Juszczakówka 10.02.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Obejrzałaś, pomacałaś, posiedziała, nową decyzję podjęłaś, rabat utargowałaś Czyli nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :lol2: w sumie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 No właśnie nie wiem co z tym image:mad: Płatny raczej nie będzie;) Andżeliko, jak większa sofka się zmieści, to super:D A ten garniturek ładny- już kupiłaś czy szukasz nadal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.02.2012 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 No właśnie nie wiem co z tym image:mad: Płatny raczej nie będzie;) Andżeliko, jak większa sofka się zmieści, to super:D A ten garniturek ładny- już kupiłaś czy szukasz nadal? Narazie "obserwuję" cena 599-, i chyba na obserwacji zastanie Musi mocy urzędowej nabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Narazie "obserwuję" cena 599-, i chyba na obserwacji zastanie Musi mocy urzędowej nabrać OOo trochę drogi jak na kawowy tylko:bash:Może jeszcze się rozejrzyj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.02.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 OOo trochę drogi jak na kawowy tylko:bash:Może jeszcze się rozejrzyj? No właśnie czy to wszystko musi być takie drogie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.02.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 OOo trochę drogi jak na kawowy tylko:bash:Może jeszcze się rozejrzyj? chciałabym do kompletu mam już taki obiadowy http://img341.imageshack.us/img341/2540/bigdavinciserwisobiadow.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 chciałabym do kompletu mam już taki obiadowy Piękny obiadowy:eek: AA rozumiem, w takim razie komplet wskazany. Musisz czekać na jakaś okazję Andżeliko. A na pewno najtaniej znalazłaś w sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.02.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Obejrzałaś, pomacałaś, posiedziała, nową decyzję podjęłaś, rabat utargowałaś Czyli nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło No w sumie Andżeliko to trochę tak jakbyś miała salon meblowy z dostawą do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Andżeliko, tu masz nowy hosting do zdjęć http://www.fotosik.pl/hosting_zdjec W prawym górnym rogu na pomarańczowym tle kliknij dodaj zdjęcia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 ImageShack działa po zarejstrowaniu, mnie też kiedyś wywaliło, ale wpisałam nowe hasło i już działa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.02.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Świetny ten serwis obiadowy:) Andżeliko podaj namiary na niego:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.02.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Andżeliko, tu masz nowy hosting do zdjęć http://www.fotosik.pl/hosting_zdjec W prawym górnym rogu na pomarańczowym tle kliknij dodaj zdjęcia:yes: Aga dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.02.2012 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 ImageShack działa po zarejstrowaniu, mnie też kiedyś wywaliło, ale wpisałam nowe hasło i już działa ok Gosiek próbowałam logować się ponownie i jakoś nie wychodzi Świetny ten serwis obiadowy:) Andżeliko podaj namiary na niego:wiggle: a proszę bardzo http://witeks.pl/oferta.porcelana/products/category/429 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Aga dzięki za namiary A bardzo proszę a proszę bardzo http://witeks.pl/oferta.porcelana/products/category/429 A to Witeks jest:D Ja też mam swój zestaw z Witeksa, tylko kremowy, gładki:yes: Obawiam się, że nigdzie go indziej nie znajdziesz... Musisz wypatrywać jakiś promocji Andżeliko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.02.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 a proszę bardzo Dziękuje Piękny jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.02.2012 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Piękny tylko trochę drogi uuuuu i nie wiem kiedy kupię ten garnitur kawowy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.02.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 No drogi niestety:( Właśnie pobieżnie przejrzałam ich ofertę...ach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.02.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 A to Witeks jest:D Ja też mam swój zestaw z Witeksa, tylko kremowy, gładki:yes: Obawiam się, że nigdzie go indziej nie znajdziesz... Musisz wypatrywać jakiś promocji Andżeliko Porcelana Chodzież i też stwierdziłam, że nigdzie go już nie znajdę A co do fotosika chyba płatny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.02.2012 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 (edytowane) No drogi niestety:( Właśnie pobieżnie przejrzałam ich ofertę...ach:rolleyes: Serwis obiadowy kupiłam na pierwszą wigilię w nowym domku i nawet udało mi się go wziąć na raty teraz on staniał jak ja kupowałam to kosztował ok 1400 Teraz wzięłabym taki , który nadaje się do zmywarki niestety ich ceny całkiem powalają z nóg :(. Mojego myję ręcznie :lol2: Edytowane 10 Lutego 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.02.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Serwis obiadowy kupiłam na pierwszą wigilię w nowym domku i nawet udało mi się go wziąć na raty teraz on staniał jak ja kupowałam to kosztował ok 1400 Ładne mają te ceny;) Tylko dla kogo one? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts