem u Ciebie, nie zostawiaj tych czarnych, choc tez sa piekne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.02.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) A ja tak czekałam,żeby fotel zobaczyć...Andżeliko jak się fotel prezentuje? A no i u Ciebie oczywiście,że dużo lepiej będzie pasował brąz;) Edytowane 9 Lutego 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 A ja tak czekałam,żeby fotel zobaczyć...Andżeliko jak się fotel prezentuje? Majeczko fotel prezentuje się mniej więcej tak. Andżeliko, nie pogniewasz się za fotkę mam nadzieję? http://www.idealmeble.pl/Files/products/400x/188b1d2_fotel_chesterfield_classic.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.02.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 O JA:jawdrop: Jaki piękny:rolleyes: Dzięki Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.02.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Tak.... tylko bez ćwieków, bez pikowań na dole, boki takie same jak na sofie i u mnie jest więcej plisek z przodu . Aaaaa i nóżki mają tłoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Nie ma za co Maju No właśnie Andżeliko, fajne jest to, że można sobie u nich modyfikować. Ja też nie mam pików na dole, za to mam gwoździe i jedną poduchę na siedzisku. Dla każdego coś miłego:cool: A tak, nóżki mamy toczone:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.02.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Dziewczynki ja Was błagam...nie kuście mnie już,nie kuście:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.02.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Można kombinować i jest z czego wybierać. My chcieliśmy trzy poduch, ale może teraz powiem żeby zrobili dwie . No co kobieta zmienną jest Chociaż jeszcze nie wiem...jutro będzie rozmowa ufff. Nóżki jednak wolę tłoczone są urocze. Tak jak napisałaś dla każdego coś miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.02.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 mmajeczkaa warto i cena bardzo atrakcyjna . Za takie w salonach meblowych trzeba zapłacić ok 7 tyś ( jak chodziłam ostatnio po krakowskich sklepach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Toczone są superrr:yes: Maja, a Ty się ciesz, że masz na tacy podany gotowy, sprawdzony produkt:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.02.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 No właśnie Aga teraz Ty mi trochę namieszałaś w głowie zrobić pliski czy takie jak pokazałaś na fotelu ??? hyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.02.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) No ciesze się ciesze...ale jak by stał u mnie w salonie,to dopiero bym się cieszyła http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif Hmm...może zostaw pliski...ładnie się prezentują Edytowane 9 Lutego 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 No właśnie Aga teraz Ty mi trochę namieszałaś w głowie zrobić pliski czy takie jak pokazałaś na fotelu ??? hyyyyy Nic nie mieszam:stirthepot: Ja uważam, że na dole pliski wystarczą. Pików na oparciu jest dość dużo już, dlatego ja wybrałam wszystko inne gładkie. Ja mam tak dla przypomnienia http://www.meblemilan.pl/Files/product/570/683.jpg A jak chcesz 2 poduchy, to będą wyglądać tak http://img3.imageshack.us/img3/1271/chester00.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.02.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Aga dobrze mówi...one takie delikatniejsze są bez tych pikowań na dole:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Andżeliko, mam Twój ideał:D moim zdaniem wygląda najładniej:cool: http://www.meblemilan.pl/Files/product/800/703.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.02.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Mnie się podobają pliski ale bez tez sa fajne .Ciężka sprawa. Musze u siebie chyba zapodać temat sof i zrobić jakiś casting bo ja już zgłupiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.02.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Andżelika Ty już nic nie kombinuj...nie zmieniaj...zostaw tak jak jest(no oprócz koloru oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 A niech zmienia, póki może:D To fajnie, ze zobaczyłaś je na żywo i możesz coś zmienić. Moim zdaniem plisy na dole i 2 poduchy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts