anbama 17.03.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 :jawdrop: super te przydasie ja siedzę w pokoju u Maćka i wywalam graty bo przejść się tutaj już bardzo nie daje Wszystko co nie wiadomo gdzie postawić ląduje u niego a on się biedak w ogóle nie buntuje Powiedziałam dość i muszę się zabrać za ten jego pokój;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.03.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 (edytowane) Andżeliko, aż żałuję, że nie mam już małych dzieci:) Śliczne... a kolorki bajka!!!! Nie gadaj, nie gadaj za to masz najlepszą kumpelę na świecie ( ja już nie mogę doczekać się kiedy moja Klara taka będzie ). Kolorki faktycznie piękne . :jawdrop: super te przydasie ja siedzę w pokoju u Maćka i wywalam graty bo przejść się tutaj już bardzo nie daje Wszystko co nie wiadomo gdzie postawić ląduje u niego a on się biedak w ogóle nie buntuje Powiedziałam dość i muszę się zabrać za ten jego pokój;) Zuch dziewczyna . Dużo tych gratów wywaliłaś , odkopałaś się bidulko ??? I jaki efekt końcowy . Mam nadzieję, że odsłonisz chociaż kawałeczek rąbka pokoju i pokażesz nam go po metamorfozach Edytowane 18 Marca 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.03.2012 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 (edytowane) Wiosna , wiosna i kolejna partia przydasi w pokoju małej.... Wiadro ... na etykiecie pisało - donica , a u nas będzie pełnio rolę KOSZA NA ŚMIECI ...a co !!!! http://images35.fotosik.pl/1249/66b2d14a987e4f37.jpg Krzesło przy sekretarzyku i jego nowa szata. Na jakiś czas musimy ( tzn. ja muszę się zadowolić..... coś mi się wydaje, że małej to wszystko jedno jakie krzesło stoi ważne, żeby było na czymś usiąść ) zadowolić się tym ( a nie wymarzonym Ludwikiem w kolorze białym i tapicerką z lnu ) co mamy pod ręką , które o dziwo spełnia doskonale swoją rolę http://images38.fotosik.pl/1428/3b0be2d4586fe08a.jpg Tak teraz wygląda jej kącik malarsko-pisarski http://images50.fotosik.pl/1446/43935228ea889daamed.jpg Pozostało jeszcze zawiesić kinkiety, zmienić kolorowe wieszaczki....ale to już innym razem i inna fotorelacja Edytowane 18 Marca 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 18.03.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Jeju ale pięknie :jawdrop:- Andżeliko nawet nie przypuszczałam ,że tak ślicznie wyjdzie ... moja już takich kolorowych nie chce .Te wiadereczka też oglądałam , są naprawdę świetnie wykonane. Ja zaszalałam na giełdzie i kupiłam sobie dwa małe stoliczki do małej renowacji:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.03.2012 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 To jakie kolory Kornelia chce w swoim pokoiku ? , zobaczymy co za parę lat wymyśli Klara i jakie zmiany mnie czekają Bożenko i jeszcze nie pokazałaś tych zdobyczy, dawaj szybko roboczą wersję stoliczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.03.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Andżeliko super te kolorki w pokoju córci Bardzo wiosennie się już zrobiło A ten śnieg to się choć troszkę topi? No i szkoda, że sofek jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.03.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 ile razy widzę ten śliczny sekretarzyk- biureczko tyle też razy zazdroszczę wiadereczko ślicznie pastelowe, ubranko na krzesło sama uszyłaś ? może nogi krzesła maznąć na biało ? ślicznie tu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 19.03.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Andżeliko super te kolorki w pokoju córci Bardzo wiosennie się już zrobiło A ten śnieg to się choć troszkę topi? No i szkoda, że sofek jeszcze nie ma Kolorowo bo w duszy gra kolorami i wszystko dookoła śpiewa Śnieg topnieje, topnieje [...] ubranko na krzesło sama uszyłaś ? może nogi krzesła maznąć na biało ? ślicznie tu... Ubranka na na krzesło nie szyłam sama , kupione .... też myślałam o pomalowaniu krzesełka ( ale mam ich 4 szt. i trochę szkoda mi ich malować ). Poczekamy i kupimy kiedyś tam docelowego Ludwiczka U Ciebie też ślicznie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.03.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Dzięki serdeczne za tak miłe przyjęcie Nowe nabytki do pokoju córeczki świetne. W tych kolorowych karmnikach absolutnie się zakochałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beap 19.03.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 witam serdecznie,dawno mnie nie było na forum więc nie pamiętam czy witałam się u Ciebie. Namiętnie podglądam Twoje pełne uroku miejsca i zachwycam się za każdym razem jak robisz coś nowego.Od ponad pół roku mam stół, komodę i krzesła z kolekcji Haciendy w kolorze -dąb ciemny i o zgrozo ciągle brudzą! Czy u Ciebie też tak jest? Nie wiem co robić, jeśli masz jakiś pomysł to proszę zdrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 19.03.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Dzięki serdeczne za tak miłe przyjęcie Nowe nabytki do pokoju córeczki świetne. W tych kolorowych karmnikach absolutnie się zakochałam Zapraszam nadal . Byłam u Ciebie z rewizytą i muszę przyznać będę nadal przychodzić ( nadrabiam wątek ). Też zakochałam się w kolorowych karmnikach jak je zobaczyłam witam serdecznie, dawno mnie nie było na forum więc nie pamiętam czy witałam się u Ciebie. Namiętnie podglądam Twoje pełne uroku miejsca i zachwycam się za każdym razem jak robisz coś nowego. Od ponad pół roku mam stół, komodę i krzesła z kolekcji Haciendy w kolorze -dąb ciemny i o zgrozo ciągle brudzą! Czy u Ciebie też tak jest? Nie wiem co robić, jeśli masz jakiś pomysł to proszę zdrać Witaj beap w moim wątku Jestem w szoku co piszesz o swoich meblach. Aż zadzwoniłam do pana , który nam sprzedawał meble i mu mówię co i jak z tymi Twoimi meblami.... Powiedział, że każdy woskowany mebel brudzi, ale nie w takim stopniu ( u mnie też schodzi wosk jak ścieram stół mokrą szmatką....ale krzesła nic a nic nie brudzą przy użykowaniu ). Powiedział jeszcze jak chcesz uniknąć tego to trzeba jeszcze raz zawoskować, a potem pociągnąć lakierem wodnym bezbarwnym matowym, tylko to już będziesz miała na stałe kolor i nie będziesz mogła go co jakiś czas woskować ( tak to już jest przy woskowanym drewnie ... ). To tyle i nie wiem co Ci doradzić . Może spróbuj zadzwonić do firmy i spytać się co radzą zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Aga jestem, jestem ... się ujawniam i nawet zdjęcia wstawię tylko nie sofek bo jeszcze nie dotarły.... Ojej, to coś długo idą te sofy... Dzwoniłaś, pytałaś? Pokoik Klarci boski- już chyba nie można go bardziej upiększyć Cudne te karmniki i wiaderko, przepiękne kolory:yes: Szkoda, że Ci nie dałam namiaru na bardzo tanie ludwiczki z wyprzedaży- były po niecałe 200 zł, ale już nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.03.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Piękny pokoik stworzyłaś dla córci...naprawdę piękny...chciałabym dla mojej małej stworzyć podobne królestwo:yes: Edit: Co oni się tak z tymi sofami opierniczają...przecież ja już się doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.03.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Pokój córki cudowny Mnie zostaje tylko pomarzyć ( może mi się wnuczka trafi http://emoty.blox.pl/resource/naughty.gif) Powiem ci że z sofami się opierdzielają na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beap 20.03.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 dzięki Ci serdeczne właśnie myślałam o lakierze, ale to dopiero jak zrobi się całkowicie ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 może mi się wnuczka trafi http://emoty.blox.pl/resource/naughty.gif :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.03.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ojej, to coś długo idą te sofy... Dzwoniłaś, pytałaś? Szkoda, że Ci nie dałam namiaru na bardzo tanie ludwiczki z wyprzedaży- były po niecałe 200 zł, ale już nie ma... Aguś powiedz sama, a na co teraz się nie czeka ? wszystko musi nabrać mocy urzędowej ...dzwoniłam, dzwoniłam i czekamy nadal ( ma być w tym tygodniu )... Toś mnie teraz z tymi ludwiczkami ....takie tanie były.... były, były, byłyyyyyy Piękny pokoik stworzyłaś dla córci...naprawdę piękny...chciałabym dla mojej małej stworzyć podobne królestwo:yes: Edit: Co oni się tak z tymi sofami opierniczają...przecież ja już się doczekać nie mogę mmajeczkaa stworzysz jeszcze piękniejszy pokoik [...] ja też nie mogę się doczekać ....niestety pozostało nam nic innego jak tylko nadal czekać ( może mi się wnuczka trafi http://emoty.blox.pl/resource/naughty.gif) Powiem ci że z sofami się opierdzielają na maksa Z tymi wnuczkami to lekka przesada :lol2: przecie my są młode dziołchy i możemy jeszcze małe co nieco zrobić ---- SOFY ----Fakt opierdzielają się na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.03.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 dzięki Ci serdeczne właśnie myślałam o lakierze, ale to dopiero jak zrobi się całkowicie ciepło. Nie ma za co . Z tym lakierem to może być dobry pomysł....jak pomalujesz to się pochwal koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.03.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 może mi się wnuczka trafi http://emoty.blox.pl/resource/naughty.gif) :lol2: nieźle karolek wymyśliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.03.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 (edytowane) Trochę zielonego....i.... dzisiaj przyszła WIOSNA o godz.6.14....http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif „Dzisiaj rano niespodzianie zapukała do mych drzwiWcześniej niż oczekiwałem przyszły te cieplejsze dniZdjąłem z niej zmoknięte palto, posadziłem vis a visZapachniało, zajaśniało wiosna, ach to tyWiosna, wiosna, wiosna, ach to ty”. Hiacynt http://images49.fotosik.pl/1397/889cf16673abc3b2.jpg http://images38.fotosik.pl/1434/f84574bd55a65c93.jpg Tulipany http://images45.fotosik.pl/1444/6070cd6c158a4c20.jpg Edytowane 20 Marca 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts