Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Andżeliko, dziewczyny mnie namawiały, to kilka fotek ogrodu wstawiłam. Dawaj Ty też- na pewno masz całe mnóstwo:D

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?199967-KONKURS-Cudowne-ogrody!-jak-zmieni%C5%82o-si%C4%99-wok%C3%B3%C5%82-Twojego-domu&p=5294564&posted=1#post5294564

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo podobają mi się ceramiczne naczynia do zapiekania w PASTELOWYCH kolorach. Szukałam, szukałam i oto takie cuda wpadły mi w łapki i przywędrowały do mojej kuchni. Półmiski seledynowe wypatrzyłam w Almie w sprzedaży jest jeszcze duże prostokątne naczynie. Różowe naczynka kupiłam w TKMaxx w Krakowie.

http://images46.fotosik.pl/1431/3358172d2f88b25bmed.jpg

http://images50.fotosik.pl/1483/af40543c32273c73med.jpg

Dzisiaj był ich dzień..... czyli podałam obiad w seledynowych półmiskach .... na stole zrobiło się bardzo wiosennie, chociaż za oknem pogoda iście zimowa... Ale co ja tu będę pisać... zobaczcie sami jak pięknie wglądało jedzonko :)

Brokuły z kawałkami kurczaka i makaronem zalane sosem beszamelowym...

http://images37.fotosik.pl/1436/08ec12d88b69379cmed.jpg

Bardzo fajne te naczynka takie wiosenne o zawartości już nie wspominam na szczęście właśnie jestem w trakcie śniadanka. Śniadanie prze komputerem....normalnie tego nie robię ale jestem na urlopie nikt mnie nie widzi to zaszalałam:lol2::lol2:

Tyle sobie zaplanowałam a tu leje i wieje :bash:i nic mi się robić nie chce:bash:

Ja teraz też degustuję śniadanko ;)

Nawet nic nie wspominaj o pogodzie :( toż to jakaś kpina :cry::cry::cry:

Święta tuż tuż , a ja mam tylko rzeżuchę posadzoną ... jakoś nie mam weny na ozdoby świąteczne :no:

Doczytałam u Ciebie, że kostka kupiona i elewacja będzie już prawie ;) na dniach :wave:

Edytowane przez Juszczakówka

Anetko u Was leje, a u nas ŚNIEG ZALEGA, wieje jak cholera i zimnoooooo.

Cały tydzień masz urlop ? faktycznie pogoda jakby z innego kontynentu czytaj BIEGUNnnnn ;)

Co do ozdób to chyba w tym roku będzie bardzo skromnie :( .... ( z lenistwa ) ... będzie rzeżucha, bazie i gałązki zielonych borowin.... może jakieś jajka ;)

To tylko się cieszyć z drzewa do ogrzewania :wiggle:, ziemia też się przyda :yes:, a kostki bardzo, bardzo zazdroszczę :hug:. Kolorek elewacji jak dobrze paniętam - jasny beż ???

Kanapa hmmmm niby w tym tygodniu, ale jak nie będzie to :mad::mad: kurcze nie wiem co mam zrobić :cry:

Nie martw się na zapas na pewno przyjdą w salonie zrobi się piknie i od razu wymyślisz jakieś odlotowe dekoracje ja tak mam jak kupię coś fajnego do domu to zaraz mam tysiąc nowych pomysłów.

Urlop mam przez cały tydzień wykorzystuję zaległy z ubiegłego roku. A kostka będzie na razie tylko na opasce wokół domu :( podjazd musi poczekać i nie muszę przecież pisać z jakiego powodu ;)

Andżeliko,witam poniedziałkowo!!bardzo ładne naczynia kupiłaś ,jedzonko w nich wygląda bardzo apetycznie i pewnie wspaniale smakuje.:yes::yes:Czytam o przebojach z kanapami.Wydaje mi się ,że trochę przegięli:mad::mad:przecież nie Twoja to była wina ,że kolor zrobili nie ten co trzeba....powinni się szybko zrehabilitować i odłożyć inne zamówienia:yes:Ja też teraz czekam na obudowę karnisza w salonie.Najpierw miał być na 8 marca,teraz niby na święta ,ale już dzisiaj jest poniedziałek a stolarza nie widać .:mad:może mu się wydaje ,że karnisz nie jest aż tak ważny,ale jest to w końcu też zamówienie i czekałam dość długo w kolejce ... a u mnie to standard:Dtakie czekanie więc się już tak temu nie dziwię .Ale ta firma wydawała się być solidna ,próbki tkanin dostałam na drugi dzień po rozmowie:yes:

Witam Cię Beatko.... faktycznie przeginają i jak pisałaś to nie moja wina :no: z tym kolorem !!!! Zobaczymy... mamy jeszcze 4 dni, a tak na marginesie to firma powinna zadzwonić i przeprosić, cokolwiek powiedzieć :mad:, a nie, że samemu trzeba dzwonić i prosić o SWOJE !!!! Też mnie to trochę zniechęca, próbki tkanin też dostałam szybko... jak pisałam wyżej coraz trudniej jest zaufać drugiemu człowiekowi... Albo trzeba być bardzo NIEGRZECZNYM i powiedzieć co się myśli, a tu człowiek grzecznie czekać i prawie przeprasza, że cokolwiek się zamówiło :mad::mad:

NIe mam pojęcia co się dzieje z tymi fachowcami :(, przecież człowiek płaci... może przed świętami doczeksz się KARNISZA ( a swoją drogą to przesada czekać o 8 marca na karnisz :mad: ).

Trzymam kciuki za Ciebie i za siebie ;)

P.s

jedzonko była pycha :yes:

Andżi,ja się cały czas zastanawiam ,czy moje pieniądze sa jakieś inne?czy ci wykonawcy już powariowalii się za jakieś bóstwa uważają:mad:ciągle na wszystko muszę bardzo długo czekać i jeszcze dzwonić po sto razy...mówię Ci ,jedynym wyjątkiem była firma od moich sofek.Były sporo przed deklarowanym czasem.transport był gratis i jeszcze kierowca pomógł wnosić i jeszcze przykręcił nóżki ,,,,byłam mile zaskoczona

Z fachowcami tymi od mebli też mam kiepskie doświadczenia wkurza mnie jak się na coś umawiam a ktoś sobie to olewa Ja to sobie po marudzę pod nosem a fachowcowi nic nie powiem ale wtedy do akcji wkracza mój M który na co dzień miły facet już miły być przestaje i wiecie że taka ostrzejsza rozmowa przeważnie skutkuje Ja tak nie potrafię za grzeczna jestem więc od brudnej roboty jest M:lol2:

W tej chwiliiiiiiii odebrałam telefon od firmy meblowej iiiii sofy będą w ŚRODĘ :wave:

No i to jest wiadomość :)

Zastanawiam się czy pan meblowy czyta wątek ponieważ bardzo przepraszał ;) ;) ;)

:rotfl:

P.S. Naczynia są cudniaste. Moje ulubione to te różowe, aż się chyba wybiorę do Tikeja na polowanie ;)