agawi74 28.03.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Andżeliko, dziewczyny mnie namawiały, to kilka fotek ogrodu wstawiłam. Dawaj Ty też- na pewno masz całe mnóstwo:Dhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?199967-KONKURS-Cudowne-ogrody!-jak-zmieni%C5%82o-si%C4%99-wok%C3%B3%C5%82-Twojego-domu&p=5294564&posted=1#post5294564 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.04.2012 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Bardzo podobają mi się ceramiczne naczynia do zapiekania w PASTELOWYCH kolorach. Szukałam, szukałam i oto takie cuda wpadły mi w łapki i przywędrowały do mojej kuchni. Półmiski seledynowe wypatrzyłam w Almie w sprzedaży jest jeszcze duże prostokątne naczynie. Różowe naczynka kupiłam w TKMaxx w Krakowie. http://images46.fotosik.pl/1431/3358172d2f88b25bmed.jpg http://images50.fotosik.pl/1483/af40543c32273c73med.jpg Dzisiaj był ich dzień..... czyli podałam obiad w seledynowych półmiskach .... na stole zrobiło się bardzo wiosennie, chociaż za oknem pogoda iście zimowa... Ale co ja tu będę pisać... zobaczcie sami jak pięknie wglądało jedzonko Brokuły z kawałkami kurczaka i makaronem zalane sosem beszamelowym... http://images37.fotosik.pl/1436/08ec12d88b69379cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 02.04.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Bardzo fajne te naczynka takie wiosenne o zawartości już nie wspominam na szczęście właśnie jestem w trakcie śniadanka. Śniadanie prze komputerem....normalnie tego nie robię ale jestem na urlopie nikt mnie nie widzi to zaszalałam:lol2: Tyle sobie zaplanowałam a tu leje i wieje :bash:i nic mi się robić nie chce:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.04.2012 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja teraz też degustuję śniadanko Nawet nic nie wspominaj o pogodzie toż to jakaś kpina :cry: Święta tuż tuż , a ja mam tylko rzeżuchę posadzoną ... jakoś nie mam weny na ozdoby świąteczne Doczytałam u Ciebie, że kostka kupiona i elewacja będzie już prawie na dniach Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 02.04.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 U mnie też z dekoracjami świątecznymi krucho latem kupiłam na giełdzie kaczuchy odmalowałam ale pomysłu na dekorację brak Chciałam pójść do lasu po mech ale dzisiaj to na pewno nosa z domu nie wychylę w sobotę i niedzielę też lało trzeba wiedzieć kiedy sobie urlop zaplanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 02.04.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Elewacja ma być pod koniec maja potem odwodnienie i mam nadzieję że bałagan wokól domu zniknie. Teraz jak stanę na tarasie to przed sobą mam 10 m drzewa do kominka i dwie wywrotki ziemi .Nic tylko zasiąść i odpoczywać A jak tam Twoje kanapy kiedy będą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.04.2012 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Anetko u Was leje, a u nas ŚNIEG ZALEGA, wieje jak cholera i zimnoooooo. Cały tydzień masz urlop ? faktycznie pogoda jakby z innego kontynentu czytaj BIEGUNnnnn Co do ozdób to chyba w tym roku będzie bardzo skromnie .... ( z lenistwa ) ... będzie rzeżucha, bazie i gałązki zielonych borowin.... może jakieś jajka To tylko się cieszyć z drzewa do ogrzewania , ziemia też się przyda , a kostki bardzo, bardzo zazdroszczę . Kolorek elewacji jak dobrze paniętam - jasny beż ??? Kanapa hmmmm niby w tym tygodniu, ale jak nie będzie to :mad: kurcze nie wiem co mam zrobić Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 02.04.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Nie martw się na zapas na pewno przyjdą w salonie zrobi się piknie i od razu wymyślisz jakieś odlotowe dekoracje ja tak mam jak kupię coś fajnego do domu to zaraz mam tysiąc nowych pomysłów. Urlop mam przez cały tydzień wykorzystuję zaległy z ubiegłego roku. A kostka będzie na razie tylko na opasce wokół domu podjazd musi poczekać i nie muszę przecież pisać z jakiego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.04.2012 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Nie martw się na zapas na pewno przyjdą [ ... ] Powiem Ci, że coraz trudniej jest zaufać drugiemu człowiekowi.... bardzo niesłowni są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.04.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Andżeliko,witam poniedziałkowo!!bardzo ładne naczynia kupiłaś ,jedzonko w nich wygląda bardzo apetycznie i pewnie wspaniale smakuje.:yes:Czytam o przebojach z kanapami.Wydaje mi się ,że trochę przegięli:mad::mad:przecież nie Twoja to była wina ,że kolor zrobili nie ten co trzeba....powinni się szybko zrehabilitować i odłożyć inne zamówienia:yes:Ja też teraz czekam na obudowę karnisza w salonie.Najpierw miał być na 8 marca,teraz niby na święta ,ale już dzisiaj jest poniedziałek a stolarza nie widać .:mad:może mu się wydaje ,że karnisz nie jest aż tak ważny,ale jest to w końcu też zamówienie i czekałam dość długo w kolejce ... a u mnie to standard:Dtakie czekanie więc się już tak temu nie dziwię .Ale ta firma wydawała się być solidna ,próbki tkanin dostałam na drugi dzień po rozmowie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.04.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam Cię Beatko.... faktycznie przeginają i jak pisałaś to nie moja wina z tym kolorem !!!! Zobaczymy... mamy jeszcze 4 dni, a tak na marginesie to firma powinna zadzwonić i przeprosić, cokolwiek powiedzieć , a nie, że samemu trzeba dzwonić i prosić o SWOJE !!!! Też mnie to trochę zniechęca, próbki tkanin też dostałam szybko... jak pisałam wyżej coraz trudniej jest zaufać drugiemu człowiekowi... Albo trzeba być bardzo NIEGRZECZNYM i powiedzieć co się myśli, a tu człowiek grzecznie czekać i prawie przeprasza, że cokolwiek się zamówiło :mad: NIe mam pojęcia co się dzieje z tymi fachowcami , przecież człowiek płaci... może przed świętami doczeksz się KARNISZA ( a swoją drogą to przesada czekać o 8 marca na karnisz ). Trzymam kciuki za Ciebie i za siebie P.s jedzonko była pycha Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 02.04.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Klawiatura mi sie yepsula chzba spadam bo pisac nie moge:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.04.2012 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Musisz zresetować komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.04.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Klawiatura mi sie yepsula chzba spadam bo pisac nie moge:rotfl: musiałaś jednocześnie kliknąć na dwa klawisze ,wciśnij ctrli shift jednocześnie ,może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.04.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Andżi,ja się cały czas zastanawiam ,czy moje pieniądze sa jakieś inne?czy ci wykonawcy już powariowalii się za jakieś bóstwa uważają:mad:ciągle na wszystko muszę bardzo długo czekać i jeszcze dzwonić po sto razy...mówię Ci ,jedynym wyjątkiem była firma od moich sofek.Były sporo przed deklarowanym czasem.transport był gratis i jeszcze kierowca pomógł wnosić i jeszcze przykręcił nóżki ,,,,byłam mile zaskoczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 02.04.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Dzięki dziewczyny zresetowanie pomogło złośliwe jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 02.04.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Z fachowcami tymi od mebli też mam kiepskie doświadczenia wkurza mnie jak się na coś umawiam a ktoś sobie to olewa Ja to sobie po marudzę pod nosem a fachowcowi nic nie powiem ale wtedy do akcji wkracza mój M który na co dzień miły facet już miły być przestaje i wiecie że taka ostrzejsza rozmowa przeważnie skutkuje Ja tak nie potrafię za grzeczna jestem więc od brudnej roboty jest M:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.04.2012 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) UWAGA UWAGA W tej chwiliiiiiiii odebrałam telefon od firmy meblowej iiiii sofy będą w ŚRODĘ P.S. Zastanawiam się czy pan meblowy czyta wątek ponieważ bardzo przepraszał ;) Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 02.04.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 i słusznie że przepraszał bo tu na forum to sobie opinie trochę nadszarpnął. Do środy już bliziutko....więc czekamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.04.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 W tej chwiliiiiiiii odebrałam telefon od firmy meblowej iiiii sofy będą w ŚRODĘ No i to jest wiadomość Zastanawiam się czy pan meblowy czyta wątek ponieważ bardzo przepraszał ;) P.S. Naczynia są cudniaste. Moje ulubione to te różowe, aż się chyba wybiorę do Tikeja na polowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts