yokasta 07.03.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Piękne marchewkowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.03.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Piękne ciasto Andżeliko To faktycznie epidemia I potwierdzam, że wcale nie czuć marchewki Ja to mam wrażenie, że to takie bardziej korzenne jest jak ciasteczka barbakanki (jeśli kojarzycie ). Orzechy fajnie czuć w cieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.03.2012 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Piękne marchewkowe! I smaczne Piękne ciasto Andżeliko To faktycznie epidemia I potwierdzam, że wcale nie czuć marchewki Ja to mam wrażenie, że to takie bardziej korzenne jest jak ciasteczka barbakanki (jeśli kojarzycie ). Orzechy fajnie czuć w cieście Przez ten zapach korzenny skojarzyły mi się święta BN Faktycznie marchwi czuć, a szkoda liczyłam właśnie na smak karotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 niestety dzieci grymasiły ( myślę, że imbir im nie podszedł ) A ile Ty dałaś Andżeliko tego imbiru?:o To tyko taki leciutki posmak powinien być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.03.2012 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A ile Ty dałaś Andżeliko tego imbiru?:o To tyko taki leciutki posmak powinien być Aga dałam tak na czubeczku łyżeczki ( imbir był świeży, starty...) bo wiedziałam, że moje "trole" i tak go wyczują . Dla mnie też ma leciutki, prawie niewyczuwalny posmak ( jak dla mnie w sam raz ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Aga dałam tak na czubeczku łyżeczki ( imbir był świeży, starty...) bo wiedziałam, że moje "trole" i tak go wyczują . Dla mnie też ma leciutki, prawie niewyczuwalny posmak ( jak dla mnie w sam raz ). Aaa to takie kulinarne spryciule z nich:lol2: Ja dałam proszkowany, może dlatego czuć go było mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.03.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Hihihi a my jesteśmy imbiromanami więc dałam cały starty mały (5-6 cm) korzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.03.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ja nie dałam wcale bo nie było w sklepie imbiru pod żadną postacią, ale i tak ciasto było pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 A Andżelika pewnie kanapy dostała i nie chce z nich zejść żeby nam na forum pokazać te cuda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Też robiłam dzisiaj marchewkowe pyszne było bo już :lol2:nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Andżeliko, gdzie się podziewasz? Wracaj do nas szybko:mad: i jak sofki- dojechały? Bo u mnie jest opóźnienie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 i jak sofki- dojechały? Też jestem ciekawa Andżeliko gdzie jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.03.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Tak mnie skusiło to niedawne marchewkowe, że wpadłam się przywitać (pewnie już za późno i dawno zjedzone, ale może jeszcze się kiedyś załapię). Widziałam królestwo córy - piękne. Resztę postaram się jakoś powoli nadrobić. No i mam nadzieję, że teraz już będę na bieżąco Pozdrówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.03.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No właśnie Andżeliko co z tymi sofkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.03.2012 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Moje forumowiczki kochane miałam urlopik i taki mały odwyk od forum ( częściowo przymusowy odwyk ) A teraz po kolei : Anbama pyszne marchewkowe szybko się ulotniło tak zazwyczaj bywa przy dobrych ciachach Aga jestem, jestem ... się ujawniam i nawet zdjęcia wstawię tylko nie sofek bo jeszcze nie dotarły.... mmajeczkaa muszę przyznać też jestem ciekawa jak one będą wyglądać w nowej szacie kolorystycznej . Jak tylko dojadą będzie fotorelacja Drop_Inn witam Cię u siebie i zapraszam na nowe zdjęcia z pokoiku córci....Może na jakieś inne ciacho się załapiesz pysiaczek nooo chyba kiedyś dojadą.... jak ich nie było w tamtym tygodniu to w tym powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.03.2012 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 (edytowane) Chociaż na polu poleguje śnieg to WIOSNA zaczyna królować . Słonko świeci mocniej, przyleciały szpaki, skowronki !!!! I u nas też małe zmiany, pobawiłam się kolorami, zaprosiłam kolorowe przydacie do pokoi. A oto kilka z nich, które znalazły swoje miejsce w pokoiku małej.... http://images45.fotosik.pl/1436/b2ea58c2cf99ffff.jpg http://images35.fotosik.pl/1247/ca0bd56fe821f09e.jpg http://images46.fotosik.pl/1392/7d19fd6c47546e81.jpg Karmniki ujęły nasze serducha czyli moje i Klarci. Jak je ujrzałyśmy wiedziałyśmy, że będą nasze . Prawda, że są piękne i wywołują uśmiech na naszych twarzach . http://images35.fotosik.pl/1247/01b785e90d9692e9.jpg Edytowane 17 Marca 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.03.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Są boskie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.03.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Wow ! mów szybko skąd takie CUDA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.03.2012 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Są boskie!!!! Przyznaje są CUDNE Wow ! mów szybko skąd takie CUDA ? mugatko kupione są w jysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.03.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Andżeliko, aż żałuję, że nie mam już małych dzieci:) Śliczne... a kolorki bajka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts