mmajeczkaa 09.02.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Tylko jak zacznie tak zmieniać to potem może żałować,że w ogóle coś zmieniała;) Dla plis jestem na tak , o poduchach nie mam zdania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.02.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 co ja tu czytam, ale numer piękna ta kanapa ale przykro mi że wyszło jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Andżeliko, poszłaś spać? No i co uradziliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.02.2012 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 co ja tu czytam, ale numer piękna ta kanapa ale przykro mi że wyszło jak wyszło Poczekam na nową no wiesz nie każdy może mieć po miesiącu nowy komplet i inny kolor :lol2: żartowałam nie mam innego wyjścia jak popczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.02.2012 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Dziewczyny już wstałam Chodziło mi tylko o plisy przy bokach tych wygiętych. Na dole kanapy pod poduchami - zdecydowanie podoba się bez guzików . Poduchy też mnie trochę nurtują 2 czy 3 ???? Mamy czas do zastanowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.02.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Zapadła decyzja.... będziemy zamawiać dłuższą o 50 cm czyli na 4 tyłki :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.02.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Wstałam i jestem Taka długa sofa będzie się pięknie prezentować Jestem za tym żebyś zostawiła te plisy po bokach:yes: Ale może poczekajmy niech się ekspert Aga wypowie:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.02.2012 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Maja chyba nie będę już nic kombinować, podoba mi się taka jak jest, ala ta nowa będzie dłuższa i dopłata też niestety będzie... utargowałam 2 stówki i tramsport GRATIS. No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.02.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Tak mi się wydaje Andżelika ,że najlepsza jest pierwsza myśl...więc niech zostanie jaka jest A jest piękna:rolleyes: No i super,że udał Ci się coś utargować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.02.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Andżeliko nie no oczom nie wierzę w to co czytam Jak mogli pomylić kolor, no jak? No ale najważniejsze, że sofka prezentuje się PIĘKNIE! A w gorzkiej czkoladzie będzie jeszcze piękniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.02.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 (edytowane) pysiaczku zdarza się . Ogólnie podoba się i Tobie widzę też . Najważniejsze, że towar widziałam. Jakość świetna i tylko znów trzeba czekać Edytowane 10 Lutego 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 10.02.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Maja chyba nie będę już nic kombinować, podoba mi się taka jak jest, ala ta nowa będzie dłuższa i dopłata też niestety będzie... utargowałam 2 stówki i tramsport GRATIS. No. super widzisz udało się z rabacikiem to fajnie że dłuższa:yes: w sumie to taka jaką ja chce to czekam z nie cierpliwością na nowy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.02.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 super widzisz udało się z rabacikiem to fajnie że dłuższa:yes: w sumie to taka jaką ja chce to czekam z nie cierpliwością na nowy model Mam nadzieję, że doczekamy się właściwej sofy w kolorze i fasonie :lol2: I znowu czekanieeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.02.2012 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Dziewczyny nie wiecie co jest z ImageShack.us nie mogę przesłać zdjęć :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Zapadła decyzja.... będziemy zamawiać dłuższą o 50 cm czyli na 4 tyłki :lol2: Jeszcze dłuższą?:eek: Ale może poczekajmy niech się ekspert Aga wypowie:D:D hi, hi jaki tam znowu ekspert?http://forum.barcis.pl/images/smilies/hmmm.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif utargowałam 2 stówki i tramsport GRATIS. No. Super!!! Widzisz, a wczoraj wstydziłaś się targować i żałowałaś panów z produkcji:D Każdy musi zapłacić za swoje błędy, a p. Jola i tak ta czarną sofę sprzeda:yes: Dziewczyny nie wiecie co jest z ImageShack.us nie mogę przesłać zdjęć :cry: Chyba trzeba się zalogować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.02.2012 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Z innej beczki.Garnitur kawowy....serwis obiadowy mam tylko brakuje mi garnituru http://img3.imageshack.us/img3/5464/bigdavincigarniturkawa1.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka1978 10.02.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Super a nie mowilam ze warto sie targowac!!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.02.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Aga jeszcze dłuższą ....mamy wielgachny salon 39m i będzie zdecydowanie lepiej Masz rację na 100% sprzedadzą ją Z tą rejestracją to zgupiałam chcę się logować ( chociaż już byłam zalogowana ) i odrzuca login, udało mi się przez przypadek jedno zdjęcie wkleić...ale jakieś jkaja z tym loginem. Jestem ciekawa czy teraz płatny będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 10.02.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Zapadła decyzja.... będziemy zamawiać dłuższą o 50 cm czyli na 4 tyłki :lol2: Obejrzałaś, pomacałaś, posiedziała, nową decyzję podjęłaś, rabat utargowałaś Czyli nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.02.2012 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Super a nie mowilam ze warto sie targowac!!!!Pozdrawiam warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts