agawi74 01.03.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Wstawiania http://emoty.blox.pl/resource/jump.gif emotek Cudniehttp://emoty.blox.pl/resource/509.gif A skąd wzięłaś ten aktualny zestaw, bo ta z serduszkami jest super Pysiaczku stąd http://emoty.blox.pl/html Ja to chyba znam na pamięć już gdzie co jest:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.03.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Pysiaczku stąd http://emoty.blox.pl/html Ja to chyba znam na pamięć już gdzie co jest:lol2: Wszystko fajnie, tylko nie wiem czemu w domu nie mam opcji "kopiuj" jak klikam na danej emotce A w pracy to mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 01.03.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Mówiłaś że się nie nauczysz a tu taka zdolna bestia z Ciebie http://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-167.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.03.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Wszystko fajnie, tylko nie wiem czemu w domu nie mam opcji "kopiuj" jak klikam na danej emotce A w pracy to mam W takim razie musisz odpisywać z pracy:rotfl: A tak na serio to albo jest wina innej przeglądarki albo ustawień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.03.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Chwila zapomnienia....Marchewkowe ciasto....Kubek aromatycznej kawy..... http://images50.fotosik.pl/1422/f67fd6008dbdd7cd.jpg http://images39.fotosik.pl/1358/b6726b7c5bd69e95.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.03.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 O kurcze...smakowicie wygląda....aaa teeego ....tak sama będziesz to jadła??? Może tak maleńki kawałeczek wyślesz wirtualnie na zachód??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.03.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 u mnie też dziś marchewkowe tylko jeszcze w piekarniku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 06.03.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Kolejna epidemia na FM - ciasto marchewkowe:D Muszę i ja spróbować No i dobry wieczór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.03.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Kolejna epidemia na FM - ciasto marchewkowe:D Taa ode mnie się zaczęła:lol2: Zrób maduś koniecznie, bo pychotka i łatwizna:wiggle: Andżeliko super ciacho:o:o mam nadzieję, że smakowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 07.03.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ja też chcę kawałek ciasta , wygląda pysznie . Muszę się skusić na to marchewkowe , jeszcze nigdy nie robiłam i nie jadłam. Buziaczki jak mój małż wróci z wojaży , dziś targi w Wawie to się odezwę ,oj mam o czym gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.03.2012 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 O kurcze...smakowicie wygląda....aaa teeego ....tak sama będziesz to jadła??? Może tak maleńki kawałeczek wyślesz wirtualnie na zachód??:) Jasne, żę się podzielę nawet oddam całe . Beatko spróbuj upiec , nawet bardzo łatwo się je robiło ( znająć oczywioście moje zdolnośći kulinarne ). u mnie też dziś marchewkowe tylko jeszcze w piekarniku .... Zaraz idę do Ciebie popatrzyć na efekt ...i jak smakowało ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.03.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Kolejna epidemia na FM - ciasto marchewkowe:D Muszę i ja spróbować No i dobry wieczór:) Witaj mada1412 u mnie w domku, bardzo mi miło z Twoich odwiedzin . A co do ciacha spróbuj koniecznie, ja też piekłam pierwszy raz :yes: i nawet wyrosło Taa ode mnie się zaczęła:lol2: Zrób maduś koniecznie, bo pychotka i łatwizna:wiggle: Andżeliko super ciacho:o:o mam nadzieję, że smakowało? Mi smakowało i nadal smakuje , niestety dzieci grymasiły ( myślę, że imbir im nie podszedł ) . Walory zapachowe podczas pieczenia "BEZCENNE" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.03.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ja też chcę kawałek ciasta , wygląda pysznie . Muszę się skusić na to marchewkowe , jeszcze nigdy nie robiłam i nie jadłam. Buziaczki jak mój małż wróci z wojaży , dziś targi w Wawie to się odezwę ,oj mam o czym gadać kubełko moja kochana mam zostawiony specjalnie dla Ciebie dość duży kawałek i aromatyczna kawusia też czeka tylko przybądź do mnie !!!!! To też jest mój debiut marchewkowy . Już nie mogę się doczekać Twoich nowości gawędziarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 07.03.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witaj mada1412 u mnie w domku, bardzo mi miło z Twoich odwiedzin . A co do ciacha spróbuj koniecznie, ja też piekłam pierwszy raz :yes: i nawet wyrosło Ja już od jakiegoś czasu podglądam Twój dom:rolleyes: Uwielbiam Twoją kuchnię A widoki masz przecudne, zazdroszczę jak nie wiem co:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 07.03.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 a jak ono smakuje? czuć marchewke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.03.2012 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ja już od jakiegoś czasu podglądam Twój dom:rolleyes: Uwielbiam Twoją kuchnię A widoki masz przecudne, zazdroszczę jak nie wiem co:oops: Bardzo dziękuję ( mam nadzieję, że nie chodzi o jedzenie bo mój mąż twierdzi, że jestem najgorszą kucharką na świecie ). Kuchnia całkiem inna niż Twoje klimaty ( i tu nie mogę napisać coś o niej i nie tylko o niej ... masz bosską kuchnię , cały domek jest godny naśladowania i też jestem stałym podglądaczem ) , którą też uwielbiam i jak na razie (po trzech latach użytkowania ) nadal mi się podoba i nie zmieniłabym jej . Co do widoków to też się muszę zgodzić ( nawet dzisiaj gdzie na łąkach, polach nadal zalega dużża warstwa tego czegoś białego i jest -16 st ) jest pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.03.2012 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 a jak ono smakuje? czuć marchewke? Jak dla mnie nie czuś czuć imbir, orzechy, cynamon i jest pycha. Ja do ciasta dodałam świeży imbir ( starłam go na tarce i tak dosłownie odrobineczkę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 07.03.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Mam na myśli kuchnię wnętrzarsko;) Strrrraasznie mi się podoba, mimo, że moja namiastka kuchni jest w innym stylu. Zresztą nie tylko kuchnię masz super:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.03.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Wiem wiem A tak na marginesie muszę Ci podziękować za stonkę do grafik na tutoriale. Dziękuję http://emoty.blox.pl/resource/038.gif. Wydrukowałam sobie sporą ilość grafik tylko za szycie jakoś mi się trudno zabrać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 07.03.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A nie ma za co:) Wydawało mi się, że prawie wszyscy tę stronkę znają U kogoś jeszcze wrzucałam link do atlasu botanicznego - drukujesz sobie - są w niezłej - rozdzielczości, oprawiasz i masz super grafiki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts