anbama 24.02.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Halo. halo:bye: co tu tak przycichło?gdzie jest gospodyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.02.2012 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) Pastelowe kolory i gorący kubek mleka................... http://img585.imageshack.us/img585/5948/kubek2.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img855.imageshack.us/img855/6285/kubek1z.jpg Uploaded with ImageShack.us Kolory pastelowe poprawiają mi humor, za oknem całkiem zimowa aura... a wiosny nadal nie widać.... Edytowane 26 Lutego 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.02.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 U nas wiosna była wczoraj śnieg całkiem stopniał. A dziś za oknem znowu biało :bash:chyb asobie poczekamy jeszcze na tą wiosenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.02.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 anbama to wiesz co ja czuję za trzy dni marzec, a u nas bielusieńko...... masakra jakaś z tym wstawianiem zdjęć....ni jak mi nie idzie...na fotosiku są małe zdjęcia i nie umiem ich powiększyć...na Imageshack nie mogę się zalogować kolejna porcja kubeczków http://img406.imageshack.us/img406/5011/kubek3.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img267.imageshack.us/img267/156/kubek4.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.02.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) Dla zakochanych i nie tylko http://img832.imageshack.us/img832/6551/serce1m.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img819.imageshack.us/img819/7133/serce2i.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 26 Lutego 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.02.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Andżeliko śliczne i klimatyczne te Twoje zdjęcia A u nas dziś bardzo wiosennie. Byliśmy na spacerku w lesie. Słonko świeci, ptaszki ćwierkają, jedyny minus to mocny wiatr. Współczuję Wam tej długiej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.02.2012 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 pysiaczku staram się ....wiosny chcemy....wiosno przyjdź...u nas cały dzień padał śnieg...teraz się uspokoiło....jednym słowem otaczamy się kolorami i nadzieją na zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.02.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Andżeliko ja za miesiąc jadę w góry - wygoń proszę do tego czasu ten śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.02.2012 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 pysiaczku w góry yyyyy..... w Gorcach jest ponad 1,5 m śniegu a o Tatrach już nie wspomnę . Chciałyśmy z koleżanką iść na Turbacz...przeszłyśmy kilometr i się wróciłyśmy masakra jakaś.... wpadasz prawie po pas niby trasy przetarte, ale niestety nie dało się iść. Na pocieszenie stwierdziłyśmy, że w maju będzie O.K.... Za miesiąc powiadasz chcecie przyjechać....jak będzie wiał Halny ze 2 tygodnie.... to śnieg zejdzie i góry będą dostępne.... Zapraszam na kawkę ( ale to już chyba wiesz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 masakra jakaś z tym wstawianiem zdjęć....ni jak mi nie idzie...na fotosiku są małe zdjęcia i nie umiem ich powiększyć... Andżeliko na fotosiku są tez normalnie duże zdjęcia, tylko skopiuj odpowiedni link:yes: Kubeczki apetyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.02.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 pysiaczku w góry yyyyy..... w Gorcach jest ponad 1,5 m śniegu a o Tatrach już nie wspomnę . Chciałyśmy z koleżanką iść na Turbacz...przeszłyśmy kilometr i się wróciłyśmy masakra jakaś.... wpadasz prawie po pas niby trasy przetarte, ale niestety nie dało się iść. Na pocieszenie stwierdziłyśmy, że w maju będzie O.K.... Za miesiąc powiadasz chcecie przyjechać....jak będzie wiał Halny ze 2 tygodnie.... to śnieg zejdzie i góry będą dostępne.... Zapraszam na kawkę ( ale to już chyba wiesz ) Buuuu To poproszę halny skoro innego wyjścia nie ma My nie nastawiamy się na wielkie zdobywanie szczytów, tym bardziej, że jedziemy ze znajomymi, którzy nie są zaprawieni w bojach i jadą w góry pierwszy raz, ale choć na MOko musimy się wybrać Z tą kawką to zobaczymy bo tak jak wspomniałam jedziemy ze znajomymi tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.02.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Miałam malować czy tylko mi się dziś wydawało ? Teraz słonko mnie rozleniwiło i nic mi się już nie chce , ale okna mam czyste . Pysiaczku ale Wam dobrze będziecie mogły napić się kawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.02.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Andżeliko właśnie słyszałam, że u Was wody niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.02.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 (edytowane) Andżeliko na fotosiku są tez normalnie duże zdjęcia, tylko skopiuj odpowiedni link:yes: Kubeczki apetyczne... Aga próbowałam wszystkie linki no to spróbuję jeszcze raz.... Buuuu To poproszę halny skoro innego wyjścia nie ma My nie nastawiamy się na wielkie zdobywanie szczytów, tym bardziej, że jedziemy ze znajomymi, którzy nie są zaprawieni w bojach i jadą w góry pierwszy raz, ale choć na MOko musimy się wybrać Z tą kawką to zobaczymy bo tak jak wspomniałam jedziemy ze znajomymi tym razem Halny zamówiony Wyjazd bardziej odpoczynkowy się szykuje ... i co znowu nici z odwiedzin to ze znajomymi zapraszam... kubków, kawy i WODY u nas dostatek Andżeliko właśnie słyszałam, że u Was wody niet W Zakopanem i okolicznych wioskach faktycznie brak , ale u nas w "stolycy" jest nadmiar .... mamy co pić i mamy się w czym kąpać Edytowane 28 Lutego 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.02.2012 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Miałam malować czy tylko mi się dziś wydawało ? Teraz słonko mnie rozleniwiło i nic mi się już nie chce , ale okna mam czyste . Pysiaczku ale Wam dobrze będziecie mogły napić się kawy . To i tak jesteś do przodu z oknami ( przez moje to świata nie widać ), i jak je myć skoro dzisiaj na termometrze - 17.7 st. ...Boże mam dosyć tego czegoś biało-burego co zalega na trawie i nie tylko trawie :cry: Literki nie zając i nie uciekną...najważniejsze, że farba już jest to i wena powróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 28.02.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 dzisiaj na termometrze - 17.7 st. ...Boże mam dosyć tego czegoś biało-burego co zalega na trawie i nie tylko trawie :cry: U nas śniegu na szczęście już nie ma:no: I temperatura ciut cieplejsza... -7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.02.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Halny zamówiony Wyjazd bardziej odpoczynkowy się szykuje ... i co znowu nici z odwiedzin to ze znajomymi zapraszam... kubków, kawy i WODY u nas dostatek Zobaczymy jak to będzie, dam znać Dzięki za zamówienie W Zakopanem i okolicznych wioskach faktycznie brak , ale u nas w "stolycy" jest nadmiar .... mamy co pić i mamy się w czym kąpać O a w radio powiedzieli, że to u Ciebie brak wody - kłamczuchy U nas na plusie, ale od nocy leje deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.02.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 i jak je myć skoro dzisiaj na termometrze - 17.7 st. ... Ile?:jawdrop: Toż to biegun zimna:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.02.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Andżeliko zapomniałam napisać o tym Fotosiku- skopiuj link pod napisem Zdjęcie 500px na forum: a będzie duże:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.02.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 A u nas dziś 5 na plusie i leje:( Już nie wiem co lepsze...śnieg u ciebie Andżeliko czy deszcz u mnie:( Obyśmy dotrwały do wiosny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts